Acasă Arta Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România 25 de ani: Gala Aniversară AFAPRR- Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și...

25 de ani: Gala Aniversară AFAPRR- Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România

Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România împlinește în acest an 25 de ani de la înființarea sa. Ziarul Jurnalul Bucureştiului şi agenția de presă Intell News au plăcerea să fie parteneri media cu AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România : Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România, al cărui membru sunt şi eu. Este firesc aşadar să urmăresc cu interes toate evenimentele, activitatea şi expozițiile organizate de Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România: AFAPRR, dar şi să le acord importanța cuvenită.

DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

 

petrecere AFAPRR

 

Notă: Ziarul Jurnalul Bucureştiului şi agenția de presă Intell News au plăcerea să fie parteneri media cu AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România : Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România, al cărui membru sunt şi eu. Este firesc aşadar să urmăresc cu interes toate evenimentele, activitatea şi expozițiile organizate de Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România: AFAPRR, dar şi să le acord importanța cuvenită, pentru că valoarea şi consistența evenimentelor organizate de Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România a fost demonstrată mereu de fapte, nu de vorbe!

Acesta este un tag special inființat de mine în ziarul Jurnalul Bucureştiului, pentru ca amicii, inamicii şi colegii mei din AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România să poată citi mai uşor despre evenimentele organizate de Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România , începând cu luna mai 2015(sunt circa 50 de articole), de când scriu pentru acest ziar.

https://jurnalulbucurestiului.ro/category/supliment-cultural/arta/asociatia-filiala-arta-plastica-religioasa-si-restaurare-a-uap-din-romania/

 

 

Aici este inclus evident şi proiectul “Profil de iconar”, dezvoltat de mine STRICT pentru membri Filialei noastre AFAPRR: pictură din nou, conservare/restaurare, obiective religioase, dar şi laice, lansat în ziarul Jurnalul Bucureştiului pe 20 iunie 2017. Lectură plăcută.

https://jurnalulbucurestiului.ro/tag/profil-de-iconar/

 

AFAPRR 25 ani

 

Comunicat de presă:

Gala Aniversară AFAPRR – 25 de ani

„UN SFERT DE VEAC”

GALA ANIVERSARĂ A CREATORILOR DE ARTĂ SACRĂ ȘI A RESTAURATORILOR DIN ROMÂNIA

Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România împlinește în acest an 25 de ani de la înființarea sa. AFAPRR reunește artiști plastici și restauratori din România, Republica Moldova, Serbia și Armenia. Cu această ocazie AFAPRR organizează un eveniment în cadrul căruia vor fi celebrați membri fondatori ai asociației, personalități marcante în domeniul artelor frumoase, profesori universitari și reputați experți în domeniul conservării patrimoniului cultural național.

Astfel, pentru această aniversare AFAPRR vă invită la evenimentul care va avea loc în data de 2 august 2019, la hotel MARSHALL GARDEN, din strada Dorobanți, nr. 50B, unde într-un ambient deosebit ne vom bucura de tratațiile pregătite de gazdele noastre și de programul aniversar. Accesul se face între orele 15-16.

Taxa de participare este de 150 de lei.

Aceasta se achită la dl. Laurențiu Nistor,  la secretariatul UAP din România din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, între orele 10.00-15.00, sau la orice sucursală BCR în contul RO44RNCB 0078049694290001, până la data de 25 iulie 2019, zi în care se închide și lista de participanți.

 

Vă rugăm, să aveți în vedere o ținută adecvată evenimentului. Exclus ținută sport, blugi, etc.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la numerele: 0763-618-358 și 0723-500-359.

PARTENERI MEDIA: Radio România Cultural, Radio România Internațional, Trinitas TV, 6TV, Intell News, Jurnalul Bucureștiului, ArtInfoNews, ArtPortfolio, LO News, Onlinegallery, Ultima Oră, Revista Culturală Leviathan.

Sursa: https://afaprr.ro/site/post/gala-aniversara-afaprr-25-de-ani

 

petrecere AFAPRR

 

A consemnat pentru ziarul Jurnalul Bucureștiului(partener media): Claudiu Victor Gheorghiu, Senior Editor al ziarului Jurnalul Bucurestiului și al agenției de presă Intell News, publicist comentator al ziarului Ultima Oră; artist vizual, afilieri: membru titular Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România : AFAPRR, totodată consilier media și al Comitetului Director al AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România și membru al Consiliului Director al Visarta(Societate de gestiune colectivă a drepturilor de autor în domeniul artelor vizuale), 18 iulie 2019

 

1. CVG, foto oficiala
Claudiu Victor Gheorghiu

Notă: Gala Aniversară 25 de ani a AFAPRR: Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în pagina de cultură a Intell News, partener media, 20 iulie 2019.

https://www.intellnews.ro/gala-aniversara-25-de-ani-a-afaprr-asociatia-filiala-arta-plastica-religioasa-si-restaurare-a-uniunii-artistilor-plastici-din-romania/


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Comments are closed.