Acasă Anunturi Asigurarea medicală internațională – avantaje pentru companii

Asigurarea medicală internațională – avantaje pentru companii

233
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/mpN7xjKQ_Ns

Piața muncii este din ce în ce mai flexibilă datorită dezvoltării tehnologice, iar tiparul clasic începe să își găsească un puternic concurent în noile principii și trenduri care apar pe fondul tehnologizării. Internetul a devenit esențial în majoritatea industriilor, în timp ce globalizarea a transformat activitatea companiilor și le-a pus în situația de a se adapta unor noi provocări.

Angajații se bucură de o mai mare mobilitate și dobândesc mai multe beneficii, bucurându-se de putere de negociere la angajare și la promovare. În egală măsură, contextul actual a determinat companiile să le ofere tot mai multe facilități angajaților pentru a-și asigura un avantaj strategic în fața concurenței.

Cum influențează o asigurare medicală internațională decizia unui candidat?

Concurența din ce în ce mai intensă între companii pentru a atrage și pentru a-i reține pe cei mai competenți angajați le oferă oportunitatea celor din urmă să aleagă cea mai avantajoasă ofertă. În acest context, aspectul financiar, deși important, nu mai este singurul factor de decizie. Tot mai mulți angajați consideră o asigurare medicală internațională ca fiind un beneficiu extrasalarial foarte important.

Companiile au opțiunea de a încheia un contract cu un broker de asigurare, astfel încât fiecare angajat să beneficieze de avantajele oferite de asigurările de sănătate. Această decizie strategică oferă organizațiilor șansa de a atrage cei mai buni candidați și de a crește nivelul de retenție și loialitate al angajaților. Planurile de asigurare ale MediHelp Internațional – cel mai mare furnizor de asigurări private din Europa de Est – sunt concepute pentru a oferi companiilor cea mai bună opțiune în materie de asigurări private de sănătate.

Ce cuprinde o asigurare de sănătate MediHelp?

Prin intermediul unei asigurări private, angajații și familiile lor au acces la o rețea internațională de 425,000 de furnizori de servicii medicale la cele mai înalte standarde. Asigurarea maximă anuală este de 3 milioane de euro, iar planurile pentru companii includ, printre altele, acoperire pentru îngrijire medicală de rutină, intervenții chirurgicale complexe, spitalizare și tratament de zi, teste wellness, tratament pentru cancer, transplant de organe și servicii avansate de imagistică. Companiile au, de asemenea, opțiunea de a include în asigurările oferite salariaților și acoperirea condițiilor medicale preexistente.

Printr-o asigurare medicală internațională, angajații se pun la adăpost de aspectele birocratice complicate pe care le implică internarea, plata tratamentelor sau intervențiilor medicale, acestea revenind furnizorului asigurării.

Ce impact are o asigurare medicală internațională în contextul actual al globalizării?

Nivelul de mobilitate a atins indici fără precedent și oamenii pot ajunge extrem de rapid dintr-un colț al lumii în celălalt, iar acest lucru influențează și piața muncii. Din aceste motive, asigurarea medicală internațională devine un instrument esențial prin care se asigură accesul la o rețea de servicii medicale de calitate. Companiile sunt astăzi actori globali, iar călătoriile în interes de serviciu sunt un lucru obișnuit. O asigurare de sănătate MediHelp acoperă toate aceste nevoi și face ca atenția angajaților să fie îndreptată spre responsabilitățile profesionale și îmbunătățirea activității desfășurate.

Menținerea stării de sănătate a devenit o preocupare extrem de răspândită în societățile dezvoltate. Tot mai multe persoane aleg să mănânce sănătos și să facă sport, de aceea introducerea unei asigurări private în pachetele extrasalariale este un factor care contribuie la menținerea stilului de viață sănătos atât de important pentru angajați. În egală măsură, preocuparea companiilor pentru bunăstarea angajaților îi va determina să rămână loiali și să genereze rezultate pozitive.

Mentalitatea acestora s-a mutat dinspre dorința de stabilitate către maximizarea câștigurilor în raport cu expertiza pe care o deține în domeniul în care activează. O asigurare medicală internațională creează un teren comun, unde interesele angajatorilor se intersectează cu cele ale angajaților, iar prin intermediul acesteia firmele încearcă să creeze premisele competitivității pe piață. Un alt avantaj pentru firme este acela al creșterii productivității. Angajații mulțumiți de pachetul de compensații vor fi mai implicați în activitatea lor, iar acest lucru generează o creștere a indicilor de productivitate.

Ritmul tot mai accelerat al vieții profesionale și schimbările constante la nivel social obligă companiile să se adapteze noilor interese ale candidaților, iar în acest context, accesul la o asigurare medicală internațională devine un avantaj esențial pe care angajatorii îl oferă pentru a-și asigura o imagine pozitivă în percepția candidaților.

Advertorial


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here