Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii Bună Ziua Iași: Dezvăluiri șocante făcute de un patron din...

Bună Ziua Iași: Dezvăluiri șocante făcute de un patron din Iași! “La mine pot muri mai mulți oameni decât în clubul Colectiv”

450
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

Incidentul care a cutremurat intreaga tara nu a ramas fara raspuns la Iasi. Un afacerist din judet s-a hotarat sa vorbeasca despre afacerea sa, care o buna bucata de timp s-a bucurat de succes. Zecile de morti din clubul Colectiv” l-au facut pe barbat sa scoata la lumina lucruri din “culise”, pe care nimeni nu le cunoaste.

Paul Enache este proprietarul Complexului “Nova Nautic Ezareni“, din localitatea Valea Adanca, comuna Miroslava, complex care este alcatuit din mai multe spatii de cazare, parc de joaca, un restaurant si un cort pentru evenimente. Din data de 18 august, Paul Enache a inchiriat restaurantul si cortul de petreceri impreuna cu terasa unei societati in baza unui contract de inchiriere inregistrat la ANAF, firmei Sop Smart Conf SRL. Dupa cum spune barbatul, de cand aceasta firma a preluat unitatile, totul s-a transformat intr-un haos. Paul Enache spune ca, in urma unor discutii purtate cu reprezentantul firmei, ar fi inteles ca nu exista niciun fel de document care sa ateste functionarea restaurantului.

“Apa pe care o folosesc in restaurant nu este potabila”

Dupa ce a dat in chirie restaurantul, ieseanul spune ca noii “proprietari” nu ar tine cont de pericolul care ii paste pe clienti. “Din 2013 am inchiriat restaurantul, pentru ca nu mai puteam sa mai fac fata. Am si un minihotel langa si am spus ca imi ajunge sa ma ocup doar de el. Apa potabila la restaurant nu aveam, de aceea am construit un bazin in care se aduna apa, apoi, cu mai multe filtre si substante faceam ca aceasta sa devina potabila. Apoi, periodic, curatam acel bazin si il dezinfectam, pentru ca mai apareau broaste si gunoaie.

De cand am inchiriat restaurantul, chiriasii nu mai filtreaza apa si o folosesc asa cum este. In Bucuresti a luat foc acel club si au murit zeci de tineri. Eu cred ca niciodata in acel loc nu va mai fi un club. Va dati seama daca pe proprietatea mea s-ar intampla ca, la o nunta de exemplu, sa se imbolnaveasca mai multe persoane, ca toata munca mea s-ar duce pe apa sambetei. Nimeni nu ar mai veni la Ezareni, din cauza ca regulile nu sunt respectate.

În repetate randuri am solicitat reprezentantilor institutiilor competente din Iasi sa desfasoare controale în acest loc, dar vin si pleaca. Imi este teama pentru clientii care vin pe proprietatea mea.

Eu tot ce vreau este ca afacerea sa fie curata, nu am niciun interes sa reziliez contractul, vreau doar ca tot ce se intampla acolo sa fie legal. Facand o paralela, din cauza apei pe care cei de la restaurant o folosesc, cred ca la mine ar putea muri mai multi oameni decat in clubul Colectiv din Bucuresti”, a declarat Paul Enache, proprietarul Complexului. Moartea tinerilor din Capitala, cel mai probabil, va mai scoate la lumina astfel de cazuri, iar Iasul nu este deloc strain in ceea ce priveste neregulile.


Raspandeste cu incredere
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here