Acasă Uncategorized Fischer International, Conferința Anuală profesorilor de engleză: autori și formatori de la...

Fischer International, Conferința Anuală profesorilor de engleză: autori și formatori de la Cambridge, peste 400 de participanți

626
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

 

Image result for conferinta anuala fischer international bucuresti

Conferința, organizată înca din primul an al înființării companiei Fischer Educational, a devenit, de-a lungul timpului, un etalon al evenimentelor din domeniul English Language Teaching (ELT).

Activitățile organizate în cadrul acesteia reprezintă cadrul de întalnire dintre reprezentanți ai editurilor de profil, traineri internaționali și sutele de profesori de limba engleză din România, interesați de pregatirea continuă.

Evenimentul, care se desfășoară între 31 august și 1 septembrie 2018, este dedicat profesorilor și profesioniștilor din domeniul ELT și se bucură de o largă și semnificativă participare internațională.

Conferința Fischer International 2018 oferă participanților acces la informație de specialitate și șansa de a dezbate, alături de colegi din țară și de speakeri internaționali, cele mai importante tendințe și noutăți din domeniul educației și al limbii engleze. Participanții vor avea prilejul să interacționeze, să socializeze, să facă schimb de experiență și să își îmbogățească bagajul informațional.

Profesioniști ELT pentru profesioniști ELT

Organizatorii dedică acest eveniment tuturor profesioniștilor din zona ELT care doresc să țină pasul cu evoluția sistemelor de predare a limbii engleze. De-a lungul a două zile pline, conferința anuală Fischer Internațional aduce la un loc nume celebre din galeria autorilor de cărți pentru învățarea limbii engleze și a producătorilor de materiale didactice.

Conferința Fischer International este locul unde cei interesați află primii noutățile din domeniu și pot interacționa cu cei ce le aduc.

Autori și formatori internaționali de prestigiu

De-a lungul anilor, conferința Fischer International s-a bucurat de participarea unor nume cu rezonanță în ELT, precum Jeremy Harmer, Herbert Puchta și alături de aceștia alți autori celebri de materiale didactice, formatori internaționali, directori ai celor mai renumite edituri de carte pentru învățarea și predarea limbii engleze.

Unii au devenit prieteni apropiați ai profesorilor din România și fac parte dintre oaspeții noștri constanți, care revin cu regularitate, atât la conferința, cât și la alte evenimente.

Printre aceștia se număra David Evans, producător BBC de programe internaționale pentru învățarea limbii engleze sau Gary Anderson, formator senior al editurii Cambridge University Press și nu sunt singurii.

Ediția 2018

„La a unsprezecea ediție, echipa Fischer Internațional vă invită să dăm startul unui nou an școlar alături de reprezentanții Cambridge University Press, Collins ELT, Global ELT, Național Geographic Learning, Oxford University Press, dar și Cambridge English Language Assessment, Cambridge Michigan Language Assessment, the American European Alliance for Education, the European Consortium for the Certificate of Attainment în Modern Languages”, transmit organizatorii.

”Conferința Anuală Fischer International” pentru profesorii de limba engleză și alți profesioniști din domeniul ELT (English Language Teaching)se va desășura în perioada 31 august – 1 septembrie, în parteneriat cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Vor fi alături de noi reprezentanții British Council, Shakespeare School și the Cooperative Learning Academy of Snagov.

Evenimentul, la care se așteaptă să participe peste 400 de profesori de engleză din toată țara, se desfășoară la RIN GRAND HOTEL, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D. Ceremonia de deschidere va avea loc vineri 31 august, începând cu ora 10:00.

Formularul de inregistrare la Conferința Anuală Fischer Internațional este disponibil aici »

 


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here