Acasă Informatii Informatii ANI cetateanul.net : Mirela Fugaru, văduva lui Cornel Fugaru,…

cetateanul.net : Mirela Fugaru, văduva lui Cornel Fugaru,…

468
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mirela Fugaru, văduva lui Cornel Fugaru, a fost găsită de ANI în conflict de interese la Radio România

Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Mirela Ioana Fugaru, văduva lui Cornel Fugaru, membru în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune.

În perioada 29 iunie 2010 – 29 iunie 2014, văduva lui Cornel Fugaru a participat și a votat în calitate de membru titular al Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune cu ocazia adoptării unor decizii referitoare la planul managerial al evenimentelor culturale aflate pe agenda de lucru a SRR.

Apoi, Mirela Fugaru a încheiat cu Societatea Română de Radiodifuziune mai multe contracte de prestări servicii pentru organizarea și monitorizarea evenimentelor culturale în cadrul grupurilor de lucru, în valoare totală de 63.842 lei, precizează inspectorii de integritate.

„Persoana evaluată a încălcat, astfel, legislația privind conflictul de interese în materie administrativă în raport cu dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 72 din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul dat publicității miercuri de ANI. Mirela Fugaru a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Ea a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

A fost căsătorită 26 de ani cu Cornel Fugaru

Mirela Fugaru a fost căsătorita din 1985 cu Cornel Fugaru, care s-a stins din viață în iulie 2011. Cei doi a un copil, Vlad Ioan Fugaru, născut pe 24 mai 1987.

Mirela Fugaru a fost medic primar de stomatologie generală și membru al Uniunii Naționale a Asociațiilor Stomatologice (UNAS) și al Colegiului Medicilor Dentiști din România. A debutat în muzică ușoară în 1975, cu o piesă a lui Horia Moculescu, la un festival la Arad, „Ritmurile tinereții”. A terminat facultatea la Timișoara, în 1981, dar a venit la București.

În acea perioadă colabora cu mari compozitori de muzică ușoară ai momentului, și așa l-a cunoscut și pe regretatul Cornel Fugaru, care a văzut-o la televizor și a remarcat-o. Între 1978 și 1981 a fost șefa comisiei culturale a Centrului Universitar Timișoara, a obținut numeroase premii naționale și internaționale la festivaluri muzicale, în calitate de interpretă și apoi de textieră. Este membră a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, membră a Federației Internaționale a Organizatorilor de Festivaluri (FIDOF), membră a Asociației Internaționale a Festivalurilor și Artiștilor (WAFA).


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here