Acasă Istorie Dezvaluiri Ce au spus oamenii celebri ai lumii despre evrei (III)

Ce au spus oamenii celebri ai lumii despre evrei (III)

183
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sursa

REV. WILLIAM S. MITCHELL din Philadelphia, citat de Contele Cherep-Spiridovich în cartea lui Guvernul Secret Mondial, pagina 194

“Dacă există un ingrat în istorie, el este Evreu. În aceasta tara, care s-a împrietenit cu el, el a fost complice, a complotat, a subminat, s-a prostituat și a corupt și (se ascunde la această oră în spatele unuia mai curajos paravan fata de alți oameni), îndrăznește să născoceasca și planifice  moartea fiecarui principiul Creștin  care l-a protejat pe el.”

SF. IUSTIN, martirul a declarat în 116 A. D.

“Evreii au fost în spatele tuturor persecuțiilor Creștinilor. Au rătăcit prin țară peste tot urând și subminand credința Creștină.”

SF. IOAN, Evanghelia lui Ioan VII:1

“După aceste lucruri, Isus a mers în Galileea: pentru ca el nu ar fi mers pe jos în Iudea, pentru că Iudeii căutau să-l omoare.”

M. H. DE HEEKELINGEN, în Israel: Trecutul Sau, Viitorul Sau

“Fostul Rabin Drach, convertit la Catolicism, spune că Talmudul conține “un număr mare de meditații, cele mai revoltătoare și cele mai ridicole extravaganțe,  alte prostii, și, mai presus de toate, cele mai oribile hule împotriva a tot ceea ce religia Creștină deține drept cea mai sacra și cea mai dragă.”
“În materie de traducere din Talmud de catre non-Evrei, mereu l-am preferat pe Luzsensky, a cărui exactitate a fost stabilita de către Instanțele de judecată. În 1923, Procurorul general al Ungariei a cerut ca varianta maghiară a Talmud-ului să fie confiscata pe seama unui “atac la morala publică” și “pornografie”. În furnizarea verdictului său, Curtea a declarat INTER ALIA:’
“Ororile conținute în traducerea lui Alfred Luzsensky sunt toate găsite, fără excepție, în Talmud. Traducerea lui este corectă, în modul in care acesta face aceste pasaje, care sunt, de fapt, găsite în textul original din Talmud si după adevăratul lor înțeles.”

(Universal Jewish Encyclopedia afirmă că “Talmudul este adevarata “biblie” a Evreilor și ea înlocuiește Vechiul Testament. Acest volum a fost condamnat de-a lungul veacurilor pentru ca predica ura față de Hristos și față de toți Creștinii. Citiți “TALMUDUL DEMASCAT” pentru detalii șocante complete.)

QUINTUS SEPTIMIUS FLORENS TERTULLIANUS (155 – 240 A. D.) Părinte al Bisericii latine

“Evreii au format un teren propice pentru toate acțiunile anti-Creștine.”

REV. MARTIN LUTHER, predică la Eisleben, cu câteva zile înainte de moartea sa, februarie, 1546

“În plus, aveți, de asemenea, mulți Evrei care trăiesc în țară, care fac mult rău… ar trebui să știti că Evreii hulesc și încalcă numele Salvatorului nostru zi de zi… pentru acest motiv voi, Lorzii și oamenii cu autoritate, nu ar trebui să-i tolerati, ci sa-i expulzati. Ei ne sunt inamici publici și neîncetat il hulesc pe Domnul nostru Isus Hristos, ei o numesc Fecioara Maria o prostituată și pe Fiul Sfânt un  bastard și ne-au dat epitetul de schimbători și avortoni.
Prin urmare, a trata pe ei aspru, ca ei nu fac nimic altceva, decat aduc o extraordinara hula a Domnului nostru Isus Hristos, si încearcă să ne jefuiască de viața noastră, de sănătatea noastră, de onoarea noastră și de lucrurile noastre.”

MARIA TEREZA, Regină a Ungariei și Boemiei (1771 – 1789)

“De acum înainte nici unui Evreu, indiferent sub ce nume, nu ii va fi permis să rămână aici, fără permisiunea mea scrisă. Nu cunosc o altă problema mai supărătoare a dăunătorilor într-un stat decât această rasă, care a sărăcit oamenii prin frauda, camătă și prin creditare cu bani și care se angajează prin toate faptele pe care un om de onoare le disprețuiește. Ulterior, acestea trebuie să fie eliminate și excluse de aici cât mai mult posibil.”

DIDEROT, DENIS. Savant francez Sec. 18-lea.

Celebra sa ENCYCLOPEDIE, biblia pre-revoluționară franceză a “iluminarii”, a fost de multe ori deplânsa de către scriitorii Evrei ca fiind “anti-Semita”. Unele din scrierile lui Diderot sunt, de asemenea, neprietenose:

“Și tu, furios și brutal popor, cu bărbați josnici si vulgari, sclavi demni de jugul [Talmudismului] pe care il porti … Du-te, ia-ți înapoi cărțile și scoateți-vă de la mine.” (LA MOISADE)
“[Talmudul] – i-a învățat pe Iudei să fure bunuri de la Creștini, să ii considere ca si  fiarele sălbatice, pentru a-i împinge în prăpastie … să-i omoare cu impunitate și să rostească în fiecare dimineață cele mai îngrozitoare blesteme împotriva lor.” (JUIFS)

NASTA WEBSTER, în “Societățile Secrete și Mișcările Subversive”, pagina 370

“Concepția Evreiasca a Evreilor ca Popor Ales, care trebuie în cele din urmă sa conduca lumea formelor, într-adevăr, baza a Iudaismului Rabinic … religia Iudaică are acum baza sa in Talmud mai degrabă, decât in  Biblie.”

F. TROCASE, în Austria Evreilor

“Nici un obstacol nu îi descurajează pe ei; ei persevereaza în întreaga lume, de-a lungul secolelor, in unitatea rasei lor. Talmudul le-a dat o organizație puternică pe care progresului modern i-a fost imposibil sa o schimbe. Adânca, imposibil de eradicat ura lor față de tot ce nu este Evreu îi stimulează în războiul pe care il poarta împotriva Societatii Creștine, care este prea divizata pentru a fi capabila sa lupte cu energia necesară.”


(va urma)


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here