cetateanul.net : Luptă în PSD pe Facebook. Codrin Ștefănescu îl acuză pe senatorul Gabriel Mutu că ar fi trădat

  327
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  mutu- manescu

  Secretarul General adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a postat în ultime zile pe pagina sa de facebook mai multe mesaje de dezamăgire, făcând referire la o persoană care s-ar fi transformat în Iuda a PSD-ului.

  „Cum se numește „prietenul” care te vinde la primul colț de stradă? Cel care vine în casa ta, la masa ta, apoi fuge glonț în bratele adversarului ca să-l informeze ce și cum ? (Cel pentru care ai girat cu numele tău pentru poziția sa de șefuleț. Un șefuleț care afirmă public că raspunde de soarta multor oameni din subordine. Pe care, probabil, îi va trăda pentru mult mai puțin). Cum se numește acest individ, pregătit și hotărât să-i vândă pe toți, în dorința sa de-a ajunge și mai mare șef ??? Primar, de exemplu! Chiar vreau să mă ajutați cu un răspuns…”, este postarea afișată pe pagina sa pe data de 29 iulie.

  Ulterior, Codrin Ștefănescu a mai postat mesaje similare de dezamăgire. Surse din PSD au explicat, pentru Cetățeanul.net, faptul că secretarul general al PSD ar face referire la senatorul penal Gabriel Mutu, cel care vrea să ajungă edil al sectorului 6 al Capitalei.

  Dezbinare la PSD sector 6

  Potrivit surselor noastre, Codrin Ștefănescu s-ar fi supărat pe Gabriel Mutu după ce acesta a băut și a mâncat la Codrin acasă după o ședință PSD, iar ulterior ar fi avut întâlniri cu edilul sectorului 6, Rareș Mănescu, în care a discutat despre posibila schimbare a lui Codrin Ștefănescu și trădarea PSD-ului. Contactat de reporterii noștri, Codrin Ștefănescu nu a dorit să comenteze. „Este o chestiune internă, nu vreau să comentez”, a precizat Codrin.

  mutu- manescu 2Cum susține PSD un senator acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat

  Urmărit penal pentru organizarea de grup infracțional și spălare de bani, senatorul Gabriel Mutu vrea să ajungă edil al Sectorului 6 al Capitalei. Recent, acesta s-a plimbat prin sector cu oameni care purtau veste inscripționate Mutu, iar angajații Administrației Domeniului Public au fost scoși să facă curățenie pe traseul ales de senatorul penal, care s-a folosit de ei să facă campanie. Spunea oamenilor că face curățenie în sector.

  Senatorul Gabriel Mutu (PSD) şi deputatul Mario Ernest Caloianu (UNPR) sunt urmăriţi penal în dosarul în care procurorii DIICOT l-au reţinut pe Dragoş Nedelcu, fost membru în CA al Realitatea Media, suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani.

  Potrivit DIICOT, procurorii și polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate — IGPR au anihilat activitatea unui grup infracțional organizat specializat în evaziune fiscală și spălare a banilor proveniți din infracțiuni.

  CITEȘTE și Senatorul penal Gabriel Mutu vrea să fie șef la PSD sector 6. El este trimis în judecată pentru grup infracțional organizat


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here