Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete ziarulprofit.ro : RAHATUL BOGATILOR PSD in curţile săracilor !

ziarulprofit.ro : RAHATUL BOGATILOR PSD in curţile săracilor !

173
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Garda de Mediu doarme, şeful de la Ape infesteaza un cartier !

VIDEO EXCLUSIV ! RAHATUL BOGATILOR PSD in curţile săracilor ! Garda de Mediu doarme, şeful de la Ape infesteaza un cartier !

– Directorul ABAAV numit politic de PSD deverseaza ilegal apele menajere in curtea vecinilor in timp ce directorul Garzii de mediu Arges, tot PSD, sustine ca ar putea rezolva situatia abia int-o luna. Conducta ilegala colecteaza apele din strada privata unde se afla si imensa vila a deputatului Draghici.

– Acelasi director al Garzii de Mediu spune ca se impune si un control dispus de directorul de la Ape, adica tocmai de cel care deverseaza ilegal apele menajere.

Scandal monstru, in aceasta dimineata, in cartierul Noaptes din orasul regal Curtea de Arges ! Mai multi locuitori de pe strada Luncilor au protestat in strada dupa ce gospodariile lor au fost invadate iar de un miros pestilential dar si de apele menajere deversate ilegal de proprietarii somptuaselor vile aflate in imediata vecinatate, nimeni altii decat directori de institutii ale statului sau parlamentari care si-au ridicat acolo vile scumpe. Ziarul nostru a mai scris despre aceasta situiatie incredibila, urmarea fiind ca, la un moment dat, conducta care colecteaza apele menajere de la vilele  „bogatilor” PSD a fost astupata dar, asa cum ne-a spus unul dintre locuitori, astazi, dupa ce PSD a castigat alegerile in 2016, dopul a fost inlaturat iar toate zoaiele curg in gospodariile lor, adica din vilele sefului Admininistratie Bazinale Arges vedea, din cea construita de deputatul Mircea Draghici si inca doua apartinand unor mari domni din Bucuresti.

Rahatul bogatilor PSD pute ilegal in curtile saracilor platitoti de taxe regale

O echipa a ziarului nostru a fost astazi la fata locului si, ce ne-a fost dat sa vedem si sa simtim, intrece orice inchipuire. Cu aproape 500 metri inainte de zona de deversare te intampina un miros pestilential a a carui intensitate creste pana la aproape de sufocare in zona in care conducta inunda practic zona verde de la margine drumului dar si doua locuinte ale unor cetateni simpli. Ville bastanilor PSD sunt situate pe partea dreapta a drumului – pe sensul de mers catre Pitesti, iar cele ale cotizantilor simpli pe partea stanga si sub nivelul primelor. Vorbim de aceeasi strada care arata ca dupa bombardament si nereparata de ani de zile pe motiv ca ar apartine de drumurile nationale. Si totusi, ea n-a putut fi reparata dar a fost sparta pentru a face loc unei conducte care colecteaza apele menajere de la locuintele de pe strada privata. pe aceasta strada privata si-au construit vile somptuase Bogdan Gorunescu, directorul ABAAV Arges, cel numit politic de PSD, dar si Mircea Draghici,

Deputatul PSD Mircea Draghici si directorul ABAAV, buni prieteni si vecini, si-au construit somptuase vile dar… nu au canalizare. Asa ca apele reziduale de pe mica lor straduta privata se revarsa pe domeniul public si in gospodariile oamenilor.

deputat PSD si chestor al Camerei Deputatilor. Asa cum se vede si in imaginile suprinse la fata locului, suvoaie de ape menajere provenite din vilele bastanilor PSD se scurg pe margine drumului si curg pana in curtile oamenilor cu toate mizeriile si ricurile de infectare. Potrivit propietarilor locuintelor afectate, deversarile au loc periodic si asta pentru ca vilele scumpe nu sunt racordate la canalizarea asa ca, permanent, cel putin o data pe luna intreaga zona este invadata si infectata de apele menajere de la vilele de peste drum. ” Vara este dezastru. Pute pe o raza de 1 kilometru iar rezidurile se infiltreaza in pamant si in curtile noastre. Uitati-va si dumneavoastra ce mizerie si ce imputiciune este acum in fata caselor noastre, si in parte din curti. E vreme frumoasa, suntem oameni si vrem sa respiram aer curat, vrem sa stam in curte cu copii la soare dar… se poate trai in conditiile astea ?” intreaba unul dintre cei exasperati de ceea ce se intampla in acea zona.

De fata cu oamenii, am contactat reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului, ai DSP si ai Garzii de Mediu. Suprinzator, sau nu, cand au auzit de la cine provin apele menajere si mirosurile pestilentiale ni s-a facut vorbire de competente si texte de lege. Directorul garzii de Mediu Arges spune ca  situatia s-ar putea rezolva in 30 zile, asta daca oamenii reclama ceea ce se intampla. Adica, oamenii trebuie sa stea cu rahatul in fata curtilor o luna de zile dar si cu riscul de infectare a panzei freatice. Totusi, dandu-si seama ca situatie este grava, seful garzii de Mediu a declarat ca se va autosesiza si va lua masurile care se impun cat de rapid. Mai mult, acesta ne-a informat ca situatia ar trebui sa intre si in atentia ABAAV, adica tocmai a lui Bogdan Gorunescu, directorul acestei institutii, omul reclamat de oameni ca le inunda gospodariile cu ape ibfecte si mirosuri pestilentiale.

Pana la proba contrarie, ii dam crezare directorului Garzii de Mediu Arges si asteptam sa vedem in ce masura se va tine de promisiunea de a  rezolva problema generata tocmai de protectorii sai de la PSD… Poate domnul director afla si cum a fost posibil sa sectionezi fara avizele necesare un drum national pentru a face loc unei conducte ce deverseaza pe un teren public ape menajere colecatate de pe o strada privata.

Noi vom merge si maine dimineata acooo sa vedem daca inspectorii Garzii de Mediu au ajuns macar sa constate ceea ce se intampla…

Iata imaginile suprinse astazi cu precizarae ca, din pacate, camera video nu poate capta si reda mirosurile pestilentiale de pe strada Luncilor din orasul regal Curtea de Arges.


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here