Acasă Stiinta & Tehnica Economie bizbrasov.ro : Preh angajează încă 350 de persoane…

bizbrasov.ro : Preh angajează încă 350 de persoane…

160
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Preh angajează încă 350 de persoane la Ghimbav și mai investește 20 de milioane de euro

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, vrea să recruteze anul acesta 350 de oameni şi să ajungă la peste 2.000 de angajaţi în locaţiile din Braşov şi Iaşi.

Compania deţine o fabrică de componente auto în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, şi centre de servicii software şi hardware la Iaşi şi Braşov.

„La finalul anului 2018 aveam 1.700 de angajaţi, pentru ca în 2019 să ajungem la 2.050 de oameni. Căutăm atât operatori producţie, tehnicieni mentenanţă, ingineri de proces, logisticieni, cât şi dezvoltatori de hardware şi software pentru centrele noastre din Braşov şi Iaşi“, a declarat Transilvania Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator al Preh România.

La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

Compania dispune la Ghimbav de o suprafaţă de producţie şi depozitare de peste 10.000 mp, la care s-a adăugat în urmă cu trei o nouă unitate de 13.000 mp, destinată producţiei de circuite electronice (Surface Mount Technology – maşini automate de populat plăci cu componente electronice), potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii de la Preh România.

„Avem lansări în serie pentru piese noi de Audi, VW şi Porsche, cu un grad foarte ridicat de inovaţie tehnologică, care vor contribui la creşterea cifrei de afaceri. 2019 va fi un an provocator, mediile economic şi politic fiind momentan destul de volatile“, a mai spus Mihaela Forgaciu.

Compania şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 20 milioane de euro pentru achiziţionarea de mijloace de producţie noi, precum şi dezvoltarea unui centru de logistică. Anul trecut, Preh România a investit 23 milioane de euro în utilaje şi linii speciale, în vederea creşterii capacităţii de producţie.

„Piaţa auto se află sub spectrul nesiguranţei consumatorului, cauzată de către scandalul Dieselgate şi adoptarea noilor standarde WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) referitoare la consum, emisii şi eficienţa autovehiculelor. Mediul politic este afectat de tendinţele naţionaliste, care cresc îngrijorarea populaţiei. Toţi aceşti factori îşi vor lăsa cu siguranţa amprenta şi asupra evoluţiei pieţei auto“, a afirmat general managerul Preh România.

Compania a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Acţionarii Preh România sunt Preh GmbH cu 98% din titluri şi Preh Beteiligungs GmbH din Germania cu 2% din acţiuni. Grupul german Preh este controlat de către Joyson Electronics, companie listată la bursa din Shanghai.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here