Acasă politica cetateanul.net : Tăriceanu s-a pus și el…

cetateanul.net : Tăriceanu s-a pus și el…

149
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tăriceanu s-a pus și el pe capul Vioricăi Dăncilă. Ce îi cere liderul ALDE

Tăriceanu s-a pus și el pe capul Vioricăi Dăncilă
Foto: RTV.net

Pesediștii o presează cât pot pe colega lor premier ca aceasta să spună ”da” restructurării guvernamentale. Mai nou, Tăriceanu s-a pus și el pe capul Vioricăi Dăncilă.

Tudorel Toader a fost zburat dar Eugen Nicolicea nu a ajuns ministru al Justiției, deci se poate spune că Liviu Dragnea a rămas cu codurile penale și amnistia mascată în vine. Situație de neconceput pentru Liviu Dragnea, mai ales după ce acesta se obișnuise să fie șef al unui trib de pesediști docili din fire sau ușor de amenințat/cumpărat. Roata s-a întors după ce blonda și teleormăneanca doamnă prim-ministru s-a răzvrătit. Nu dintr-o toană de moment ci de-adevăratelea, după cum constată acum, șocat, Dragnea.

Pe scurt, premierul Viorica Dăncilă nu vrea restructurare și pace bună, preferă comunicarea epistolară și oficială cu președintele Iohannis și asta spre disperarea colegilor săi de partid.

Cu ultimele urme de optimism, social-democrații speră să înfrângă încăpățânarea Vioricăi Dăncilă măcar după alegerile europarlamentare, dacă după Paște nu s-a putut.

”Este necesară o discuţie despre remanierea guvernamentală după alegerile europarlamentare, tocmai pentru că noi nu parazităm alegerile şi votul pe care îl dau cetăţenii cu teme secundare sau de interes particular, dar cred că ar fi nevoie de o restructurare a Guvernului. La acest moment, e nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului. Dar asta voi discuta în faţa colegilor mei la Comitetul Executiv al PSD. Faptul că doamna prim-ministru are o opţiune proprie în această privinţă nu înseamnă că e exclusă oricare dintre variante”, susține de exemplu Şerban Nicolae, potrivit agerpres.ro.

Prietenul lui Dragnea la nevoie se cunoaște. Tăriceanu s-a pus și el pe capul Vioricăi Dăncilă

Interesant este că pesediștilor li s-a alăturat acum și Călin Popescu Tăriceanu, care se pune cu toată greutatea sa de co-lider al coaliției guvernamentale și de al doilea om în stat pe capul premierului Dăncilă – singura care poate declanșa o restructurare guvernamentală.

”Acest subiect (restructurarea Guvernului – n.r.) ţine aproape exclusiv de resortul premierului, care are responsabilitatea Cabinetului. Cred că ar fi fost, în acest moment, utilă o restructurare, dintr-un motiv foarte clar: preşedintele văd că este dispus la fiecare propunere de remaniere care este determinată nu de necesitatea schimbării unor miniştri pentru lipsa de performanţă, ci pentru că urmează să plece la Bruxelles în calitate de eurodeputaţi, sunt motive obiective şi chiar şi în aceste situaţii preşedintele face acelaşi joc, pe care l-a făcut de un an încoace, de a bloca activitatea Guvernului. De aceea cred că soluţia restructurării Guvernului ar fi fost una foarte eficientă, dar, în final, este de resortul premierului”, declară președintele Senatului și al ALDE, conform agerpres.ro.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here