Acasă Jurnalul Bucurestiului Stiri BizBrasov : De Crăciun, brașovenii vor putea lua „cina în cer”

BizBrasov : De Crăciun, brașovenii vor putea lua „cina în cer”

132
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dinner-In-The-Sky-RomaniaConceptul „Dinner in the sky” – un restaurant născut în Belgia și prezent în 43 de țări, care a fost adus în 2010 în România de către omul de afaceri Ovidiu Bărbier, va ajunge și la Brașov cu ocazia Crăciunului.

„Avem puține evenimente pe an, nu ne dorim să facem un lucru comun cum a devenit în Germania, unde se ridică masa la orice fel de concert, pentru un shot de Jagermeister”, spune omul de afaceri.

„Am aflat de afacere dintr-o întâmplare, am văzut o poză într-o revistă în avion și mi-a plăcut foarte mult. L-am contactat pe proprietar și în circa două luni și jumătate am avut business-ul în România. Este o exclusivitate de 15 ani pe teritoriul unei țări, nu poate fi o a doua platformă decât cu voia noastră. Este atât de bine protejat acest concept la Haga, fiecare element al ei, fiecare gândire, încât platforma nu poate fi copiată”, povestește antreprenorul, care a investit 250.000 euro în business-ul „Dinner in the sky”, investitie pe care a recuperat-o in trei ani.

O cină de 750 de lei/persoană

„Dinner in the sky” înseamnă practic o platformă de 9 metri lungime și 6 metri lățime, cu o masă de 5 tone cu 22 de locuri pe scaune și 5 locuri în picioare în mijlocul platformei, care este ridicată în aer de o macara. Pe scurt, restaurantul în care îți pui centura și urci la cer.

Experiența de a urca în restaurantul suspendat costă în funcție de serviciul ales – 150 lei/persoană pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoană pentru breakfast in the sky și 750 lei/persoană pentru dinner in the sky.

Evenimentul Dinner in the sky este organizat o singură dată pe an, în general la sfârșitul verii pentru publicul larg (persoane fizice), iar în rest platforma este închiriată de companii pentru a celebra diverse evenimente.

O zi de eveniment într-o locație „oarecare” costă 12.000-13.000 euro pentru 8 ore de ridicări efective, fără catering.

O persoană angajată să analizeze fețele oamenilor

Pentru „Dinner in the sky” lucrează 11 persoane, din care 7 sunt angajați efectiv ai proiectului și 4 ai firmei de macarale care ridică platforma. Printre acestea, este și o persoană care analizează fețele oaspeților. „Este interzisă urcarea pentru persoanele în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Avem un om care analizează fețele oamenilor. Am interzis ochelarii de soare la Dinner in the sky ca să putem să vedem ochii oamenilor. E foarte important. În general, se spune că, în momentul în care un om se simte inconfortabil, se vede pe fața lui acest lucru înainte de a i se face rău”, explică antreprenoru


Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here