Cetateanul.net : Senatorul PSD Gabriel Mutu promite funcții în Primăria Sector 6, în ședințe de partid secrete. El are 3% în sondaje

  1972
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 316
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   316
   Shares

  11831340_923833367655007_2030707918_oSediile PSD Sector 6 nu sunt atât de ofertante ca restaurantele pentru Gabriel Mutu, preşedintele de organizaţie şi senator certat cu Legea . În timp ce dosarul său penal este instrumentat de procurorii DIICOT, Mutu joacă rolul candidatului la Primăria Sectorului 6, în pofida statutului adoptat la o conferinţă din aprilie 2015 a PSD, care stipulează urmăriţii penal nu au voie ocupe funcţii de conducere în cadrul organizaţiilor de partid.

  Cu toate acestea, Mutu pozează în Albă Zăpada, ţinânduşi şedinţele de partid în public, la diverse restaurante din Sectorul 6, ne-au spus surse din partid.

  Ședința de la terasă

  Ultima ar fi avut loc  vineri, 31 iulie, când ar fi fost puse pe tapet mai mult bârfe din cadrul organizaţiei PSD Sector 6, picanterii şi poveşti de alcov, decât problemele locuitorilor Sectorului 6. Cea mai mare audiență a avut-o însă prezentarea strategiei privind împărţirea funcţiilor din cadrul Primăriei Sectorului 6, în situaţia în care Mutu va reuşi ajungă primar.

  Gabriel Mutu

  Interesant, spun sursele noastre, este faptul în imediata apropiere de şpriţ a lui Gabriel Mutu se aflau, la ceas de seară, doi foşti apropiaţi ai fostului edil Poteraş, actualmente încarcerat la penitenciarul Rahova! Faptul nu este surprinzător, având în vedere nu doar prietenia dintre Poteraş şi Mutu, dar şi „cazierul” politic al actualului psd-ist Gabriel Mutu, care a părăsit în 2005 barca PDL, pentru a ajunge, în cele din urmă pesedist. El nu și-a schimbat însă decât părul, nu și afinitățile politice, fapt pe care îl vom prezenta în materialele următoare.

  Operațiunea „vopsirea pedeliștilor”

  Revenind la anturajul din şedinţa mai mult bahică, este interesant, spun sursele noastre, de evidenţiat compania. Stana Sever, un fost angajat al Primăriei Sectorului 6 și fin al consilierului lui Poteraş, Mihai Anghel, ar fi fost disponibilizat de Rareş Mănescu, se spune că din cauza unei relaţionări deficitare cu colectivul. Sever s-a aciuat pe lângă mutu, căruia cârcotașii din partid spun că i-ar fi dat la schimb niscaiva documente din Arhiva Primăriei şi pe care a încercat le „valorifice” prin mai multe surse.

  11806591_923833430988334_437184981_oGabriel Mutu i-ar fi promis lui Sever  îi va oferi funcţia de secretar al Sectorului 6, o gogoașă cât Casa Poporului, spune noi, în situația în care secretarul este numit de către Prefectură!

  Cel de-al doilea personaj aflat la chermeza de partid a lui Mutu, este și el un trasesit, plecat din PDL, unde a fost subalternul fostului director al lui Poteraş, Daniel Istrate, tangent PNL, actualmente PSD. Marius Crăciun ar fi fost și el disponibilizat din funcţia de Şef Serviciu Parcări, în urma numeroaselor sesizări ale cetăţenilor, care reclamau locurile de parcare nu pot fi obținute altfel decât „unse” în prealabil!

  Conducerea PSD a aflat

  Cele de mai sus îi fac pe membrii PSD să fie tot mai nemulțumiți că Gabriel Mutu își face o practică din a racola foşti membri PDL Sector 6, pe care îispală” şi cu care îi înlocuieşte pe membri vechi ai organizaţiei PSD Sector 6! Mai mult, aceleași surse spun că Gabriel Mutu şi-ar fi negociat deja cu PNL rămânerea pe poziţii a tuturor directorilor din Autoritatea Locală Sector 6, pe care PNL îi susţine! Va fi, dacă vreţi, aceaşi Mărie, cu altă pălărie, asta, fireşte, în situaţia în care Mutu reuşeşte sară de nefericitul procent de 3% popularitate în rândul cetăţenilor, care influențează semnificativ și intenția de vot!

  Practicile lui Mutu au ajuns şi la urechile conducerii centrale a PSD, care se spune că nu ar vedea cu ochi buni această dubioasă metamorfoză a organizației Sectorului 6.


  Raspandeste cu incredere
  • 316
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   316
   Shares

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here