Acasă Informatii Informatii Primarie/Prefectura cetateanul.net : Contract pentru pensule și trafaleți de 100.000 de euro,

cetateanul.net : Contract pentru pensule și trafaleți de 100.000 de euro,

140
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Contract pentru pensule și trafaleți de 100.000 de euro, cadou de la Primăria lui Negoiță pentru o firmă de casă

firma de casa Robert Negoiță își bruftuluiește subalternii Negoiță cumpără terenuri Plagiatul lui Robert Negoiță Negoiță a fost exclus de Dragnea

Primăria sectorul 3, condusă de Robert Negoiță, este gata să parafeze prelungirea unui contract din 2017, pentru materiale de construcții, în valoare de 100.000 de euro, cu o firmă de casă. Societatea fusese înființată cu doar două zile înainte de atribuirea contractului pentru livrarea de pensule, trafaleți, mistrii și cancioace.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local al Sectorului 3 de joi, 31 ianuarie 2019, se află proiectul unei hotărâri pentru prelungirea contractului de 100.000 de euro, încheiat în 2017 de SRL-ul Primăriei, Algorithm Construcții, cu societatea Brifast SRL. Contractul urmează să fie prelungit cu încă 100.000 de euro.

Suma nu este întâmplătoare. Primăria Sectorului 3 a stabilit că tot ce trece peste limita de 100.000 de euro sa fie aprobat de Consiliul Local, astfel încât răspunderea să fie pasată consilierilor.

firma de casa

„Laudatio” pentru firma de casă a Primăriei

Ca să justifice prelungirea contractului cu firma de casă, în loc să organizeze o licitație, funcționarii Primăriei au arătat cât de „minunată” este firma Brifast SRL.

firma de casa

„Datorită ofertelor foarte avantajoase din parte firmei BRIFAST SRL, care deţine o gamă vasta de produse/materiale/echipamente, dar şi datorită calităţii produselor, prețurilor scăzute, livrarea marfii într-un timp foarte scurt, ne-au determinat să îi includem în lista de furnizori agreaţi. Timp de un an de zile de colaborare ne-au dovedit promptitudine, ne-au asigurat transportul mărfii în cel mai scurt timp posibil. Calitatea de top a produselor cu servicii pe măsură, consultanţă de specialitate, servicii optime de transport, livrare şi punere în funcţiune, service în garanţie şi post-garanţie la cel mai înalt standard ne determină să continuăm colaborarea şi să solicităm aprobarea dumneavoastră pentru continuarea contractului cu aceștia”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Contracte cu dedicație

infiintare BriforContractul inițial a fost atribuit, fără licitație, firmei Brifast SRL în data de 17 noiembrie 2017. Societatea pare a fi fost înființată special pentru sifonarea banilor Primăriei Sectorului 3. Astfel, Brifast SRL a fost înființată în data de 15 noiembrie 2017, a depus oferta la Primărie a doua zi, 16 noiembrie 2017, pentru ca după încă o zi să-i fie atribuit contractul.

oferta Brifast

Se pune fireasca întrebare, cum a reușit o firmă la două zile de la înființare să câștige un asemenea contract? Potrivit documentelor, Brifast SRL a prezentat o ofertă pentru patru produse (pensulă, mistrie, cancioc și trafalet) cu puțin mai mică decât a altor două firme mari de pe piață. Cu toate acestea, contractul de 100.000 de euro a fost semnat nu pentru „pensulă, mistrie, cancioc și trafalet”, ci sub denumirea generică de „materiale de construcții”.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here