comisarul.ro : Ce a TURNAT Dâncu din Guvern ?

  100
  0
  DISTRIBUIȚI
  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  După întâlnirea de la cârciumă, Dragnea se năpustește asupra lui Cioloș!

  Sub pretextul unei scrisori deschise, Dragnea lanseaza un atac dur la adresa lui Dacian Ciolos, caruia ii cere sa se prezinte de urgenta in fata Parlamentului. Scrisoarea lui Dragnea vine a doua zi dupa ce acesta s-a intalnit cu Vasile Dincu la un restaurant de lux din Bucuresti.

  Fotografia cu intalnirea de miercuri noapte dintre Dincu si Dragnea a fost publicata de EVZ. 

  Joi, a doua zi, Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Ciolos, pretextand ca este ingrijorat de starea economiei. Dragnea ii solicita premierului o pozitie oficiala a Guvernului referitoare la masuri „care ii ingrijoreaza pe cetateni”, intre care plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea Codului fiscal.

  De asemenea, liderul social-democratilor ii solicita prim-ministrului sa prezinte „de urgenta in fata Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii”.

  „Consider ca este absolut necesar sa avem o pozitie clara din partea dumneavoastra cu privire la intentiile reale ale Guvernului, intrucat informatiile contradictorii care vin, in mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului genereaza confuzie si ingrijorare in randul investitorilor, salariatilor si al tuturor celorlalti cetateni”, se arata in documentul adresat premierului.

  Liviu Dragnea argumenteaza ca, in ultima perioada, au aparut in spatiul public „mai multe semnale alarmante privind intentia Guvernului de a lua o serie de masuri ingrijoratoare, cum ar fi plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activitati independente prin schimbarea radicala a Codului fiscal”.

  „As vrea sa subliniez cat se poate de clar ca ma opun categoric acestor masuri, pe care le consider extrem de daunatoare si contrare actiunilor care ar trebui intreprinse pentru relansarea activitatii economice din Romania. Mai mult decat atat, exista o intrebare chiar mai ingrijoratoare decat cele de mai sus: intentia Guvernului de a lua astfel de masuri are cumva la baza o inrautatire a indicatorilor economici in tara noastra? Din acest motiv, va rog sa prezentati de urgenta in fata Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situatia economica reala a tarii, inclusiv nivelul de colectare a taxelor, deficitul bugetar, deficitul de cont curent, deficitul comercial si cresterea economica estimata care sta la baza executiei bugetare”, afirma presedintele PSD.

  Citește și:

  Dragnea îi cere lui Cioloș să prezinte în Parlament un raport privind situația economică reală a țării

  Cioloș / Nici eu nu sunt confortabil cu discuția asta cu clasa Economy, folosesc această clasă de când lucram la Comisia Europeană

  Guvernul va interveni din nou pe piața cartelelor prepay, pentru „un climat de siguranță civică”

  Marius Pașcan / DNA ar trebui să se mute la TVR, din 2013 sesizez că e o gaură neagră a banului public

  populare
  astăzi

  1 Foamfa de la Caracal ne-a tras-o iar!

  2 EXPLOZIV / Pe cine ÎNGROAPĂ Bivolaru?

  3 Personaj CHEIE audiat în Dosarul Ponta / Ghiță!

  4 Guvernul pregătește decesul ȘMECHERIEI cu PFA

  5 Greșeală de longitudine: Un avion al companiei AirAsia X cu destinația Kuala Lumpur a aterizat la Melbourne


  Raspandeste cu incredere
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

  Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

  Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

  Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

  Please enter your comment!
  Please enter your name here