Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii aktual24/ro : Gabriela Firea, de rasul medicilor cu „povestea sarmei”.

aktual24/ro : Gabriela Firea, de rasul medicilor cu „povestea sarmei”.

250
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Doctorul Vasi Radulescu: „5 moduri prin care poate ajunge o sarma in colon”

Medicul Vasi Radulescu ironizeaza noul scenariu conspirationist aruncat de Gabriela Firea in spatiul public, conform caruia o „mana criminala” i-a implantat o sarma de fier in colon. El descrie cinci moduri prin care aceasta sarma putea sa ajunga in colonul lui Firea.

„5 moduri prin care poate ajunge o sarma in colon:

1. Prin plantare de catre o mana criminala. Sunt doua cai principale de acces in colon, pe la extremitatile tubului digestiv. Din pacate, mana nu e suficient de lunga si nu se poate indoi ca sa ajunga in colon din cavitatea bucala. Ramane o poarta de acces.

2. Prin alimentatie dezechilibrata si nevoia de a compensa rapid deficitul de fier.

3. Prin masticatia insuficienta. Multi ignora acest aspect, dar e important sa mestecam bine orice punem in gura.

4. Prin conglomerarea metalelor stranse in corp dupa neutilizarea procedurilor de detoxifiere. Nu te joci cu asa ceva.

5. Prin dorinta acerba de a conduce capitala cu o mana de fier. Cand iti doresti ceva cu ardoare, universul intreg comploteaza pentru a-ti implini visul”, a scris Vasi Radulescu pe Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, la „Sinteza zilei” ca isi „pune intrebarea” daca sarma care i-a fost gasita in colon are legatura cu o „mana criminala”.

”Nu am nici cea mai mica banuiala despre ce s-a intamplat, este foarte ciudat, anumite persoane imi spun ca tipul acesta de aliaj, in anumite conditii de caldura, se poate face mai mic si cu o forma astfel incat sa poata sa fie introdusa in mancare. Sunt in continuare foarte surprinsa, medicii nu au explicatie, eu nu am. Sunt o persoana precauta, nu m-am omorat cu mancarea, nu am participat la mese foarte mari, este un episod neelucidat din existenta mea, poate ca vom ramane toata viata cu intrebarea daca a fost o intamplare sau o mana criminala”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Mihai Gadea a intrebat-o apoi daca se gandeste la o tentativa de omor.

”Familia si prietenii mei stiu foarte bine ca sunt un om precaut si atent si nu as fi mancat cu inghitituri atat de mari incat sa nu simt un aliaj. E posibil sa fie redus la un nivel mic, intr-o prajitura, astfel incat sa nu se simta la inghitire. E de cateva luni, nu de ani. Nu vreau sa fac un pacat, dar cred ca nimeni in situatia mea nu ar exclude orice varianta. Sarma in colon a fost identificata desfasurata si de aproape 3-4 centimetri, nu aveam cum s-o inghit atat de mare. Mi s-a spus ca se putea in conditii de caldura sa se faca sub o forma mica, circulara, astfel incat sa nu zgarie la inghitire, iar in colon, in prezenta acidului, sa se desfaca si sa produca probleme. Cred ca orice persoana in locul meu si-ar pune la fel intrebarea”, a raspuns Firea.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. Insultator pentru bucuresteni , agresarea colonului doamnei Firea cu o sarma de fier . Daca era una de aur sau platina s-ar fi justificat , cel putin partial , averea familiei Pandele . Poate in curand , dupa cotcodacitul de rigoare , vor aparea perle sau diamante .

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here