Urmasii domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

0
66
Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Sondajul nostru

Articol pregatit de catre Mihai Petrescu, corespondent de Arges,

[email protected]

Desi Alexandru Ioan Cuza, a fost “Domnitorul Unirii Principatelor Valahia si Moldavia”,  viata sa , atat cea politica, cat si cea personala, a fost supusa criticilor istoricilor, in functie de sursele documentare aflate la indemana cercetatorilor.

Scurta lui Domnie, a “condensat istoric”, atat evenimente din viata Bisericeasca, cat si din sfera militara, educatie, invatamant, economic, reusind prin puternica sa personalitate, sa consolideze mai bine “integritatea spatiului Carpato-danubiano-pontic”.

Desi, juridic vorbind, Statul Roman nu exista!, neavand ACT DE INFIINTARE!, [aparentul act de infiintare STAT (“Legea 363/30.12.1947,  In temeiul Legii 363/30.12.1947 fiind emisa CONSTITUTIA din 1948., iar DENUMIREA LEGALA a STATULUI ROMAN fiind REPUBLICA POPULARA ROMANA!, TOTUSI),  NU A DISPUS prin ARTICOL, INFIINTAREA STATULUI, nu i-a atribuit patrimoniu, sediu si nici personalitate juridica de drept public!!!!.”], totusi , din punct de vedere ISTORIC, putem vorbi, atat despre CASA REGALA, cat si despre CASA DOMNITOARE!, avand in vedere analogia cu descendenii CASEI REGALE.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/08/23/legea-36330-12-1947-este-singurul-aparent-act-de-infiintare-a-statului-roman-in-vigoare-actul-de-infiintare-este-superior-constitutiilor-in-temeiul-legii-36330-12-1947-a-fost-emisa-constitutia-di/

De asemenea, in 1930, ITALIA s-a adresat oficial ROMANIEI prin expresia ”ZISUL STAT”, deci nu ”ROMNIA”, ”STATUL ROMAN”, SAU ALTE APELATIVE, ci ”ZISUL STAT”!.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/04/22/in-1930-italia-a-spus-drept-romaniei-zisul-stat-si-am-consfintit-prin-lege-statul-roman-nu-are-o-legetratat-de-infiintare-nu-respecta-aparentul-act-de-infiintare-lege-36330-12-1947/

”STATUL ROMAN” NU ARE o LEGE/TRATAT de INFIINTARE, nu respecta aparentul ACT de INFIINTARE LEGE 363/30.12.1947 DE CONSTITUIRE a STATULUI ROMAN in REPUBLICA POPULARA ROMANA si NU ARE TRATAT de RECUNOASTERE INDEPENDENTA STAT!!!!….

Iata de ce NU EXISTA persoana juridica de drept public cu denumirea ”STATUL ROMAN”:

1. PRIMUL act care face vorbire de NOUL STAT intitulat ”STATUL LEGIONAR” si ”NOUL STAT” este DECRETUL 3151/1940 FARA TITLU, FARA DISPOZITIE de INFIINTARE STAT si FARA TRATAT de RECUNOASTERE a STATULUI LEGIONAR.

 

2. VECHIUL STAT NU EXISTA, NU EXISTA ACT de INFIINTARE a STATULUI ROMAN anterior DECRETULUI 3151/1940.

 

3. LEGEA 363/30.12.1947 IN VIGOARE si AZI, SUPERIOARA CONSTITUTIEI, NU A DISPUS prin ARTICOL INFIINTAREA STATULUI ROMAN. Ia dat doar DENUMIRE. Nu are PERSONALITATE JURIDICA de DREPT PUBLIC, NU ARE DATA INFIINTARII, NU ARE PATRIMONIU, NU ARE SEDIU. De cand este lumea, INFIINTAREA se dispune PRIN ARTICOL nu prin TITLU/DENUMIRE.

4. Nici un TRATAT NU A RECUNOSCUT STATUL ROMAN denumit REPUBLICA POPULARA ROMANA, nici RSR nci ROMANIA. De accea am INFIINTAT STATUL DACIA, sa avem si noi, JURIDIC, un STAT LEGAL INFIINTAT prin VOINTA OAMENILOR EXPRIMATA PUBLIC si IN SCRIS.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/05/04/iata-de-ce-nu-exista-persoana-juridica-de-drept-public-cu-denumirea-statul-roman-1-primul-act-care-face-vorbire-de-noul-stat-intitulat-statul-legionar-si-noul-stat-este-decre/

Deci, avand in vedere faptul ca Statul Roman, asa cum a fost el infiintat in 1947 (LEGE nr. 363 din 30 decembrie 1947 pentru CONSTITUIREA STATULUI ROMAN în REPUBLICA POPULARA ROMANA), “NU ARE DATA INFIINTARII in ARTICOL, nu are sediu, nu are patrimoniu, nu are personalitate juridica” “https://statuldacia.files.wordpress.com/…/lege-363-din-1947……”, singura LEGE VALABILA PENTRU EXISTENTA JURIDICA A PATRIEI GETO-DACILOR (NU ROMANILOR!), ESTE CONVENTIA DE LA PARIS DIN 1858 (PAG.7, https://statuldacia.files.wordpress.com/…/conventia-de-la-p… http://sorincurpan.ro/articole/conventia_de_la_paris.pdf; https://ro.scribd.com/…/Statutul-Dezvoltator-Al-Conventiei-…), CE STIPULEAZA EXISTENTA VALAHIEI SI a MOLDAVIEI!!!, NU STATULUI ROMAN!….

AR TREBUI REMODIFICAT ACTUL DE INFIINTARE AL STATULUI, CONFORM CONVENTIEI DE LA PARIS din 1858 si Constitutiei din 1866.

Revenind la tema articolului, prin analogie cu “asa-zisa CASA REGALA”, care JURIDIC VORBIND NU EXISTA! (DAR ACEST ASPECT, IL VOM TRATATA PROBABIL CU ALTA OCAZIE!), putem afirma ca avem si “CASA DOMNITOARE”, ce-i drept in exil, singurii supravietuitori ai Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, fiind raspanditi pe alte pamanturi , decat cele stramosesti.

http://evz.ro/urmasii-lui-cuza-alcatuiesc-a-doua-monarhie-a-romaniei.html

Cel mai cunoscut recunoscut  “descendent al domnitorului Alexandru Ioan Cuza,  a primit titlul de „Doctor Honoris Causa“ al UCB Târgu Jiu”.

http://cult-ura.ro/un-descendent-al-domnitorului-alexandru-ioan-cuza-va-primi-titlul-de-doctor-honoris-causa-al-ucb-targu-jiu/

Un eveniment juridic interesant, in privinta descendentilor marelui Domnitor Alexandru Ioan Cuza, l-a reprezentat “Istorie contra revendicare imobiliară, într-un proces inedit de la Tribunal: Cuza contra Cuza.
Tribunalul a decis că trei urmaşi ai domnitorului Alexandru Ioan Cuza trebuie să fie despăgubiţi pentru un teren din Codrescu care nu le poate fi retrocedat în natură. Estimările de pe piaţă indică faptul că valoarea terenului variază între 2 şi 4 milioane de euro”.
Si totusi, din punct de vedere JURIDIC!(in conformitate cu CONVENTIA DE LA PARIS DIN 1858, dar si a TRATATULUI DE PACE DIN 1947, SI A ALTOR TRATATE SI CONVENTII ANTE-PERIOADEI COMUNISTE!, avem infiintat STATUL DACIA!, STAT cu personalitate juridica!.
Ce folos daca avem in ziua de astazi, tratate si conventii de alianta, incheiate cu unii si cu altii, daca STATUL ROMAN, functioneaza ILEGAL, din punct de vedere juridic?
Ca si cum , o persoana  “con-sfinteste juridic”, un act de convietuire juridica, cu un infractor ce are un buletin cu date false in el!.
Insa ”LASITATEA SI LIPSA CULTURII ISTORICE” a POPORULUI ROMAN!, reprezinta o MARE PIEDICA!, in DESFASURAREA JURIDICO-ISTORICO-TEOLOGICA,  a vietii acestui STAT al DACILOR , noi fiind DACI, din vechi stramosi, limba si traditiile geto-dacilor, fiind cu mult mai vechi, decat toate “slavismele, hunismele, evreismele, ungurismele, latinismele, neologismele si jargoanele”, imprumutate de pe la majoritatea cotropitorilor Patriei.
Din punct de vedere patriotic, “psihismul poporului roman”, ”parametrii psihologici” ai poporului roman, cuprind: lasitate, frica, lipsa de interes pentru aspectul istoric al vietii sociale, complicitate la tradare de neam si Patrie, aspecte ce constituie “fondul genetic” al “fenotipului colonizarii totale”.
Astazi, mai mult ca niciodata, se impune “REABILITAREA JURIDICA” a acestui popor, oropsit de ”vremurile tulburi” si ”conducatorii hapsani, nemilosi, si tradatori de neam si Patrie”.
Toate analizele istorice, politice si sociale, converg catre aceasta “psihologie patologica” a poporului roman, singurul ”antidot”, VIABIL  din orice punct de vedere (TEOLOGIC, ISTORIC, JURIDIC, PSIHOLOGIC, SOCIOLOGIC SI ECONOMIC), fiind ”REABILITAREA JURIDICA”, in conformitate cu vechile Conventii si Tratate internationale in vigoare.

Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here