Acasă Istorie Dezvaluiri V-am promis dezvăluiri: SECURISTUL COLDEA ÎL ŞANTAJEAZĂ PE PREŞEDINTELE ROMÂNIEI! În frunte...

V-am promis dezvăluiri: SECURISTUL COLDEA ÎL ŞANTAJEAZĂ PE PREŞEDINTELE ROMÂNIEI! În frunte cu CTP!

186
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

de Radu Moraru

sri-maior-coldea-butcher

Disperat ca nu controleaza Revolutia din Noiembrie, disperat ca Iohannis nu sta drepti in fata lui, generalul SRI Florian Coldea a declansat un atac mediatic fara precedent la adresa lui Klaus Iohannis.

Coldea controleaza toti ziaristii sub acoperire (cit era Maior sef SRI, gheneralu’ controla doar o parte), controleaza Hotnews, Ziare.com si Digi 24!

Dupa indepartarea lui Oprea (cel care controla o mare parte din Justitie), Coldea devine stapin peste toata Justitia sub acoperire (grefieri, procurori, judecatori) si peste toti avocatii sub acoperire!

Practic, dupa mazilirea lui Oprea, gheneralul Florian Coldea de la SRI a devenit Stapinul Romaniei! Are presa si justitia in mina! Si a declansat atacul la adresa Presedintelui Romaniei! De ce? Fiindca Iohannis nu accepta guvernul tehnocrat ( de fapt guvernul securistic al lui Coldea!)

Visul lui Coldea e sa conduca Romania, asa cum a visat Maior. Si mai are nevoie doar de guvern fiindca are deja foarte multi parlamentari securisti pe care ii controleaza.

Pina de curind, Coldea avea noroc ca i-a pacalit pe americani, de fapt pe niste americani. De ceva timp Coldea a fost „citit” ca de fapt joaca in alta tabara si de aceea omul e disperat.

Astazi il voi prezenta pe CTP, Cristian Tudor Popescu, tuturor Revolutionarilor din Noiembrie. El e maciuca principala a lui Coldea in santajarea Presedintelui. Aseara l-a atacat furibund pe Iohannis, fiindca si-a permis sa invite la Cotroceni si oameni din strada, acuzindu-l de maxima prostie! Tot presa lui Coldea incearca sa il convinga, influenteze sau sa il preseze pe Iohannis sa accepte un guvern de tehnocrati securisti.

Cine e CTP ?

In 1990 era un „militian” de presa, lucrator la Scinteia – ziarul PCR si al Securitatii, ziar vopsit in „Adevarul” dupa decembrie ’89.

CTP a fost unul din multii aparatori ai regimului mafiot  Iliescu! Un mare aparator al mineriadelor, un distrugator al fenomenului Piata Universitatii.

Inca din anii ’90 CTP a inceput sa suga foarte multi bani. A supt de la regimul Iliescu, nu a prea supt de la Constantinescu dar s-a revansat si, intre 2000-2004 a supt de a rupt de la Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea si Adrian Nastase!

Incepind cu 2005, a inceput sa suga rau de tot de la Vintu! A supt ca un apucat! Dupa ce Vintu nu s-a mai simtit bine, CTP s-a intors la o tzitza pe care o mai supsese bine si in ’97-’99 ! Da, ati ghicit, s-a intors sa il suga pe Adrian Sirbu! Cind a simtit ca Sirbu e in dificultate, a fugit repede sa il suga pe Zoltan Teszari, mogulul preferat de astazi al lui Coldea-SRI !

Nu stiu daca CTP este ziarist sub acoperire dar stiu sigur ca asta gindeste exact precum Coldea! Poate au o „chimie” care imi scapa! Dar stiu sigur ca CTP a supt milioane de euro, atit cu „adevarul” cit si cu „gandul”! Nu stiu cit cascaval ii da Teszari dar sigur il unge bine!

CTP, foarte talentat la scris, recunosc, este un caracter mizerabil! O singura data a avut curaj sa ma atace, ii e frica de mine, stie el de ce, si atunci l-am trimis la Bancorex sa-si plateasca „datoria” de 90.000 de dolari ! Uitase, bietul de el, ca luase „imprumut” bani de la Bancorex! A si anuntat in presa ca, dupa ce l-am facut de rusine, s-a dus sa isi plateasca „datoria”!

Nu as fi scris acest articol daca nu l-as fi intilnit astazi pe CTP in primele rinduri ale celor care vor sa confiste si Revolutia din Noiembrie! Nu i-a ajuns ca a participat la Confiscarea Revolutiei din Decembrie!

CTP, mars in casa! Lasa Revolutia Libera!

In sfirsit, cit timp gheneralul Florian Coldea-SRI este sef si este in libertate, desi putea fi arestat de mult, Revolutia din Noiembrie este in mare pericol!

Stiti de ce?

Pentru ca banuiala mea este ca Gheneralul Florian Coldea este omul rusilor! E adevarat, am auzit ca la Washington se discuta acest subiect!

Pe ce se intemeiaza banuiala mea? Simplu. Cit timp Maior a fost seful SRI, l-am banuit ca poate fi omul rusilor! L-au banuit si americanii, dovada ca i-au cerut lui Iohannis sa il numeasca Ambasador la Washington, ca sa il tina aproape, sub monitorizare, la debriefieng!

Ei bine, dupa ce Maior a fost retras la Washington si Coldea a devenit „Stapinul Inelelor”, in Romania si Moldova au avut loc numai evenimente care convin rusilor!!! Pai ori Coldea este cel mai prost securist din lume, ori e omul rusilor!

In ambele cazuri, Coldea trebuie destituit si deferit Justitiei Militare!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

P.S.
Digi 24 a fost aseara „disperarea” lui Coldea: a chemat la interviuri in Piata Universitatii multi securisti, de toata jena!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here