Acasă Opinii aktual24.ro : Propagandistii borfasilor sunt bulversati.

aktual24.ro : Propagandistii borfasilor sunt bulversati.

95
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Cristoiu: „Ce s-a intamplat astazi la acest CEx este o catastrofa pentru PSD”

Ion Cristoiu afirma ca decizia PSD de remaniere a Guvernului prin inlocuirea a trei ministri, inclusiv Tudorel Toader, adanceste imaginea “de guvernare de balamuc”.

„Aceasta remaniere, ca sigur va fi, indiferent de motiv, adanceste ideea de haos, de balamuc. (…) Tragand linie, tot ce s-a intamplat astazi la acest CEx este o catastrofa pentru PSD. Rar am pomenit o mai mare nerozie, ca sa nu spun prostie, nu vreau sa jignesc, decat masurile luate astazi. Asa cum am scris, sondajele arata ca principala mustrare, acuzatie adusa PSD la ora actuala, este guvernarea haotica. O restructurare, o remaniere adanceste aceasta imagine de balamuc chiar in fata electoratului PSD. Nu a trecut, cred, o luna si ceva si a fost o remaniere, fara nicio justificare. In cazul PSD, adanceste imaginea de guvernare de balamuc.

PSD intotdeauna a avut un atuu in buna administrare a tarii. De data aceasta, prin masurile luate azi, indiferent ca era vorba de doi ministri care puteau sa plece ca sa candideze, indiferent de Tudorel Toader nu avea rost acum pentru ca, repet, adanceste imaginea de haos. Mai mult ca sigur, Klaus Iohannis si adversarii, si daca va fi restructurare, si daca va fi remaniere, vor face caz, isi vor indrepta privirea spre acest balamuc. In al doilea rand, mi se pare o aberatie ce s-a intamplat cu Tudorel Toader. Sigur, probabil cei din PSD stiu ei ca domnul Tudorel Toader face jocuri. Dar in fata opiniei publice, chiar si a electoratului PSD masura impotriva lui Tudorel Toader nu are nicio justificare. In planul imaginii publice, chiar si al electoratului PSD, Tudorel Toader a scos-o pe Codruta Kovesi, se batea sa-l scoata pe Augustin Lazar, fusese destul de bun in batalia cu presa si in acest moment electoratul se intreaba ‘si de ce a fost schimbat?’, chiar daca or fi motive stiute de ei prin birouri.

(…) Tot ce s-a intamplat acum este un dezastru, nu ma sfiesc sa spun asta. Este un dezastru si prin numirea domnului Nicolicea. Domnul Tudorel Toader prin personalitatea sa si, sigur, prin ambitia de a fi si pe cont propriu preluase multe ca persoana fizica pe seama lui. Multe dintre bastoanele date de Opozitie, de Bruxelles, de opinia publica si in felul acesta cam protejase PSD si pe Liviu Dragnea de acuzatia ca vrea sa ingenuncheze justitia pentru ca la un moment dat nu mai stiai cine vrea sa o ingenuncheze, Tudorel Toader sau ei. Acum se inlatura paratrasnetul, era un paratrasnet, se inlatura acea siguranta si va adanci imaginea de partid care lupta impotriva justitiei pentru ca sa-si rezolve domnul Dragnea problemele penale. Indiferent ca dau sau nu ordonanta de urgenta, din acest punct de vedere e greu de imaginat ce i-a apucat”, a declarat Cristoiu pentru Mediafax.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here