Chris Terheș: ”Cum e mințită o țară întreagă și manipulată să protesteze contra unor legi anti-justiție care nu există”

  240
  1
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   1
   Share

  Autor: Chris Terheș

  Sursa: Chris Terheș

  Daca va uitati la Comisia parlamantara unde se discuta pe legile privind justitia veti descoperi ca abia ACUM au ajuns sa discute pe amendamentele propuse de unii altii din Parlament sau de propunerile facute de la asociatiile procurorilor, judecatorilor sau avocatilor. Si cand spun “acum”, ma refer la data de 20 decembrie 2017, dupa-masa, conform orei Romaniei. Discutiile si dezbaterile sunt pe fiecare propunere sau amendament in parte si puteti singuri vedea cine ce spune.
  image
  Cu toate ca abia ACUM cei din Comisie au inceput sa discute pe amendamente, unele fiind respinse altele cu probleme fiind corectate din mers prin inputul tuturor din Comisie, de cateva zile unii tot protesteaza ca ar fi trecut ceva legi prin Parlament care suprima activitatea procurorilor si aduc apocalipsa peste justitie.

  Lucrul acesta a fost spus de “generalul” Lazar si de sefa CSM Ghena (care a arestat preventiv o femeie gravida in luna a opta, ceea ce numai la procuroarele sovietice de pe timpul lui Lenin si Stalin mai aflai!).

  La fel, sute de procurori si judecatori au protestat in robe ca Parlamentul a dat ceva legi care sugruma legislatia penala si nu mai pot paradi cetateni.

  Nu mai spun de “jurnalisti”, ongisti in civil, “intelectuali” care urla ca au trecut ceva legi care distrug urmarirea penala si toti trebuie sa fie pe picior de razboi ca sa se bata pentru statul de drepti si cu catuse.

  Danilet judecatorul (?) spunea ca au de dus o lupta “la baioneta” impotriva acestor legi.

  Ei, daca va uitati la activitatea Comisiei veti constata nu doar ca nici o lege nu a trecut, asa cum va mint toti acesti impostori, dar ca totul e la faza de discutie in comisie.

  La Comisia asta participa reprezentanti ai procurorilor (atat institutional – DNA, DIICOT, PG – cat si de la Asociatia Procurorilor), avocati, parlamentari de la toate partidele.

  Repet, toti discuta, dezbat, argumenteaza si decid in vazul tuturor, lucrarile comisiei fiind transmise live.

  De la acest punct, al discutiei in Comisie, si pana cand amendamentele devin lege sa produca vreun efect juridic e vreme lunga si un intreg proces legislativ din care nici macar primul pas nu a fost inca indeplinit: iesirea proiectului din Comisie.

  Si atunci ma intreb: pentru ce au urlat atatia zilele astea si s-au dat de pamant? Concret, ce legi care distrug urmairea penala au trecut de Parlament?

  O tara intreaga, un popor intreg e manipulat cu trasoare, pocnitori si simulatoare cu “foc la gura tevii” ca sunt teroristi la tot coltul ca sa se omoare romanii intre ei. Uitati-va cata ura e in jurul vostru ca nu se mai intelege om cu persoana.

  Iar aceasta ura si razboi romano-roman e sustinut de cei din justitie care ar trebui sa fie primii care sa cheme la echilibru, moderatie si rationare.

  Poate se incumeta cineva din presa si intra cu o camera de filmat printre protestatari, mai ales printre cei in roba, sa-i intrebe ce legi au trecut care compromit urmarirea penala.

  Protestari in roba tin Constitutia in mana si juramantul pe care l-au depus cand au intrat in profesir. Prin ce fac zilele astea s-au sters la cur ci cu juramantul si Constitutia.

  Daca vreti sa nu mai fiti manipulati, mintiti, pacaliti si folositi, faceti urmatorul lucru: cand va mai uitati in gura unuia care se pretinde jurnalist sau intelectual vedeti care i-a fost pozitia zilele acestea cu privire la aceste legi ne-existente. Daca v-au indrugat mintea cu astfel de legi ne-existente au trecut de Parlament iar pericolul e “iminent” e clar ca va mint.


  Raspandeste cu incredere
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
   1
   Share

  1 COMENTARIU

  1. CHIAR SI ACEST ARTICOL ESTE O MANIPULARE SUPTILĂ ! Atîta timp cît nu suntem în interiorul problemei ,nu facem decît să ne dăm cu presupusul că acesta-i adevărul !? DEMONSTRATIILE DE STRADĂ NU AU NIMIC DE A FACE CU CE ESTE IN INTERIORUL JUSTITIEI ORI AL PARLAMENTULUI !?
   ATITA TIMP CIT SE VEDE CU OCHIUL LIBER CINE VREA BINELE TARII SI AL BUNULUI MERS AL SOCIETĂTII!? NOI TOTI TREBUE SĂ AVEM CONȘTINTĂ COLECTIVĂ SI SA NE MOBILIZĂM IN ORCE INPREJURARE DE AMENINTARE A STATULUI DE DREPT SI A DEMOCRATIEI ,ATIT CIT ESTE EA !
   NU NUMAI SA VORBIM CI SĂ SI FACEM CEVA !?✌✌✌✌✌✌✌✌

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here