Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Chemtrails – Dârele Morţii – un punct de vedere suplimentar.

Chemtrails – Dârele Morţii – un punct de vedere suplimentar.

416
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

Punct de vedere personal despre chemtrails (dârele morţii)

de Leonard Chesca

Prezint un punct de vedere despre „rolul” chemtrails, care nu exclude celelalte aspectele mediatizate până acum.

Ştim că din 1985 Terra traversează Centura Fotonică. Ştim şi faptul că unele radiaţii (luminoase, gamma, raze X), conţinute în centura fotonică, emise de Quasarul Central al Galaxiei, pot avea efecte pozitive asupra noastră. Putem corela această informaţie şi cu recenta teorie a lui Bruce Lipton, care spune în noua biologie că în ADN-ul nostru există gene care sunt inactive (aşa numitul de către “ştiinţă” – ADN Rezidual), care devin active (deci îşi impun caracterul) în prezenţa unor stimuli externi. Se pare că expunerea fiinţelor la radiaţiile cosmice din centura fotonică şi chiar la radiaţiile solare mult mai puternice din ultima perioadă, pot produce activarea unor porţiuni întregi din ADN. Mai toată media transmite mesaje de alarmă , care îndeamnă populaţia să se protejeze de aceste radiaţii “dăunătoare”.

Dacă ţinem cont de cele expuse mai sus , de faptul că în evoluţia fiinţelor (în arborele lor evolutiv), apar periodic salturi evolutive bruşte inexplicabile, putem raţiona că aceste salturi evolutive s-au produs exact datorită stimulului extern (radiaţia cosmică), la care au fost supuse fiinţele. ADN-ul uman e format din 12 perechi de catene, din care sunt active doar 3. O teorie spune că numărul de catene activ e în relaţie directă cu capacitatea de percepţie şi gestionare a spaţiului. Deci o fiinţă care are active 3 perechi de catene ADN, e capabilă să perceapă şi să gestioneze spaţii tridimensionale, iar o fiinţă care are activată încă o pereche de catene ADN, poate gestiona spaţii tetra dimensionale. Am făcut această scurtă expunere în care am corelat mai multe informaţii din surse diferite, pentru a atrage atenţia la un alt posibil rol al chimicalelor răspândite în atmosferă. Aceste chimicale , printre altele , conţin şi pulberi de aluminiu , sulf, etc. Aceste pulberi pot forma la nivelul superior al atmosferei un „nor” de particule echivalent cu o adevărată oglinda sau un filtru, care poate respinge o bună parte din aceste radiaţii, deci reducerea cantitativă a acestora sau e posibil ca prin efect Compton, frecvenţa radiaţiilor cosmice la trecerea prin acest strat de pulberi să fie redusă, modificând astfel şi calitatea acestora. Deci, e posibil ca cineva să dorească să blocheze măcar parţial evoluţia noastră (saltul evolutiv). Poate că dacă oamenii , ca urmare a acestor radiaţii încep să perceapă şi să gestioneze tetra dimensional, nu mai pot fi aşa uşor manipulaţi , ţinuţi în ignoranţă. Oamenii vor putea să vadă şi lucruri pe care astăzi nu le percep, iar asta ar fi un mare dezavantaj pentru cei care stăpânesc azi Pământul.

Mai adaug decât un alt rol al eventualei “oglinzi”, acela de „ecran de proiecţie”, de această dată pe faţa acesteia dinspre Pământ. Ea poate servi foarte bine proiecţiilor holografice ale proiectului măreţ de manipulare a omenirii Blue Beam. Aduc aminte că acest proiect doreşte să creeze iluzia întoarcerii pe Pământ a “Trimisului” şi să reunească toate religiile sub un singur reprezentant recunoscut de toate. Sunt de acord şi cu toate celelalte aspecte legate de otrăvirea cu chimicale, dar nu trebuie trecute cu vederea nici cele menţionate de mine.

Menţionez că ideea cu folosirea drept oglindă (scut) de blocare a radiaţiei cosmice, este doar rezultatul unui raţionament propriu şi nu pot garanta că este aşa cu certitudine. Fiind raţionamentul meu, normal că eu cred în el .


Raspandeste cu incredere
 • 9
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here