Acasă Jurnalul Bucurestiului Auto Anvelopele, produsele auto care iti ofera performante…

Anvelopele, produsele auto care iti ofera performante…

164
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Anvelopele, produsele auto care iti ofera performante

si siguranta atunci cand te deplasezi cu masina

Indiferent de sezonul in care ne aflam si indiferent de conditiile meteo actuale, orice autovehicul are nevoie de un set de anvelope, desigur alese in conformitate cu sezonul in curs. Importanta anvelopelor este un capitol pe care foarte multi conducatori auto il trec foarte usor cu vederea, astfel ca aleg la intamplare anvelopele. Un lucru esential de retinut despre aceste componente auto este faptul ca ele reprezinta unica suprafata a masinii cu solul, astfel ca o anvelopa slaba calitativ, va oferi performante scazute si poate chiar pune in pericol in anumite conditii, viata ta si a celor pe care ii transporti. Anvelopele la fel precum franele, au o importanta majora pentru siguranta tuturor celor care circula cu autovehicule.

Piata anvelopelor este una destul de vasta avand in vedere ca la ora actuala avem posibilitatea de a alege o varietate de brand-uri de pneuri. Multi oameni isi indreapta atentia inspre anvelope ieftine in ideea ca in acest fel vor scuti diverse cheltuieli, insa in realitate, o anvelopa ieftina este de cele mai multe ori una foarte slaba din punct de vedere al performantelor si care desigur se uzeaza mult mai repede decat o anvelopa de calitate. Intr-un final, costul total poate chiar depasi pretul alegerii unei anvelope de calitate inca de la inceput. Indiferent ca aducem in discutie achizitionarea de anvelope de vara sau anvelope de iarna, cert este faptul ca fiecare dintre acestea trebuie sa indeplineasca niste conditii esentiale.

Ce anvelope trebuie sa aleg pentru masina mea?

Este probabil una dintre cele mai comune intrebari pe care ni le adresam avand in vedere ca regasim pe piata astazi o diversitate atat de mare de anvelope. Unul dintre aspectele cele mai importante este acela de a ne asigura ca alegem marimile potrivite pentru tipul de autovehicul pe care il conducem. Mai mult decat atat, este necesar sa tinem cont si de destinatia acestor anvelope. Cu alte cuvinte, este important sa diferentiem anvelopele de vara de cele de iarna, chiar daca in fond avem nevoie de ambele tipuri de pneuri pe parcursul unui an. O varianta de anvelope mai convenabila din punct de vedere financiar sunt aceste anvelope all season, pneuri pe care le putem utiliza pe intreg parcursul anului gratie modului in care acestea sunt concepute.

Cum mentinem anvelopele?

Odata achizitionate, anvelopele au nevoie de putina atentie din partea soferilor daca vor sa se poata bucura de performantele acestora pentru vreme cat mai indelungata. Verificarea periodica a presiunii, verificarea starii cauciucului ( crapaturi, umflaturi), dar si verificarea uzurii lamelelor de cauciuc reprezinta o modalitate foarte practica prin caare putem evalua starea anvelopelor. Uzura anvelopelor depinde de o serie de factori, cel mai important fiind desigur stilul de condus. Un stil de condus mai sportiv adesea duce la o uzura prematura a anvelopelor. Desigur ca aici mai trebuie inclus si factorul calitiatii si anume, o anvelopa de calitate se va uza mult mai greu decat una construita dintr-un material mai slab calitativ.

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here