Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Un Denuntator ANS Distruge Povestea lui Obama, despre Pirateria Rusa – "Dovezile...

Un Denuntator ANS Distruge Povestea lui Obama, despre Pirateria Rusa – "Dovezile Indică O Scurgere din Interior, Nu Piraterie"

53
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Post de Redacția SuperStation95

image

Un grup de pensionari format din înalți oficiali ai serviciilor secrete, inclusiv denuntatorul ANS William Binney (fostul Director Tehnic, Lumea Geopolitica Și Analiză Militara, la ANS), au postat o scrisoare deschisă pe consortiumnews.com care distruge practic administrația Obama in privinta povestii “pirateriei ruse”. În scrisoare, Binney susține că, datorită ANS “reteaua extinse interna de colectare a datelor de rețea,” orice date eliminate de la distanță de la Hillary Clinton sau de pe serverele DNC ar fi trecut prin rețele de fibra și, prin urmare, ar fi fost capturate de către ANS, date care ar putea fi apoi analizate ca pachete de date pentru a se determina punctul de origine și de destinație-adresa al acestor pachete. Binney constată, de asemenea, ca singurul mod de scurgere de informații ar putea fi evitate prin detectarea de catre ANS asta dacă vreodata aceste pachete de date ar fi fost trecute prin rețelele de fibră si ca, mai degrabă, acestea au  fost descărcate pe un stick de cineva cu acces intern la servere.

Am trecut prin diverse afirmatii despre piraterie. Pentru noi, este o joacă de copil să le respingem. E-mailurile din dezvăluirile în cauză sunt rezultatul unei scurgeri de informatii, nu ale unui act de piraterie. Aici e diferența între scurgeri și piraterie:

Scurgere de date: Când cineva fizic ia datele dintr-o organizație și-l dă la o altă persoană sau organizație, ca Edward Snowden și Chelsea Manning.

Piraterie: Când cineva aflat într-o locație la distanță pe cale electronică pătrunde in  sistemele de operare, prin firewall-uri sau orice alte sisteme de protecție cibernetica și apoi extrage date.

Toate semnele indica scurgeri, nu piraterie. Dacă acte de piraterie au fost implicate, Agenția Națională de Securitate ar ști că ele exista – și știu atât expeditorul cat și destinatarul datelor.

Pe scurt, scurgerea de date necesită scoaterea fizică a datelor pe o unitate flash, de exemplu – singura modalitate prin care astfel de date pot fi copiate și eliminate, cu numar  electronic ca urmă de ce a plecat de la server, prin intermediul unui persoane fizice dotata cu dispozitivul de stocare.

Din nou, NSA este capabil să identifice atât expeditorul cat și destinatarul când pirateria este implicata. Datorită în mare măsură materialelor publicate de Edward Snowden, acestea ne pot oferi o imagine completă a NSA, a programelor extinse interne de colectare a datelor de rețea, inclusiv în amonte de sursa cu programe cum ar fi Fairview, Stormbrew și Blarney. Acestea includ cel puțin 30 de companii din SUA care operează rețele de fibre care transporta Rețeaua Telefonică Publică precum și World Wide Web. Acest lucru oferă NSA acces la datele care curg pe teritoriul SUA și datele ce  ies in restul lumii, precum și a datelor care tranzitează SUA.

Cu alte cuvinte, orice date care sunt trecut de la serverele de la Comitetul Național Democratic (DNC) sau de la Hillary Rodham Clinton (HRC) – sau orice alt server din SUA – sunt colectate de NSA. Aceste transferuri de date transporta adresele de destinație în ceea ce sunt numite pachete, care permit ca transferul să fie identificat și urmărit  prin intermediul rețelei.

Binney observă în continuare că modul în care “surse” din mass-media sunt in vorbirea curenta echivoce, folosind expresii de genul “cel mai probabil” implică faptul că NSA nu a fost capabil sa urmăreasca pe Hillary sau “pirateria” serverelor DNC pe rețelele de fibră. Și, deoarece prin elementele retelei NSA, practic, toate pachetele care circulă de-a lungul rețelelor din State Unite, Binney concluzionează că este practic imposibil ca WikiLeaks sa utilizeze date ce provin dintr-o “piraterie”.

La final cert este că NSA ar ști unde și cum orice “tocator” de e-mailuri de la DNC, HRC sau orice alte servere au fost transmise prin rețea. Acest proces poate necesita uneori o privire mai atentă în rutare pentru a sorta intermediar clientii, dar în cele din urmă expeditorul și destinatarul pot fi urmăriti în întreaga rețea.

Diferitele moduri în care de obicei anonimi purtătorii de cuvânt pentru agențiile americane de informații folosesc vorbirea echivoca – a spune lucruri de genul “cel mai probabil” sau “opinia noastră” sau “estimarea noastră” etc. – arată că e-mailurile presupuse a fi fost “sparte” nu pot fi urmărite în întreaga rețea. Data fiind capacitatea NSA extinsa de urmărire, putem concluziona că DNC și HRC ca servere presupuse a fi fost sparte, n-au fost, în fapt,”tocate”.

Dovezile care ar trebui să fie acolo sunt absente; în caz contrar, cu siguranță s-ar fi adus vorba înainte de ele, deoarece acest lucru ar putea fi făcut fără nici un pericol pentru sursele și metodele folosite. Astfel, putem concluziona că e-mailurile au fost dezvaluite de un insider – cum a fost cazul cu Edward Snowden și Chelsea Manning. Astfel un insider putea fi oricine într-un departament al guvernului sau de la o agenție cu acces la baze de date NSA, sau poate chiar cineva din DNC.

Binney

Întrebat de la ce surse de informații ar fi scurgeri periculoase, cum ar fi si acuzațiile fără dovezi, Binney a reiterat gândurile noastre, care sunt pur și simplu “născocind aceste lucruri pentru a sprijini existenta administratie și sprijinirea, de asemenea, pentru a ne muta spre un nou Război Rece”. Pe RT:

“Cu siguranță, cel care este în spatele actiunii este o parte din ea. Hillary Clinton și un număr de oameni au fost, și cu siguranță informații militare complexe favorizează pentru că asta înseamnă pentru unii un “nou Război Rece” trilioane de dolari în cuferele acelor oameni, ei ar fi cu siguranță cei care pledează pentru acest lucru. Există o mulțime de interese de a se menține acest tip de lucru,” a adăugat Binney.

“Dacă CIA este întemeiata pe o altă poveste, de care ei au nevoie pentru a produce dovezi ca au facut pe chinezi pirati,” Binney a spus. “Nu există niciun motiv de a refuza acest tip de informații, mai ales dacă acestea pot dovedi și măsura în care eu pot vedea nici măcar nu vor scurtă Casa Comitetului de Informații privind dovezile sunt utilizați pentru a face această declarație. Asta imi spune că ceea ce spun ei este un pachet de rahat”.

“Care sunt doar născocind aceste lucruri pentru a sprijini existenta administratie și să o sprijine, de asemenea, pentru a ne muta spre un nou Război Rece”.

Din păcate, cine are nevoie de “dovezi” când nefondatele narațiuni sunt atât de distractive?

*

Doua puncte interesante:

1. Ziarele din Romania care imbratiseaza aceasta doctrina la ordinul democratilor SUA primesc fonduri substantiale;

2. Armamentul care vine in “sprijinul” acestor luari de pozitii este si el substantial.

Intrebare:

Cine sunt fraierii si ce castiga ei dintr-un razboi cu Rusia?

De mult timp este cunoscuta dorinta democratilor progresisti de a pune mana pe statia de benzina a lumii iar ultimele declaratii ale bananaramei de la Casa Alba sunt si ele elocvente in aceasta directie, asa ca: “Vine caldura! Fiti pregatiti… “.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here