Acasă Uncategorized Ce trebuie sa stii cand doresti sa te angajezi pentru videochat?

Ce trebuie sa stii cand doresti sa te angajezi pentru videochat?

105
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Privita cu mare reticenta de catre multi sau chiar desconsiderata si catalogata ca nefiind deloc o meserie serioasa, demna sa se incadreze in randul celor obisnuite si desfasurate de marea majoritate, munca pe videochat, dincolo de atipicul ei, este totusi in mare parte la fel ca oricare alta activitate menita sa asigure traiul.

Pentru ca este legala, presupune drepturi si obligatii ale angajatului, venituri bine stabilite, program de lucru si alte elemente care caracterizeaza fiecare loc de munca normal. Si chiar daca la prima vedere sa fii interesat de angajari videochat pentru a activa in acest domeniu pare doar o chestiune de intentie urmata imediat de realizarea acesteia, lucrurile nu sunt chiar atat de simple, mai ales cand se doreste faurirea unei cariere solide pe acest drum.

Bineinteles, aceasta situatie este valabila in cazul firmelor de profil responsabile, care respecta prevederile legale specifice si care iau foarte in serios calitatea muncii angajatilor lor, alaturi de respectarea drepturilor acestora si nu cele puse pe capatuiala prin orice mijloace, desconsiderand pe cei dornici sa activeze in domeniu si ademenindu-i cu promisiunea castigarii unor sume uriase in cel mai scurt timp, fara nicio baza reala.

Astfel, in cazul firmelor serioase, selectia pentru angajare videochat este una riguroasa, nu oricine isi propune sa imbratiseze aceasta cariera este ca si primit fara rezerve. Un interviu detaliat va permite angajatorilor alegerea celor mai potriviti candidati, fiind necesara indeplinirea mai multor criterii. Este vorba, pe langa un aspect fizic atractiv, de o serie de calitati certe, precum seriozitate, dorinta de a invata, spirit artistic, cunoasterea unei limbi straine la nivel conversational, stapanirea artei seductiei, punctualitate, dezinvoltura, asumare, capacitatea de a purta cu naturalete conversatii incitante, seducatoare si multe altele.

In timp ce angajatorii au o serie intreaga de cerinte si criterii de selectie, si viitorii angajati care si-au propus sa activeze in domeniul videochat trebui sa fie extrem de prudenti si sa ceara cat mai multe detalii despre postul pe care il vizeaza, pentru a nu avea parte de surprize neplacute.

Acestia trebuie sa afle de la inceput daca exista certitudinea incheierii unui contract de munca, sa nu se increada in promisiunea ca acest lucru se va realiza mai tarziu, sa aiba in vedere toate prevederile din contract, pentru a sti exact ce urmeaza sa semneze. Sa afle toate detaliile despre salariul care le va reveni, despre politica acelei firme referitor la sistemul de bonusuri, comisioane, programul de lucru, asigurarea deplina a confidentialitatii, daca li se asigura cazare si desfasurarea activitatii profesionale intr-un studio bine pus la punct etc.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here