cetateanul.net : Cine sunt viitorii viceprimari ai Capitalei

  461
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  – amorezul Zăvorancei și avocatul lui Becali?

  viceprimarul
  Operațiunea „Viceprimarul” riscă să compromită imaginea primăriei Capitalei.

  Consilierii Capitalei au votat astăzi doi viceprimari cu un trecut  controversat! Alegerea acestora aruncă o imagine extrem de nefavorabilă, dacă nu chiar riscă să compromită mare parte dintre eforturile Gabrielei Firea de a pune pe linia de plutire administrația Capitalei după „dezastrul Oprescu”.

  UPDATE Tudy a fost votat viceprimar, cu 28 de voturi (l-au votat PSD și ALDE), la fel și Aurelian Bădulescu; Cătălin Deaconescu (PNL, fost prefect al Capitalei) și Lucian Iliescu (PMP) au primit doar câte nouă voturi.

  PSD nu a reușit să facă față presiunii președintelui ALDE Călin Popescu Tăriceanu care a bătut cu pumnul în masă pentru ca Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu, să ajungă viceprimar. Iar PSD, care are 24 de consilieri generali împreună cu UNPR, are nevoie de cele patru voturi ale ALDE în Consiliul General, pentru a avea majoritatea (28 din 55 de consilieri).

  Viceprimarul Tudy, emblema Bucureștiului?

  viceprimarul
  Călin Popescu Tăriceanu a impus alegerea lui „Tudy” ca viceprimar al Capitalei

  Oare ce o fi în mintea lui Călin Popescu Tăriceanu de îl susține, neabătut, pe Tudor Ionescu, alias „Tudy”, pentru funcția de viceprimar al Capitalei? Să fie prietenia de familie cu părințiii lui Tudy ba și că „amorezul” i-ar fi chiar fin, cum spun unii? Ideea că ar avea Tudor Ionescu vreun talent deosebit în politică nu se susține deocamdată – campania pentru alegerea lui Daniel Barbu pentru Primăria Generală a fost un eșec, deși a fost condusă chiar de Tudy… Apoi, cine știe că același Tudor Ionescu a fost consilier local la Sectorul 3?!?

  Din păcate, și nu doar pentru el, ci și pentru toți bucureștenii, Tudor Ionescu este cunoscut drept amantul Oanei Zăvoranu și scandalul cu tentă pronunțat sexuală din triunghiul Tudy-Zăvoranu-Pepe, scandal din care au rămas filmulețele extrem de jenante publicate AICI. Asta vreți să devină imaginea Bucureștiului, domnilor consilieri generali, domnule Tăriceanu?

  Altfel, Tudy este absolvent al Facultății de Științe Politice, are un master la Bruxelles, dar nu s-a remarcat cu nimic notabil în administrație sau în politică, până acum, care să-l califice pentru funcția de viceprimar.

  Întrebat de reporterul Cetățeanul de ce riscă PSD să îl voteze viceprimar pe Tudy, unul dintre liderii social-democrați ne-a răspuns, vizibil frustrat: „Zi tu, ce putem face? Dacă ar fi să votez eu, nu aș face-o nici mort!

  Bădulescu, „omul lui Becali”

  viceprmarul
  Aurelian Bădulescu este cunoscut drept un apropiat al lui Gigi Becali

  Cel de-al doilea viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, este la rândul lui, un personaj controversat. Cunoscut drept avocat și apărător al intereselor lui George Becali, „latifundiarul din Pipera”, Aurelian Bădulescu a mai fost consilier general (2008-2012), chiar din partea PNG, partidul lui Gigi Becali.

  Despre Bădulescu, presa a relatat că a fost lucrător al serviciului de informații al Ministerului de Interne – UM 0962, dar și despre o posibilă implicare a sa în scandalul drogurilor din Venezuela: „În 18 iulie 2003, Dumitrescu (fost agent sub acoperire – n.n.)a fost arestat preventiv de Tribunalul Bucuresti sub acuzațiile de trafic de droguri (…). Potrivit declarației lui Dumitrescu, «traficul de droguri a fost o înscenare pusă la cale de colonelul Stan și Bădulescu Aurelian, ambii de la UM 0962, pentru a acoperi implicarea lor în dispariția unor droguri din Venezuela ca livrări supravegheate»”. Puteți citi mai multe AICI

  Este însă de subliniat că lui Bădulescu nu i s-a adus nicio învinuire oficială!


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here