Acasă Anunt important pentru iubitorii de literatura: Cenaclul literar “Marin Preda”

Anunt important pentru iubitorii de literatura: Cenaclul literar “Marin Preda”

Jurnalul Bucurestiului anunţă iniţierea cenaclului literar online de poezie si proza scurta “Marin Preda”. Vor fi două secţiuni sectiuni: debutanti şi iniţiaţi. Juriul si voturile membrilor cenaclului si al cititorilor vor stabili cele mai bune 30 de lucrari [la fiecare categorie] care vor fi publicate. Functie de eventuale sponsorizari se vor acorda si premii in bani sau produse . De precizat că cele mai bune comentarii trimise vor fi premiate.
Mod de funcţionare. În principiu, şedinţele noastre vor avea loc o dată pe lună (prima luni din lună). Dată fiind dinamica online, accesarea textelor (propunerile), comentariile şi sfaturile se vor face în ritmul desfăşurăririi spontane impuse de propuneri. Aşeteptăm sugestii,dorinţe, nemultumiri.

Cei care doresc ca lucrarile lor sa intre in selectia celor ce vor fi publicate , pot trimite maxim trei texte [poezie sau proza scurta] , sunt rugati sa spefice : pentru selectie , debutant sau initiat , varsta si numele si prenumele autorului precum si localitatea/judetul de resedinta..

In se cazul in care exista dorinta de a se infiinta sucursale locale ale cenaclului literar online “Marin Preda” , ne puteti comunica acesta initiativa la tel: 0723.546.271 sau prin e-mail [[email protected]] sau [[email protected]].