Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Boala cauzata de nano si microfibre din chemtrails! Marcare si urmarire din...

Boala cauzata de nano si microfibre din chemtrails! Marcare si urmarire din satelit …

2512
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Boala Morgellons – Pozele & Povestea

Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor au anunțat că vor lansa un studiu pentru a afla mai multe informatii despre o inexplicabilă stare care determină oamenii să simtă ca și cum ar fi substanțe străine în creștere in corpurile lor.

Oameni in sus-mentionata stare, menționată ca boala Morgellons, spun ca au fibre si alte materiale anorganice în creștere in pielea lor.

“Noi sincer dorim să învațam mai multe despre această boală inexplicabilă, care afectează viețile celor care suferă de ea”, a declarat Dr. Michele Pearson, investigator principal si lider de studiu pentru CDC, într-un comunicat de presă. “Cei care suferă sau care au întrebări și pe care vrem să-i ajutăm.”

“Avem o echipă de epidemiologi, laboranti și patologi pentru a efectua studiul,” a declarat dr. Pearson.

Fig. 2. Multicolored fibers in Morgellons disease skin lesion, 400X ...

Studiul va fi realizat în colaborare cu Kaiser Permanente Northern California – Divizia de Cercetare. Pentru mai multe informații, faceți CLIC AICI pentru a vizita CDC Inexplicabile Dermopathy site-ul Web.

În 2006, un număr pacienti suferinzi de Morgellons au spus ABC News într-un interviu că atunci când au consultat medicii, au primit diagnostice voit  greșite sau in desconsiderare (vezi mai jos documentarul). Brandi Koch, soția fostului Major League jucător de Baseball Billy Koch, a spus că ea a simțit ca și cum, a fost in viață fiind într-un film de groază, susținând că ea a avut fibre colorate care ieseau din pielea ei.

Koch, din Clearwater Beach, Fla., a spus că viața ei a fost buna până într-o zi la duș când a observat ceva ciudat — fibre minuscule funcționale (se miscau) prin piele.

“Fibrele arata ca parul, si sunt de culori diferite,” Koch a spus.

Morgellons is not being investigated as a threat. In fact there are ...

Koch a spus că știe că ceea ce a trăit ea “pare o nebunie,” dar e adevărat. “Dacă am avut un membru al familiei sună-mă și spune ‘eu chestia asta, aș spune, ‘am trimis-o cămașă de forță. Ai nevoie de ajutor,” a spus ea.

Anne Dill a descris o stare similară. Se uită la viața Dill în Florida, ea părea să fi trăit visul American — cele trei fiice ale ei excelat în sport și au fost elevi eminenți.

Dar viața în Dill de uz casnic a fost departe de a fi idilică. Anne 40 de ani soțul ei, Tom, a murit în ianuarie 2006, și ea crede că moartea lui a fost cauza pentru o boala contagioasa care a infectat întreaga ei familie.

Dill a descris-o ca apartinand familiei bolilor de piele: “nu există acest material fibros. E în straturi.” Dill a spus că pielea de pe mâinile lor a fost deosebit de rău afectata, foarte umflata  și senzația de mâncărime persistenta si chinuitoare, și a spus că a simțit ca și cum avea gandaci care se miscau pe sub piele.

Morgellons (also called Morgellons disease or Morgellons syndrome) is ...

Consultarea Medicilor

Dr. Greg Smith din Gainesville, Ga., a fost un medic pediatru pentru ultimii 30 de ani. El a susținut că o fibră ieșea din degetul mare de la picior, și el a avut de imagini video pentru a dovedi aceasta.

“Am simtit ca cineva i-a înfipt un ac în deget de la picior și s-a zbatut si s-a continuat să se rănească”, a declarat Smith ABC News, în 2006.

El a spus că niciodată nu a crezut că el a avut bug-uri. “Cu siguranță am avut acele plin de senzatii, iar fibrele care vin din piele sunt foarte bizar, și într-adevăr ciudat.”

Smith a fost predat la un spital psihiatru atunci când s-a dus la camera de urgență plângându-se de o fibră în ochi. El admite că el, de asemenea, ar fi sceptic dacă un pacient a venit la el cu aceeași poveste.

Morgellons Disease – Science Fiction Reality | His Heavenly Armies

“Mi-ar fi de mirare dacă ar fi să ia medicamentul în acea zi. Nu are nici un sens. Este total bizar. E ceva ce — am spus povestea este atât de ciudat pe fata de ea — că nimeni nu ar crede”, a declarat Smith. Mararul este medicul i-a spus să nu te mai scarpini, chiar dacă mulți dintre ei răni au fost în locuri în care ea nu a putut ajunge.

Koch a mers la Clinica Mayo, unde medicii nu cred că fibrele ea le-a adus a crescut de la corpul ei.

“Am văzut medicul infecționist, și i-am arătat niște probe pe care am avut-o si el a chicotit,” a spus ea. “Eu nu pot merge prin alt doctor să scapi de mine sau se uita la mine ca la un nebun. Știu că nu sunt.”

Dr. Vincent DeLeo, șef de dermatologie de la New York, St. Lukes-Roosevelt Centru Medical, cântărit în pe ceea ce el ar spune cuiva care a venit la el cu această condiție. “Nu cred că acest lucru este diferit decât mulți pacienți pe care I-am văzut care au excoriańii și cred că există ceva în pielea lor cauzează acest lucru”, a spus ABC News, în 2006.

DeLeo a spus leziuni deschise au fost cel mai probabil un rezultat al zgârierea pielii.

Morgellons Particles And Pepper Type Specks Under And Emerged From The ...

Bazându-se pe Propriile Cercetări

Dar biolog Maria Leitao a refuzat să accepte medicale scepticism din jur Morgellons.

Leitao, fiul lui Drew, a fost doar 2 ani când Leitao observat o ciudată durere pe buze, care nu se vindeca.

“El foarte simplu spus ‘bug-uri, și a arătat spre buzele lui”, a spus Leitao.

Leitao așteptat niciodată să se găsească în centrul medical furtună. Dar atunci când fiul ei s-au plâns ciudat durere, biolog, care a fugit o dată de microscop electronic de la Massachusetts General Hospital din Boston, a făcut ceea ce orice om de știință ar fi făcut. Ea a luat o privire mai atentă.

“Ceea ce am văzut au fost fascicule de fibre, *** de fibre,” Leitao spune. “Nu a fost roșu și albastru.” Chiar și străin, ele străluceau sub lumina ultravioleta.

Înarmata cu pasiune pentru cercetare, Leitao a luat pe fiul ei de la un doctor la una dintre cele mai importante spitale. El a respins-o poveste de fibre și a scris la pediatrul ei, spunând că fiul ei avea nevoie de Vaselina pentru buze și că mama lui avea nevoie de o temeinică evaluare psihiatrică.

Neînfricata, Leitao a început sa studieze consultand prin intermediul literaturii medicale în căutarea si obtinerea de indicii. Ce a descoperit a fost un 17-lea caz cu referire la o boală ciudată cu “peri duri” numita “Morgellons.”

Ea a numit ciudatele fibre boala Morgellons și pune informațiile de pe un site Web, Morgellons.org. La momentul interviului, în 2006, mai mult de 4.500 de persoane au contactat Leitao, susținând că au boala si simptome tip Morgellons. Numele a ramas acesta, iar boala a fost prezentata in show-ul de televiziune “ER”.

Dar nu, aceste fibre chiar nu cresc in interiorul corpului, asa cum pacienții cu Morgellons cred, sau ele nu au venit din mediul extern — un fel de scame — cum medicii sceptici spun?

Morgellons Disease – Science Fiction Reality | His Heavenly Armies

În căutarea unui Răspuns

Omul de știință Ron Pogue de la Tulsa – Poliția criminalistică în Oklahoma a  verificat un esantion Morgellons probă împotriva fibrelor cunoscute din baza de date națională a FBI. “Nu, nu se potrivesc deloc. Deci, acest lucru este unul din lucrurile ciudate,” Pogue a spus în 2006. El a crezut că scepticii s-au înșelat. “Acest lucru nu este de la scame. Aceasta nu este o reclamă fibre. Nu e!”

Laboratorul la care este director Mark Boese, a declarat ca fibrele sunt “în concordanță cu ceva care organismul nu poate produce.” El a adăugat că, “Aceste fibre nu pot fi provocate de om și nu provin dintr-o plantă. Acest lucru ar putea fi un produs secundar al unui organism biologic.”

Dill spus că se uită la poze cu familia ei și le găsește de nerecunoscut. “Copiii mei trebuie să vedem nu numai de tata, dar mama lor este in plin proces de dezintegrare, și asta trebuie să fie într-adevăr înfricoșător.”

În timp ce ei așteaptă dovezi cu care speră să convingă comunitatea medicală să iie ia în serios, unii din pacientii suferinzi de Morgellon poarta bratari roz pe care scrie, simplu, “Curaj.”

Imagini cu Boala Morgellons

images_sizedimage_218123440.jpg

images_sizedimage_218123327.jpg

images_sizedimage_218135922.jpg

Secvență de imagini 1 de Boala pacientului. Notă cerneala contur
images_sizedimage_218140303.jpg
Secvență de imagini 2 de Boala pacientului. Vedere mai aproape de conturul zonei.
images_sizedimage_218140430.jpg
Secvență de imagini 3 de Boala pacientului. Zoom pe zona de contur.
images_sizedimage_218140556.jpg
Secvență de imagini 4 de Boala pacientului. Schiță zona marita de 2x.
images_sizedimage_218140722.jpg
Secvență de imagini 5 de Boala pacientului. Schiță zona marita de 4x.
images_sizedimage_218140819.jpg
Secvență de imagini 6 de Boala pacientului. Schiță zonă mărită de 10 ori – nota de cerneală linie la dreapta.
images_sizedimage_218140946.jpg
Secvență de imagini 7 de Boala pacientului. Conturul zonei mărite 60x – notă linie de cerneală încă prezente.
images_sizedimage_218141219.jpg
Secvență de imagini 8 de Boala pacientului. Schiță zona marita de 60x.
images_sizedimage_218141329.jpg
Secvență de imagini 9 de Boala pacientului. Conturul zonei mărite 60x – nota de păr în prim-plan.
images_sizedimage_218141503.jpg
Secvență de imagini 10 de Boala pacientului. Conturul zonei mărite 80x.
images_sizedimage_218141608.jpg
Secvență de imagini 11 de Boala pacientului. Schiță zona marita de 200x.
images_sizedimage_218141909.jpg
Buza de 3 ani de sex masculin la 10x arată fibre încorporate în piele.
images_sizedimage_218142052.jpg
Fibre eliminate din aceleași buze leziuni prezentat la 60x.
images_sizedimage_218142631.jpg
Imaginea arată autofluorescență de fibre de copil de buze leziune a pielii.
images_sizedimage_218142244.jpg
Toc de 3 ani de sex masculin la 10x, care prezintă leziuni asociate cu fibre.
images_sizedimage_218142403.jpg
Același toc leziuni pe 3 ani, de sex masculin arată fibre la 60x.
images_sizedimage_218142448.jpg
Același toc leziuni pe 3 ani, de sex masculin arată fibre la 60x.

Morgellons Lesions morgellons : real disease or imaginary malady?

Inainte de a arunca banii pe prostii mai bine am cumpara niste rachete performante sol aer si ne-am dumiri in chestiunea Chemtrails. Dar cu cine ca prostii se uita doar pe jos poate le mai pica ceva. De sus evident …


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here