Acasă Colţul specialistului Sanatate Buna Ziua Iasi : Imagini infioratoare intr-un spital privat din...

Buna Ziua Iasi : Imagini infioratoare intr-un spital privat din Iasi. Pacientii au trecut prin momente de groaza

803
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

• Pacientii spun ca in acest spital privat cu pretentii de unitate medicala de lux se intalnesc gandaci la tot pasul • Conducerea spitalului a incercat sa iasa basma curata din aceasta incurcatura

Conditiile dintr-un spital privat ar trebui sa fie impecabile, datorita sumelor mari de bani ce sunt primite de conducere in schimbul serviciilor oferite pacientilor. Acest lucru nu se intampla se pare si la spitalul Arcadia din Iasi, dovada fiind unele imagini care au aparut in decursul week-end-ului trecut pe un site de socializare. Acestea au fost postate de catre o pacienta a spitalului, Andreea Sterea, care nu a mai suportat conditiile in care a fost primita la spital. Femeia a fotografiat pe holurile spitalului mai multi gandaci, ce nu ar fi trebuit sa fie in nicio unitate medicala. Pacientii din spitalul Arcadia au ajuns sa aiba grija la toate insectele care se plimba in voie.

“Va duceti la Arcadia ca e igiena maxima, dar de fapt e plin de gandaci si plosnite“, suna mesajul scris pe site-ul de socializare de ieseanca Andreea Sterea. Indignata de faptul ca serviciile de care avea nevoie erau foarte costisitoare, iar conditiile sunt foarte precare, femeia s-a decis sa faca totul public, tocmai pentru a arata ca nici in astfel de unitati medicale, igienizarea nu se face intocmai ca la carte. Dupa postarea femeii, foarte multi oameni care in trecut au fost pacienti ai spitalului Arcadia au inceput sa isi povesteasca ofurile. Andreea Sterea nu este prima pacienta care a intampinat astfel de probleme si cu siguranta nu va fi nici ultima. Femeia a povestit cum a vazut insectele in mai multe locuri din spitalul Arcadia in timp ce era la control. “Eu am vazut si la etaj, acum cateva zile cand am fost la control si la parter si m-am hotarat sa fac cateva poze”, povesteste Andreea Sterea. Avand in vedere ca unitatea medicala este una privata, conditiile si serviciile oferite ar trebui sa fie de prima clasa, insa totul se petrece pe dos.

Conducerea spitalului Arcadia se dezice de aceste fapte

O alta problema, identificata de pacienti ai spitalului, este ca medicii pun diagnostice fara ca oamenii sa aiba vreo reala problema medicala. Intr-unul dintre comentariile la postarea Andreei a raspuns o alta ieseanca, care a povestit faptul ca medicii de la Arcadia au diagnosticat-o cu cancer, desi in realitate femeia nu era bolnava.

“Daca mergi la ei, inseamna ca ai bani. Si daca ai bani, ei se ofera sa iti gaseasca cateva boli, ca sa tot faci analize si investigatii la aparate speciale si sa iti dea tratament si controale tot la ei, inca foarte multe luni, si dupa ce te scurg de bani iti zic ca tot ei te-au vindecat ( de niste boli pe care nici nu le-ai avut)”, povesteste pe acelasi site de socializare un alt pacient al spitalului Arcadia, nemultumit de serviciile de care a beneficiat in aceasta unitate medicala. Alte plangeri, de la oameni care sunt nemultumiti de Arcadia, sunt si referitoare la preturile usturatoare pe care acestia trebuie sa le plateasca. De multe ori, preturile nu ofera si servicii pe masura.

Contactata de catre reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI, pentru a oferi un punct de vedere referitor la situatia in discutie, conducerea spitalului Arcadia a incercat sa ocoleasca subiectul principal. “Consideram ca imaginile atasate nu sunt concludente si nu dovedesc faptul ca au fost surprinse in Arcadia. Conditiile de igiena din centrele medicale Arcadia sunt o prioritate pentru noi. Ne ingrijim permanent de acest aspect, cu ajutorul unei echipe administrative active si profesioniste. Pe langa activitatea zilnica de igienizare, realizam constant actiuni de dezinsectie, tocmai pentru a controla si preveni aparitia insectelor in sezonul ploios”, a declarat directorul medical al spital Arcadia, dr. Sorin Nistor.


Raspandeste cu incredere
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here