comisarul.ro : Alin Teodorescu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE…

  186
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  Alin Teodorescu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre acoperiți din afaceri, justiție și presă ! A fost un PLAN !

  Sociologul Alin Teodorescu afirma intr-un interviu acordat revistei 22 ca Sebastian Ghita este produsul lui Traian Basescu, acesta fiind cel care a aprobat un plan al SRI și al SIE de creare de agenți de influență și de ofițeri acoperiți, precum si echipele mixte de ancheta SRI-DNA. Teodorescu sustine ca in urma acestui plan au fost racolati ofiteri acoperiti din rindul marilor companii, justitie si presa: “Minimum doi-trei pe fiecare județ, ofițeri acoperiți care sunt oameni de afaceri și care au abonamente la contractele de stat.

  Ghita este folosit in continuare, sustine Teodorescu, ”in special pentru bazele de date – baze de date cu bolnavii, cu pensionarii, cu persoane plecate în străinătate, baza de date a CNP-urilor etc”.

  ”Totodată, Basescu a aprobat un plan al SRI și al SIE de creare de agenți de influență și de ofițeri acoperiți. Acest plan era la limita legalității pentru SIE, pentru că intrasem în NATO, iar SIE avea nevoie de o rețea de acoperiți și agenți de influență în străinătate. Se dovedise acest lucru în cazul intervenției pentru salvarea celor trei jurnaliști. În cazul SRI era foarte discutabil sistemul. Dintr-o dată, SRI a început să creeze rețeaua de ofițeri acoperiți și agenți de influență la nivelul societății civile și economiei românești. S-a făcut același lucru pe linia armatei. Ziaristul Robert Turcescu a fost ofițer acoperit al armatei. Sunt foarte mulți. Marile companii de stat – în special energia, farma și Tarom – Poliția, Jandarmeria, Parchetul, judecătoriile, tribunalele, vama, Administrația Penitenciarelor, presa au fost ținta acestei operațiuni. Acest sistem funcționase la cote reduse și înainte de Traian Băsescu. De exemplu, Victor Ponta a fost făcut ofițer acoperit pe vremea când era procuror”.

  Alin Teodorescu afirma ca Ghita este printre oamenii de afaceri care sunt si ofiteri acoperiti, motiv pentru care a si fost abonat la contractele cu statul, fiind probabil folosit in continuare deoarece are diverse baze de date.

  ”Între ofițerii acoperiți și agenții de influență au început să se găsească și oameni de afaceri care au acceptat anumite condiții de comisionare. Între care Ghiță, dar sunt mult mai mulți, minimum doi-trei pe fiecare județ, ofițeri acoperiți care sunt oameni de afaceri și care au abonamente la contractele de stat. În perioada 2006 -2016 sunt firme multinaționale care nu reușeau să câștige contracte pe lucruri pe care le făceau monopolist. Câștiga un om de afaceri ca Ghiță, care pe urmă subcontracta cu firma respectivă, internă sau externă. O parte din bani mergeau în offshore și acolo rămâneau. Ghiță a fost și, probabil, este în continuare folosit în special pentru bazele de date – baze de date cu bolnavii, cu pensionarii, cu persoane plecate în străinătate, baza de date a CNP-urilor etc”.

  In ce-l priveste pe fostul sef al statului, acesta ”n-a ajuns la cât de jos poate ajunge acest om”, spune sociologul, sugerind ca se vor mai descoperi multe lucruri din acea perioada.

  ”De ce a vrut să intre în parlament după două mandate prezidențiale se vede acum: voia imunitate. Încă n-a ajuns la cât de jos poate ajunge acest om. A luat o țară la 12 miliarde de euro datorie publică și a dus-o la 50 de miliarde. Zece ani a trăit numai pe datorie. A luat o țară care începuse să aibă 6-7% creștere economică, a dus-o la minus 9% în ultimii ani. A luat o țară care intrase în NATO și se așteptau anumite lucruri pe dotare și pe participare și am reușit să trimitem niște oameni pe teatrele de război care au folosit logistica poloneză și britanică, pentru că noi n-am fost în stare să-i echipăm (…)A fost un om care a avut o alianță extraordinară în spate, de 40%, și a transformat-o într-o câtime de 5% ( …)A unificat serviciile de informații cu Ministerul Public, deci a avut acces la dosare în curs. Și încă nu le-am descoperit pe toate…”

  Citește și:

  Încă un semn că s-a umblat la „ROTIȚE”! Propunerea de eliminare a președintelui din procedura de numire a conducerii ÎCCJ și parchetelor, AMÂNATĂ din nou

  ZMEI în țară, MIEI afară! Sau cum PUTEREA nevăzută a UE dă la gioale unora ca Dragnea și Tăriceanu

  INCREDIBIL! Curs ANULAT la Universitate din cauza CONCERTELOR Trompetei! Bașii și „bășinile” pesedistei distrug clădirea!

  VIDEO Scene și expresii de pușcăriași în Parlament. Imbecilul de Bacalbașa a deschis circoteca. Bichineț i-a adus aminte că are „rozeta” intactă!

  populare
  astăzi

  1 ALARMĂ! Deputații au VOTAT legea de ANCHETARE a șefei DNA! Autor este Iordache!

  2 Corina Crețu spune ADEVĂRUL: ZERO absorbție! Dragnea MINȚEA cu nerușinare că avem o creștere de 899%!!!

  3 Trump a refuzat să vină în România. Detalii EXPLOZIVE

  4 Un bistrițean stabilit în Anglia, amendat de poliție pentru că a înjurat PSD pe Facebook!!! Mesajul amendatulu…

  5 În PSD se vorbește despre „Momentul Zero” și mazilirea șefei DNA. Înțelegere Dragnea-Iohannis


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here