Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Afacerist strain: "Nu Auchan, Lidl, Kaufland sunt de vina ca dau salarii...

Afacerist strain: "Nu Auchan, Lidl, Kaufland sunt de vina ca dau salarii mici, romanii sunt de vina ca le accepta. Daca ar refuza toti sa se prezinte la astfel de joburi, ar fi nevoiti sa ridice salariile"

785
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Scris de Came

by Un strain, director de companie, care refuza sa isi dea numele, dezvaluie cum au procedat nemtii, austriecii , elvetienii, francezii, toti din tarile vestice, dupa razboi. Au refuzat sa lucreze pe salarii mici, companiile din tarile lor fiind nevoite sa ridice salariile. Apoi cand s-au vazut cu salarii mari, au crescut si pretentiile si au vrut sa se respecte. Au redus numarul orelor de lucru, si-au cerut drepturi, ore suplimentare platite dublu. Nu au mai vrut sa lucreze munca de jos si astfel guvernele lor au trebuit sa importe forta de munca din Turcia, Grecia, Italia, tari tinute inadins […]

Un strain, director de companie, care refuza sa isi dea numele, dezvaluie cum au procedat nemtii, austriecii, elvetienii, francezii, toti din tarile vestice, dupa razboi.

Au refuzat sa lucreze pe salarii mici, companiile din tarile lor fiind nevoite sa ridice salariile.

Apoi cand s-au vazut cu salarii mari, au crescut si pretentiile si au vrut sa se respecte.

Au redus numarul orelor de lucru, si-au cerut drepturi, ore suplimentare platite dublu.

Nu au mai vrut sa lucreze munca de jos si astfel guvernele lor au trebuit sa importe forta de munca din Turcia, Grecia, Italia, tari tinute inadins mai sarace, ca sa existe forta de munca.

Cand s-au desteptat si italienii si spaniolii, au luat rusi, popoare fost comuniste.

De aceea au sprijinit desfiintarea comunismului in blocul de est, caci aveau nevoie de muncitori, care accepta salarii mici, pe munca de jos.

Si romanii daca ar fi mai uniti, ar putea schimba multe, spune omul de afaceri. Spre exemplu cand in Germania, s-a scumpit benzina la un moment dat cu 1 cent in plus, oamenii s-au unit si au mers cu metroul, bicicletele, autobuzele, trei zile, pana au revenit la pretul initial.

Astfel daca romanii s-ar uni in toate domeniile: spitale, invatamant, bugetari, corporatii, supermarketuri etc….si nu ar mai merge cu totii la munca, timp de trei zile, conducerile ar fi nevoite sa regandeasca salariile si conditiile de lucru. Bani sunt mereu de dat, poporul nu vrea sa ii ceara. Oamenii nu vor sa isi ceara drepturile. Caci bani sunt, guvernele colecteaza taxe si impozite, peste orice imaginatie a contribuabililor, le ascund surplusurile, ei incep fiecare an fiscal de la zero, dar nu mai spune nimeni unde se trec banii ramasi din anul anterior. Exista fonduri de rezerva, resurse multe de a mari salarii si pensii, alocatii si ajutoare sociale. Trebuie doar sa se uneasca poporul si  sa le ceara!

Gluma zilei: Romani uniti! Aiureala mai mare n-ai sa apuci sa vezi sau sa traiesti! Romanii se vand ieftin!

Drept la replica din partea Kaufland :

Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, își susține angajații cu o remunerație corectă și beneficii superioare pe piața muncii. Menționăm că în prezent salariul mediu brut în compania Kaufland este de 2984 lei, aceasta cuprinzând sporuri și tichete de masă. Începând cu data de 1 martie în funcție de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge chiar și până la suma de 3.800 lei brut. Creșterile salariale au loc periodic în companie, ultima fiind implementată în luna mai 2016.

 

De asemenea, Kaufland România a anunțat în luna noiembrie 2016 și creșterea perioadei minime de concediu de odihnă anual, de la 21 la 22 lucrătoare, acordând astfel angajaților săi o zi de concediu în plus. Mai mult, Kaufland oferă zile suplimentare de concediu de odihnă în funcție de vechimea în companie, ajungând până la 25 de zile pe an, cu 4 zile mai mult decât prevede legislația României. Pe lângă acestea, compania recompensează implicarea angajaților săi în cauze sociale și acordă câte 2 zile libere plătite pe an pentru acțiuni de voluntariat.

 

Printre beneficiile pe care Kaufland România le acordă angajaților se numără posibilitatea de a opta pentru servicii de asigurare voluntară privată de sănătate, care permit tuturor să aibă acces la o rețea națională vastă de clinici și cabinete medicale la care angajații pot apela oricând.

 

De asemenea, pe viitor programul de lucru în companie va deveni unul flexibil, Kaufland având o politică ce promovează menținerea echilibrului între viața personală și cea profesională. Kaufland România este singura companie din industria națională de retail căreia i-a fost recunoscut statutul de Angajator de Top, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda în primăvara anului 2016. Kaufland România se numără printre cei mai doriți angajatori din industria de retail din România, potrivit Topului celor mai doriți angajatori,  recent publicat de compania internațională de cercetare Universum Global. Studiul este primul realizat pentru piaţa din România și are la bază un eșantion de peste 10.000 de studenţi.

 

În scopul unei prezentări obiective a situației descrise în articolul dumneavoastră și a informării corecte a cititorilor, vă solicităm actualizarea articolului publicat cu poziția Kaufland pentru clarificarea celor prezentate în articolul menționat mai sus.

Totodată, vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare referitoare la cele expuse mai sus și dorim să vă asigurăm de transparența și deschiderea companiei Kaufland.


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here