Acasă Jurnalul Bucurestiului Pamflet Academia Catavencu : Fanfara care i-a cântat lui Dragnea…

Academia Catavencu : Fanfara care i-a cântat lui Dragnea…

204
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Fanfara care i-a cântat lui Dragnea venise, de fapt, la o înmormântare în Teleorman!

de Spartakus

Cel mai iubit fiu al poporului pesedist s-a întors ieri la origini – sau, mă rog, pe aproape

Revenit pe meleagurile natale, dar nu ca să vadă dacă a mai rămas ceva de furat, cum zic dușmanii democrației populare, ci ca să primească o diplomă pentru ”ridicarea nivelului fotbalului în județul Teleorman”, Liviu Dragnea a fost întâmpinat de locuitorii comunei Saelele cu multă bucurie, covor roșu și fanfară. Motiv suficient pentru critici să susțină că, dacă vine tovarășul Dragnea premier din toamnă, ne vom întoarce la ”iepoca de aur” a tovarășului Ceaușescu.

De fapt, suntem în măsură să confirmăm că totul nu este decât o dezinformare a publicațiilor băsisto-iohanniste, care nu se mai satură de mințit poporul și, mai ales, tinerii frumoși și liberi care pun poze cu mâțe pe Facebook. Reporterii noștri speciali s-au deplasat în comuna Saelele și vă pot spune cum au decurs, de fapt, lucrurile. ”Nu scosesem covorul roșu pentru domnul Dragnea, cum s-a zis, ci îl scosesem să-l batem. Pe covor, nu pe Dragnea, ne-a declarat domnul Fane a lu Răposatu, liderul comunității de bețivi liberi și fără bariere din comună. Fiindcă vedeți, la noi, în Teleorman există acest obicei străvechi, al bătutului nevestei. Dar, de când mai toate nevestele de prin zonă au plecat în Spania, să culeagă căpșuni, batem și noi ce mai putem, adică covoarele”.

De asemenea, nici fanfara nu se afla acolo special pentru Liviu Dragnea, ci venise la o înmormântare, în zonă. ”Pe aici, înmormântările se fac neapărat cu fanfară, dacă n-ai măcar un cvartet de suflători și doi toboșari, ai trăit degeaba. Fanfara pe care ați văzut-o mergea la înmormântare la coana Veta a lu Magistratu. Asta toată viața ei a fost femeie îndăratnică, dacă făceam prostia să n-o ducem cu fanfară la cimitir, nici ea nu mai ieșea la vot, în toamnă, și atunci chiar că se supăra domnul Dragnea pe noi. Deci să scrieți că nu pentru dânsul venise fanfara, ci doar s-a nimerit să cânte și la dânsul, deși era viu. Ce vreți, astea sunt ciudățeniile Teleormanului”, ne-au lămurit sursele noastre.

Acestea au ținut să sublinieze că domnul Dragnea e foarte respectat în județ, motiv pentru care a și fost întâmpinat cu atâta bucurie. ”L-am fi primit noi cu mai multe, dar, de cât s-a furat prin Teleorman, în afară de pâine, sare și-o țuică chioară, rămasă de la locale, n-am avut ce să-i oferim. Și l-am fi primit și cu salve de tun, da de unde naiba să le mai luăm, că toate tunurile de prin județ le-a dat deja domnu Dragnea și cu Bombonica lui”, ne-a mărturisit domnu a lui Răposatu.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here