Acasă Jurnalul Bucurestiului Editorial Jurnalul Bucurestiului Ce efecte va avea victoria lui Donald Trump

Ce efecte va avea victoria lui Donald Trump

291
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

În primul rând candidatura lui Trump a reprezentat prima opţiune a electoratului pentru întoarcerea la valorile tradiţionale care au făcut din Statele Unite ale Americii o mare naţiune: familia, credinţa creştină, spiritul liberului întreprinzător, libertatea de a-ţi apăra proprietatea, chiar cu arma dacă este necesar.

Americanii pragmatici aşteptau un astfel de preşedinte: alb, întreprinzător, un lider autentic ale cărui succese se reflectă în averea adunată. Cu alte cuvinte, un om capabil să facă din SUA ceea ce a făcut din propriul bussiness: o afacere de succes.

Bush, Clinton şi Obama nu au avut contracandidaţi de talia lui Trump, căci dacă s-ar fi lovit de un astfel de adversar, nu ar fi ajuns niciodată preşedinţi. Ei nu au făcut decât să promoveze proiecte socialiste, de protecţionism marxism al imigranţilor şi asistaţilor sociali (vezi Obama Care), lezând concepţia pragmatică americană de tip “cine nu munceşte, nu mănâncă”.

Votul americanilor pentru Trump a fost un vot al furiei îndreptate împotriva schimbărilor făcute de administraţia Obama: legalizarea căsătoriilor homosexuale, sărăcirea clasei de mijloc a societăţii, afluxul enorm de emigranţi care au împovărat bugetul de asigurări sociale, relaxarea cu care erau trataţi imigranţii de către autorităţi, încercările repetete şi subversive de a limita accesul la arme al americanilor.

Dovada în acest sens o reprezintă cozile mari de la secţiile de vot, mobilizarea fără precedent a comunităţilor albe, sătule de spolierea sistematică a guvernului federal.

Căci să nu uităm că America este mare şi puternică datorită geniului rasei albe, a inventivităţii, organizării şi spiritului de cucerire al omului alb, oricât ar deranja acest adevăr pe unii.

Un lider care vorbeşte despre întoarcerea la valorile tradiţionale, care pune accentul pe restaurarea vremurilor bune trăite de SUA nu avea cum să nu placă electoratului. Iar spre deosebire de demagogii de la noi, Trump chiar se poate ţine de cuvânt. În ciuda trădărilor şi loviturilor primite din toate părţile, a dovedit că ştie să gestioneze situaţiile dificile în care a fost pus, câştigând inimile şi voturile americanilor cu toată opoziţia mass-mediei sioniste ce a controlat politica americană în ultimii 30 de ani. Şi nu ar fi reuşit acest lucru de unul singur, fără oameni a căror loialitate a fost fără îndoială pusă la încercare. Ceea ce iarăşi spune multe despre el, ca om.

Cu Donald Trump preşedinte, America va face pasul înapoi din planul sionist de globalizare, urmând drumul spre independenţă început de Marea Britanie. Acest lucru dovedeşte încă o dată că sistemul democratic anglo-saxon este superior celui continental, de insiraţie iluminist-franceză, fapt ce va pune mari probleme arhitecţilor noii ordini mondiale.

Cu o Americă orientată spre consolidarea bunăstării în interiorul propriilor graniţe, se va termina cu nebunia războaielor duse prin toată lumea de soldaţii americani sub pretextul democraţiei, războaie ale căror costuri au fost suportate de contribuabilul american dar ale căror foloase le-au tras corporaţiile petroliere ale marilor familii evreieşti.

Dacă Trump se va ţine de cuvânt, garanţiile de securitate ale Europei de Est nu vor mai consta în amplasarea de trupe şi materiale de război costisitoare la graniţa cu Rusia, ci pe înţelegeri amiabile cu Kremlinul, scăzând astfel costurile unui aparat militar costisitor şi lipsit de sens, cum este NATO.

Noi, care trăim la frontiera cu Rusia, ştim cât de paranoic e rusul şi cum se pregăteşte şi pe vreme de pace pentru război. Rusia pune în aplicare încă din anii 90 un plan de infiltrare în societatea românească, a unor “conserve” plantate pe teritoriul Uniunii Europene (dar cu precădere în România), care să acţioneze coordonat în caz de conflict cu Mama Rusie. Foarte mulţi moldoveni au făcut serviciul militar în Rusia, în forţele speciale sau serviciile secrete ruseşti, devenind apoi cetăţeni români cu acte în regulă, profesând diferite meserii: avocaţi, medici, judecători, procurori, oameni de afaceri, cântăreţi sau simpli muncitori. Aceşti oameni sunt soldaţii “în adormire” ai Rusiei, care pot fi reactivaţi oricând primesc semnalul de la Moscova, spionând, sabotând, omorând, dacă este nevoie.

Spre deosebire de ruşi, celelalte state europene şi chiar America nu au pus în aplicare un astfel de plan de anvergură pe teritoriile ruseşti, fapt care se poate dovedi vital în caz de conflict armat.

De aceea, salut cu bucurie alegera lui Trump, care pentru noi va însemna în primul rând pace cu Rusia.

Ceea ce este cel mai important rezultat al întregii confruntări electorale este faptul că pentru prima dată în istoria modernă un lider suficient de puternic şi de abil a reuşit să înfrângă minciunile mass-mediei controlate de elita sionistă.

Oamenii au realizat, unii mai creduli, pentru prima oară, că magia cuvântului scris, a presei, se poate dovedi mincinoasă: sondaje, emisiuni, prognosticuri. Iar acest lucru i-a făcut să înţeleagă că într-adevăr noua Ordine Mondială există, e reală, are o agendă bine pusă la punct, iar planul suprematist evreiesc nu este o invenţie, o “teorie a conspiraţiei” ci o realitate palpabilă.

Căci s-a văzut cu ochiul liber că presa nu a informat ci a căutat să manipuleze opţiunile de vot şi opiniile electoratului în defavoarea lui Trump, iar acest lucru a dat de gândit şi a scăzut credibilitatea presei controlate de jidani.

Sper că autorităţile americane vor lua şi măsuri şi vor sancţiona aspru aceste manipulări ale opiniei publice, căci nu este posibil ca majoritatea sondajelor de opinie comandate de CNN şi ABC – creditate cu marjă de eroare de maxim 3%, să prezinte DIAMETRAL OPUS opţiunea electoratului (adică “eroare” de peste 30% !). Adică manipulare pe faţă.

Lupta aceasta a căpătat proporţii epice, planetare, căci chiar şi în România, pe ecranele televizoarelor, lătrăii autohtoni plătiţi de Soroş continuă să îl muşte de cur pe Trump, căci stăpânii lor de la Tel-Aviv au uitat să le contramandeze ordinele.

Mă amuză zvârcolirile demente ale aşa-zişilor analişti şi politologi care declară ca fiind “ilogic”, “anacronic” şi “lipsit de raţiune” votul americanilor, acuzându-i de rasism, xenofobie şi “concepţii retrograde”. Toate aceste etichete de tip marxist nu mai impresionează pe nimeni, căci lumea are medii de informare alternative iar mass-media mainstream îşi pierde puterea de la o zi la alta, în favoarea reţelelor colective de socializare, care acţionează deja precum o gigantică reţea neuronală a conştiinţei globale a Umanităţii.

Propaganda Hollywodului şi-a dat singură cu tesla în coaie, căci ani la rând în filmele americane, preşedinţii SUA erau portetizaţi ca fiind albi, mândri, patrioţi, orientaţi spre interesul naţional american, imagine care s-a suprapus fără efort peste cea a lui Trump. Degeaba au schimbat în filme în ultimii ani tipul de preşedinte (negru, femeie, etc.) căci “răul” a fost făcut: o generaţie întreagă hrănită cu aceste filme l-a votat pe Trump în rolul preşedintelui mesianic, spre disperarea jidănimii.

Probabil că la acest moment, liderii ocultei jidăneşti financiar bancare se întreabă şocaţi cum a fost posibil să piardă această bătălie.

Răspunsul se regăseşte în Istorie. Revoluţia franceză şi masoneria iar mai târziu marxismul şi comunismul au fost gândite de către jidani ca şi curente internaţionaliste, care să submineze şi să anihileze identitatea culturală, naţională şi spirituală a popoarelor căzute sub dominaţia acestor doctrine malefice.

Problema jidanilor a fost, şi este încă fără soluţie. Căci străvechiul spirit al Naţiunilor poate fi adormit sau derutat pentru o vreme de aceste false doctrine, însă la fel cum un organism se obişnuieşte cu otrava iar în final luptă împotriva ei eliminând-o, la fel şi masoneria, marxismul şi comunismul şi-au pierdut intenţia internaţionalistă aglutinantă preconizată de promotorii lor, devenind curente cu specific identitar naţional.

De aceea comunismul românesc trebuia să dispară, căci devenise prea naţional. La fel, nici masoneria nu le prea mai este de folos arhitecţilor noii ordini mondiale, căci şi ea s-a ajustat concepţiilor şi nevoilor naţionale.

Cât priveşte neo-marxismul de tip Soroşist, implementat de establishmentul de Stat american, nici aici lucrurile nu stau prea bine şi nu dau randamentul scontat, căci marionetele lui Soroş nu-şi pot prezenta decât cu jumătate de gură proiectele şi ideile, de teama de a nu fi respinşi de alegători.

 Mulţi mâncători de căcat de la noi îl compară pe Trump cu păcăliciul de Vadim. Să fie clar: Trump nu este un Vadim. Vadim nu a condus niciodată nimic. Trump a ridicat un imperiu financiar. Vadim a fost poet de curte, lingău al blidelor Ceauşeştilor. Trump a terminat academia militară ca lider de promoţie. Este egocentric şi grandoman ?! Şi ce dacă ?! Toţi am fi, dacă am avea atâtea resurse şi putere la dispoziţie. Ceea ce îl salvează este însă pragmatismul său, trăsătura de caracter tipic americană, în care cei care l-au votat se regăsesc. Trump este cel care urlă “eşti concediat !”, fără menajamente dovedind că ştie să evalueze un om din primele 3 secunde, fapt esenţial pentru un bun lider. Nu mă credeţi, urmăriţi serialul The Apprentice (Ucenicul), realizat începând cu anul 2004.

Sunt tare curios ce vor face jidanii cărora le-a dat deja planurile de dominaţie mondială peste cap. Îl vor asasina ca pe Kennedy ?

Până una alta, amuzant este că dolarul a scăzut, deci euro creşte, şi probabil îşi va reveni şi lira sterlină. Iar reuşita lui Trump a fost prevăzută încă de acum 16 ani în serialul Familia Simpson, un serial ce merită văzut în continuare pentru că arată multe lucruri ciudate care probabil că se vor confirma în viitor

SURSA: rapcea.ro


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here