Vreti o solutie sa iesim din criza? Iat-o!

  240
  3
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  De 26 de ani ne zbatem in mizerie si multi ar vrea o solutie. O avem la indemana dar nu vrem sa o RECUNOASTEM!

  Eu va propun totusi aceasta solutie sigura si care va functiona 100%:

  1. eliminarea tuturor celor care spun, afirma sau sustin tembela propozitie “nicaieri nu e mai bine ca aici”, pentru ca astfel se creaza continuu o adevarata aura a minciunii care este acum tara numita inca Romania. Si minciuna asta costa lacrimi si sange! Zeci de generatii de sacrificiu jertfite pe altarul marelui nimic numit Romania, asta e rezultatul cretinismului din spatele respectivei constructii gramaticale! Promotorilor acestei idei ar trebui sa li se arate cat mult “bine” au facut romanilor care au avut “sansa” sa auda sau sa li se impuna aceasta idiotenie. Dupa care sa stea o perioada la rece sa reflecteze la spusele lor. Te duci, vezi, iti place bine, nu-ti place iar bine. Vrei sa ramai, bine. Nu vrei, iarasi bine. Te intorci si incerci sa schimbi ceva nu te multumesti cu ceea ce este si nu prea este.

  2. eliminarea tuturor celor care s-au catarat pe sangele celor din 22 decembrie la putere si au omorat romani nevinovati ca sa fie legitimata puterea de la Bucuresti. Si sunt extrem de multi acestia! Au un sistem in spate! Altfel nu se poate. Incepand cu Ilici si termanand cu Basexu si Joianu. Aici justitia a dovedit in repetate randuri ca e firava si .. corupta, fiind mana in mana cu ei, impregnata fiind de lepadaturi si vanduta cauzei lor iar nu poporului. Trebuie facut ceva din exteriorul sistemului, altfel totul este apa de ploaie. Din pacate vor exista sacrificii majore. Victimele mineriadelor sunt tot pentru legitimarea si consolidarea regimului acestor tovarasi de nadejde si ei trebuie judecati ca atare! Nu de procurori comunisti si/sau sorosisti ca macomaco si gasca ei de tufe, din care cea mai noua mis usturoi vinde tot.

  3. eliminarea puradeilor si beizadelelor de securisti si fosti cominternisti khazari care fie direct, prin partidele pe care le-au infiltrat si distrus, fie indirect, ascunzandu-se sub umbrela zecilor de ong-uri sorosiste, viseaza sa ajunga din nou la putere si sa capete legitimitate. Aici lista e lunga: Olteanu, Vass, Ungureanu, Tismaneanu, … . Avantajul este ca se poate oricand face o lista cu ei ca sunt destul de vocali! Dezavantajul este ca au in spate o armata de trepadusi care le stau la dispozitie indoiti de sale!

  4. eliminarea din viata publica a tuturor celor care au votat la si pe un salam si o galeata sau cu plasa. Vinderea votului = pierderea dreptului de vot pentru totdeauna! Acesti indivizi sunt inutili si nu au de ce sa participe la vot. Daca raman parte activa, masa de manevra adica, nu se va ajunge niciodata la ceva bun in Romania. Acesti oameni cu intelect zero, unii dintre ei nefiind in stare nici sa localizeze Romania in lume, geografic sau istoric, nu merita sa anuleze votul celor ce si-au tocit coatele invatand. Ei trebuie pur si simplu eliminati de la vot, drept garantie a succesului oricarei reformari a statului numit Romania.

  5. fostii, fie ei membri de partid, fie secaturisti si turnatori, sa nu aiba voie nici sa voteze nici sa participe la viata politica pana la sfarsitul vietii lor. CNSAS-ul trebuie sa faca listele publice. Si verificabile rapid!

  Eliminarea la inceput poate fi facuta prin legi gen punctul 8 de la Timisoara sau, daca nu se obtin rezultatele scontate, trebuie mers mai departe, fizic adica, ceva gen revolutie “culturala”(China). Metoda radicala in aparenta dar care in mod cert asigura si o binevenita “primenire” a societatii! Altfel nu se mai poate! Uitati-va unde am ajuns astazi, nu mai avem loc de ei in propria noastra tara!

  6. Revenirea la vechea denumire sfanta, Dacia, si renuntarea la aberatia denumita Romania, si prevenirea si blocarea rapida a oricarei posibilitati de falsificare a istoriei adevarate a poporului traitor pe aceste meleaguri. Cine falsifica istoria, indiferent in numele cui, sa fie acuzat de inalta tradare si executat in cel mai scurt timp posibil. Istoria este a unui popor demn!

  7. Orice implicare venita din afara, fie prin ong-uri, fie prin intermediul ambasadorilor, sa fie considerata ofensa la adresa natiunii si intervenit prompt in sensul “rezolvarii” rapide a “problemei”(expulzare, interzicere, inchidere, etc.).

  8. Familia este baza societatii, este compusa din barbat si femeie si trebuie stipulata in Constitutie ca atare. Cui nu-i convine sa plece acolo unde este permisa aceasta aberatie. Suntem un stat puternic slabit care are nevoie de o legislatie sanatoasa si de o protectie a familiei, a mamei si copilului si a tot ce reprezinta aceasta. Educatia este baza relansarii, cercetarea este cheia viitorului.

  9. Depolitizarea completa a institutiilor importante si eliminarea cat mai rapida a ingerintelor politicului din invatamant, educatie, sanatate, infrastructura, armata, servicii, etc. Tradarea, de orice natura ar fi ea, se pedepseste cu moartea odata ce este dovedita fara nici o urma de indoiala. Fara concesii fata de dusmani!

  10. Verificarea amanuntita a tot ce intra si iese din tara in materie de produse si bunuri. Tot se verifica la vama, nu dupa ce a intrat pe teritoriul tarii! Dotarea specifica se face loco! Asa nu mai exista riscuri!

  11. Pedeapsa pentru coruptie sa fie drastica, legea sa fie aceeasi pe tot cuprinsul tarii. Aberatii gen pentru o paine iei 10 ani la un complet iar la altul pentru un milion de euro doar 2 ani sa dispara odata cu completul de judecata care a dat verdictul aberant! Cand completul greseste in sala de judecata sa existe penalitati clare. Abuzurile prin intermediul completelor de judecata care duc la actionarea in justitie a statului de catre cetatenii abuzati si care isi castiga drepturile in afara sa fie un mijloc de selectare a completelor de judecata, conform principiului cine greseste plateste. Toate penalitatile si neajunsurile aferente sa fie suportate de completul de judecata iar nu de tara, care nu are nici o vina. Nu tara a comis abuzul ci completul de judecata, deci el trebuie sa plateasca!

  12. Cetateanul sa aiba drepturi si obligatii clare. Refugiatii nu au ce cauta aici pana nu se reface tot ce este de refacut. Cei veniti din afara si care au capatat nume romanesc, conform obiceiului lor, la intrarea in tara, sa fie invitati sa plece rapid de unde au venit. Daca raman sa nu aiba dreptul sa intre in politica sau sa influenteze politica. Expulzare rapida in cazul dovedirii faptei!

  *

  Daca s-ar aplica macar jumatate din toate astea am avea o sansa reala sa fim si maine! Daca nu, vom fi inlocuiti de cei ce se “romanizeaza” si ne schimba istoria, de ong-urile care ne schimba perceptia despre trecut, despre relatii interumane, despre noi insine si coeziunea sociala care actualmente este spre zero.


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  3 COMENTARII

  1. tampenia cu nicaieri nu e mai bine ca aici vi se pare o ineptie?
   Ineptiile sunt crimele securistilor din 89 si mineriada lui iliescu? Cati au fost pedepsiti?
   Ineptie e puctul 8 de la timisoara, punct neacceptat de lingaii sistemului si odraslele lor catarate pe sangele celor din decembrie
   denumirea de Dacia vs Romania – habar nu aveti istorie domnule admin
   securistii si odraslele lor sunt in toate ong-urile sorosiste, (pruna, macovei, vass ce sunt?)
   daca privim china, revolutia culturala le-a prins chiar bine!
   familia e o ineptie?
   depolitizarea e o ineptie?
   coruptia si legea stramba e o ineptie?
   vreti islamizarea tarii? de ce nu va duceti intr-o tara islamica atunci?
   deci care sunt ineptiile?

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here