Acasă Stiinta & Tehnica Istorie Urmasii domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Urmasii domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

128
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Articol pregatit de catre Mihai Petrescu, corespondent de Arges,

[email protected]

Desi Alexandru Ioan Cuza, a fost “Domnitorul Unirii Principatelor Valahia si Moldavia”,  viata sa , atat cea politica, cat si cea personala, a fost supusa criticilor istoricilor, in functie de sursele documentare aflate la indemana cercetatorilor.

Scurta lui Domnie, a “condensat istoric”, atat evenimente din viata Bisericeasca, cat si din sfera militara, educatie, invatamant, economic, reusind prin puternica sa personalitate, sa consolideze mai bine “integritatea spatiului Carpato-danubiano-pontic”.

Desi, juridic vorbind, Statul Roman nu exista!, neavand ACT DE INFIINTARE!, [aparentul act de infiintare STAT (“Legea 363/30.12.1947,  In temeiul Legii 363/30.12.1947 fiind emisa CONSTITUTIA din 1948., iar DENUMIREA LEGALA a STATULUI ROMAN fiind REPUBLICA POPULARA ROMANA!, TOTUSI),  NU A DISPUS prin ARTICOL, INFIINTAREA STATULUI, nu i-a atribuit patrimoniu, sediu si nici personalitate juridica de drept public!!!!.”], totusi , din punct de vedere ISTORIC, putem vorbi, atat despre CASA REGALA, cat si despre CASA DOMNITOARE!, avand in vedere analogia cu descendenii CASEI REGALE.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/08/23/legea-36330-12-1947-este-singurul-aparent-act-de-infiintare-a-statului-roman-in-vigoare-actul-de-infiintare-este-superior-constitutiilor-in-temeiul-legii-36330-12-1947-a-fost-emisa-constitutia-di/

De asemenea, in 1930, ITALIA s-a adresat oficial ROMANIEI prin expresia ”ZISUL STAT”, deci nu ”ROMNIA”, ”STATUL ROMAN”, SAU ALTE APELATIVE, ci ”ZISUL STAT”!.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/04/22/in-1930-italia-a-spus-drept-romaniei-zisul-stat-si-am-consfintit-prin-lege-statul-roman-nu-are-o-legetratat-de-infiintare-nu-respecta-aparentul-act-de-infiintare-lege-36330-12-1947/

”STATUL ROMAN” NU ARE o LEGE/TRATAT de INFIINTARE, nu respecta aparentul ACT de INFIINTARE LEGE 363/30.12.1947 DE CONSTITUIRE a STATULUI ROMAN in REPUBLICA POPULARA ROMANA si NU ARE TRATAT de RECUNOASTERE INDEPENDENTA STAT!!!!….

Iata de ce NU EXISTA persoana juridica de drept public cu denumirea ”STATUL ROMAN”:

1. PRIMUL act care face vorbire de NOUL STAT intitulat ”STATUL LEGIONAR” si ”NOUL STAT” este DECRETUL 3151/1940 FARA TITLU, FARA DISPOZITIE de INFIINTARE STAT si FARA TRATAT de RECUNOASTERE a STATULUI LEGIONAR.

 

2. VECHIUL STAT NU EXISTA, NU EXISTA ACT de INFIINTARE a STATULUI ROMAN anterior DECRETULUI 3151/1940.

 

3. LEGEA 363/30.12.1947 IN VIGOARE si AZI, SUPERIOARA CONSTITUTIEI, NU A DISPUS prin ARTICOL INFIINTAREA STATULUI ROMAN. Ia dat doar DENUMIRE. Nu are PERSONALITATE JURIDICA de DREPT PUBLIC, NU ARE DATA INFIINTARII, NU ARE PATRIMONIU, NU ARE SEDIU. De cand este lumea, INFIINTAREA se dispune PRIN ARTICOL nu prin TITLU/DENUMIRE.

4. Nici un TRATAT NU A RECUNOSCUT STATUL ROMAN denumit REPUBLICA POPULARA ROMANA, nici RSR nci ROMANIA. De accea am INFIINTAT STATUL DACIA, sa avem si noi, JURIDIC, un STAT LEGAL INFIINTAT prin VOINTA OAMENILOR EXPRIMATA PUBLIC si IN SCRIS.

 

https://statuldacia.wordpress.com/2017/05/04/iata-de-ce-nu-exista-persoana-juridica-de-drept-public-cu-denumirea-statul-roman-1-primul-act-care-face-vorbire-de-noul-stat-intitulat-statul-legionar-si-noul-stat-este-decre/

Deci, avand in vedere faptul ca Statul Roman, asa cum a fost el infiintat in 1947 (LEGE nr. 363 din 30 decembrie 1947 pentru CONSTITUIREA STATULUI ROMAN în REPUBLICA POPULARA ROMANA), “NU ARE DATA INFIINTARII in ARTICOL, nu are sediu, nu are patrimoniu, nu are personalitate juridica” “https://statuldacia.files.wordpress.com/…/lege-363-din-1947……”, singura LEGE VALABILA PENTRU EXISTENTA JURIDICA A PATRIEI GETO-DACILOR (NU ROMANILOR!), ESTE CONVENTIA DE LA PARIS DIN 1858 (PAG.7, https://statuldacia.files.wordpress.com/…/conventia-de-la-p… http://sorincurpan.ro/articole/conventia_de_la_paris.pdf; https://ro.scribd.com/…/Statutul-Dezvoltator-Al-Conventiei-…), CE STIPULEAZA EXISTENTA VALAHIEI SI a MOLDAVIEI!!!, NU STATULUI ROMAN!….

AR TREBUI REMODIFICAT ACTUL DE INFIINTARE AL STATULUI, CONFORM CONVENTIEI DE LA PARIS din 1858 si Constitutiei din 1866.

Revenind la tema articolului, prin analogie cu “asa-zisa CASA REGALA”, care JURIDIC VORBIND NU EXISTA! (DAR ACEST ASPECT, IL VOM TRATATA PROBABIL CU ALTA OCAZIE!), putem afirma ca avem si “CASA DOMNITOARE”, ce-i drept in exil, singurii supravietuitori ai Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, fiind raspanditi pe alte pamanturi , decat cele stramosesti.

http://evz.ro/urmasii-lui-cuza-alcatuiesc-a-doua-monarhie-a-romaniei.html

Cel mai cunoscut recunoscut  “descendent al domnitorului Alexandru Ioan Cuza,  a primit titlul de „Doctor Honoris Causa“ al UCB Târgu Jiu”.

http://cult-ura.ro/un-descendent-al-domnitorului-alexandru-ioan-cuza-va-primi-titlul-de-doctor-honoris-causa-al-ucb-targu-jiu/

Un eveniment juridic interesant, in privinta descendentilor marelui Domnitor Alexandru Ioan Cuza, l-a reprezentat “Istorie contra revendicare imobiliară, într-un proces inedit de la Tribunal: Cuza contra Cuza.
Tribunalul a decis că trei urmaşi ai domnitorului Alexandru Ioan Cuza trebuie să fie despăgubiţi pentru un teren din Codrescu care nu le poate fi retrocedat în natură. Estimările de pe piaţă indică faptul că valoarea terenului variază între 2 şi 4 milioane de euro”.
Si totusi, din punct de vedere JURIDIC!(in conformitate cu CONVENTIA DE LA PARIS DIN 1858, dar si a TRATATULUI DE PACE DIN 1947, SI A ALTOR TRATATE SI CONVENTII ANTE-PERIOADEI COMUNISTE!, avem infiintat STATUL DACIA!, STAT cu personalitate juridica!.
Ce folos daca avem in ziua de astazi, tratate si conventii de alianta, incheiate cu unii si cu altii, daca STATUL ROMAN, functioneaza ILEGAL, din punct de vedere juridic?
Ca si cum , o persoana  “con-sfinteste juridic”, un act de convietuire juridica, cu un infractor ce are un buletin cu date false in el!.
Insa ”LASITATEA SI LIPSA CULTURII ISTORICE” a POPORULUI ROMAN!, reprezinta o MARE PIEDICA!, in DESFASURAREA JURIDICO-ISTORICO-TEOLOGICA,  a vietii acestui STAT al DACILOR , noi fiind DACI, din vechi stramosi, limba si traditiile geto-dacilor, fiind cu mult mai vechi, decat toate “slavismele, hunismele, evreismele, ungurismele, latinismele, neologismele si jargoanele”, imprumutate de pe la majoritatea cotropitorilor Patriei.
Din punct de vedere patriotic, “psihismul poporului roman”, ”parametrii psihologici” ai poporului roman, cuprind: lasitate, frica, lipsa de interes pentru aspectul istoric al vietii sociale, complicitate la tradare de neam si Patrie, aspecte ce constituie “fondul genetic” al “fenotipului colonizarii totale”.
Astazi, mai mult ca niciodata, se impune “REABILITAREA JURIDICA” a acestui popor, oropsit de ”vremurile tulburi” si ”conducatorii hapsani, nemilosi, si tradatori de neam si Patrie”.
Toate analizele istorice, politice si sociale, converg catre aceasta “psihologie patologica” a poporului roman, singurul ”antidot”, VIABIL  din orice punct de vedere (TEOLOGIC, ISTORIC, JURIDIC, PSIHOLOGIC, SOCIOLOGIC SI ECONOMIC), fiind ”REABILITAREA JURIDICA”, in conformitate cu vechile Conventii si Tratate internationale in vigoare.

Raspandeste cu incredere
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAm Press : Domnul Tudorel, un personaj,…
Articolul următorCorespondenta din SUA : Faceți ceva, să le placă și altora!
PETRESCU MIHAI operator call center - FIELD INSIGHT 35 ani din Curtea de Arges, necasatorit - disponibil Oricand Date contact Email: [email protected] Tel: 0732409585 Adresa: str.Posada, Bl.a5, Sc.A, Et.3, ap.16Experienta profesionala Experienta pe departamente Office / Back-office / Secretariat: 1 luna Resurse umane / Psihologie: 1 luna Vanzari: 7 ani si 8 luni Chimie / Biochimie: 3 ani Achizitii: 4 luni Relatii clienti / Call center: 2 ani si 5 luni Sep 2014 - prezent operator call center - FIELD INSIGHT 2 ani si 6 luni Bucuresti | Relatii clienti / Call center | Call-center / BPO initierea apelurilor telefonice, realizarea de sondaje de opinie. --realizarea sondajelor de opinie pe tableta Oct 2015 - Dec 2015 Asistent comercial - SC URBIOLED 3 luni Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail - Prospectare clienti si trimitere de oferte generale; Iul 2015 - Iul 2015 operator call center - Marvex com 1 luna Bucuresti | Office / Back-office / Secretariat | Call-center / BPO Salariul net: 1000 RON Mai 2015 - Mai 2015 AGENT SERVICII CLIENT - S.C PRO SOLUTIONS AGENCY SRL 1 luna Craiova | Resurse umane / Psihologie | Prestari servicii www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 1/4 Oferire suport clienti pentru ENEL Salariul net: 1030 RON Mai 2015 - Mai 2015 operator call center - LAMA GOLD 1 luna Bucuresti | Relatii clienti / Call center | Call-center / BPO CONTACTAREA PERSOANELOR FIZICE IN VEDEREA INVITARII LA EVENIMENTE DEDICATE SANATATII Mai 2012 - Apr 2015 BIOCHIMIST - CLINICA PRIVATA DR FILIP 3 ani Bucuresti | Chimie / Biochimie | Chimica --- ALP DIN 27.01.2014 - ANULATA IN DATA DE 29.04.2015!! - REDACTARE BULETINE DE ANALIZA - EFECTUARE ANALIZE DE BIOCHIMIE SI ELECTROFOREZA - MENTINEREA LEGATURII CU CASMB (DEPUNERE ACTE PENTRU RAPORTARE) SI CU FURNIZORII DE CONSUMABILE PENTRU LABORATOR. mentinerea legaturilor cu casmb, firme de distributie. - pregatire documente pentru contractare CASMB si evaluare activitate medicina de familie, neurochirurgie, acupunctura si ingrijiri la domiciliu - promovare servicii medicale ingrijiri la domiciliu catre medici de familie si medici specialisti; Abilitati si competente dobandite: editare video cu soft AVS video editor, actiuni de email marketing, email marketing cu soft special Salariul net: 1000 RON Mai 2011 - Dec 2012 ADMINISTRATOR - PETRESCU N MIHAI INTREPRINDERE INDIVIDUALA 1 an si 8 luni Curtea de Arges | Vanzari | Medicina / Sanatate I - CONTACTAREA CLIENTILOR DIN DOMENIUL LABORATOARELOR DE ANALIZE MEDICALE. - REDACTAREA OFERTELOR TEHNICO FINANCIARE (CONSUMABILE DE LABORATORVACUTAINERE, ACE, HOLDERE, UROCULTOARE). - FIDELIZAREA CLIENTILOR, DISCOUNTURI, PROMOTII. - MONITORIZAREA CONCURENTEI (PRETURI , CLIENTI). - LIVRAREA PRODUSELOR VANDUTE. II COLABORAREA PE BAZA DE CONTRACT PRESTARI SERVICII CU CAMP MEDICA (PRODUCATOR DE TESTE RAPIDE): - PROMOVAREA TESTELOR RAPIDE CATRE LABORATOARE DE ANALIZE EMDICALE Feb 2010 - Feb 2011 BIOCHIMIST - S.C. DACCHIM S.R.L. 1 an si 1 luna Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail - vizitarea constanta a beneficiarilor si asigurarea calitatii serviciilor furnizate. - intocmirea ofertelor tehnico-financiare si urmarirea lor pana la finalizarea soldata cu vanzare. - oferirea de consultanta de specialitate clientilor firmei sub indrumarea directorului comercial si tehnic. - mentinerea si dezvoltarea relatiilor directe cu clientii importanti pentru castigarea increderii si fidelizarea acestora. - dezvoltarea retelei de clienti. - obtinerea de comenzi si contracte, urmarirea incasarii facturilor. - intocmirea si transmiterea de rapoarte privind activitatea desfasurata. - monitorizarea prezentei si activitatii concurentei pe piata . www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 2/4 - livrarea produselor vandute. - Mentinerea legaturii cu clientii din baza de date deja existenta si a celor noi gasiti contribuind astfel la cresterea cifrei de afaceri si la imbunatatirea considerabila a imaginii companiei. - Obtinerea unor comenzi ferme in valoare totala de 80000 euro fara TVA masina, telefon. Salariul net: 1000 RON Ian 2009 - Iun 2009 asistent cercetare in biologie -chimie - SC HOFIGAL EXPORT - IMPORT SA 6 luni Bucuresti | Achizitii | - - Documentare din diverse surse (internet, articole de specialitate,) despre metode de analize fizico -chimice si informatii din domeniul farmaceutic, medical, tehnic pentru elaborarea celor mai bune metode de analiza a principiilor din plante. - efectuarea analizelor fizico- chimice - adaptarea unei metode de analiza HPTLC - participarea la un proiect de cercetare - elaborarea unui referat despre enzime contribuind astfel la imbunatatirea bazei de date cu informatii utile in partea practica; D-na chim.farm.Viorica Tamas - bonuri de masa. - lucrul intr-o echipa cu inalta specializare stiintifica. Sep 2007 - Dec 2008 Biochimist - S.C.Analytik Jena Romania SRL 1 an si 4 luni Bucuresti | Vanzari | Comert / Retail Vizite si telefoane periodice la clienti, prezentarea prospectelor aparatura de laborator si identificarea necesitatilor clientilor. - Preluarea a cat mai multe date despre clienti. - Elaborarea ofertelor tehnico-financiare pentru produsele solicitate de clienti. - Intocmirea rapoartelor de activitate si introducerea datelor despre clienti in softul Microsoft Dynamics CRM. - Participarea la simpozioane si conferinte. - Activitati colaterale fisei de post si identificarea necesitatilor clientilor. - Vanzari de 60 000 de euro. D-na dipl.ing.Carmen Dumitrescu - masina, telefon de serviciu, laptop, bonuri de masa. Salariul net: 1600 RON Iun 2006 - Dec 2006 Reprezentant vanzari - Russi Scientific Instruments 7 luni Bucuresti | Vanzari | Chimica - Contactarea telefonica a potentialilor clienti. - Redactarea ofertelor tehnico- financiare. - Mentinerea legaturii cu clientii din baza de date. - Pregatirea documentelor pentru licitatii! - Urmarirea derularii contractelor Salariul net: 1000 RON Mai 2003 - Mai 2006 REPREZENTANT VANZARI - IMPERA TRADING S.R.L. 3 ani si 1 luna Bucuresti | Vanzari | Constructii Promovarea serviciilor de instalatii sanitare (instalari de apometre, lucrari de schimbari coloane subsoluri, hidroizolatii, zugraveli, etc) catre asociatiile de locatari si direct catre proprietarii apartamentelor de pe tot www.ejobs.ro [email protected] CV Petrescu Mihai | Pag. 3/4 cuprinsul Bucurestiului ... Educatie 2000 - 2005 Facultate / Colegiu - Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Biologie BIOCHIMIE | BUCURESTI MASTER NEFINALIZAT 1996 - 2000 Facultate / Colegiu - COLEGIUL NATIONAL VLAICU VODA FIZICA - CHIMIE | CURTEA DE ARGES AbilitatiAbilitati generalepostare videoclipuri pe you tube, postare videoclipuri pe tv online, Editare audio-video, cunsotiinte platfome Wordpress / Joomla.Abilitati dobandite la locurile de munca editare video cu soft AVS video editor, actiuni de email marketing, email marketing cu soft special Limbi straine Engleza - Mediu Alte informatii Premii si DistinctiiPREMIUL 3 LA CONCURSUL SPECIAL DE CHIMIE, MENTIUNE LA OLIMPIADA JUDETEANA DE CHIMIE dobandit in Apr 1998Permis de conducere Categoria B dobandit in 22 iul 2016-- Mihai Petrescu,--operator call-center, sondaje de opinie, legea zilierilor.---cercetator independent si administrator grupuri facebook.---jurnalist independent de investigatie.https://www.facebook.com/mihai.petrescu.940https://www.facebook.com/groups/1421747934511198/https://www.facebook.com/groups/1342982515722984/https://www.facebook.com/groups/1858495354366611/https://www.facebook.com/groups/493960667459945/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here