Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii comisarul.ro : Dezvăluire-BOMBĂ!

comisarul.ro : Dezvăluire-BOMBĂ!

120
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Documentul care ar putea arunca în aer decizia CCR pe protocoale așteptată de Dragnea! Priviți de cine este semnat!

Dezvăluire-BOMBĂ! Documentul care ar putea arunca în aer decizia CCR pe protocoale așteptată de Dragnea! Documentul este semnat de Tiberiu Nițu, procurorul general desemnat de Ponta/PSD, și Gabriel Oprea, cu care Dragnea tocmai s-a întâlnit zilele trecute. De ce este important? Departamentul de Informații și Protecția Internă (DIPI) are tot statut de serviciu secret! Ce va face CCR acum, va spune că protocoalele încheiate cu serviciul secret SRI sunt nașpa și cele cu DIPI, alt serviciu secret, sunt bune pentru țară?

Mai mult, după cum veți citi mai jos, protocolul din 2015 dintre Parchetul General și DIPI prevede obligația procurorilor de a comunica în maxim 30 de zile modul de valorificare a informațiilor, termenul fiind la jumătate comparativ cu protocolul similar cu SRI!

Protocol semnat între Parchetul General și Departamentul de Informații și Protecția Internă (DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne, semnat în 2015 și declasificat în mai 2018:

Curtea Constituțională (CCR) a amânat joi, pentru a patra oară, pronunțarea deciziei privind protocoalele secrete încheiate în 2009 și 2016 între Parchetul general și Serviciul Român de Informații.

Sesizarea Curții Constituționale cu privire la protocoalele dintre Parchetul general și SRI a fost făcută pe 8 octombrie de către Florin Iordache, căruia Liviu Dragnea i-a delegat pentru o zi atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților special pentru acest demers la CCR.

Dezbaterea publică a avut loc în urmă cu două săptămâni, pe 28 noiembrie, cauza lui Liviu Dragnea fiind susținută chiar de către Florin Iordache în fața Curții Constituționale. El a susținut că Ministerul Public, prin protocoalele încheiate cu SRI, a readus justiţia de după 2009 la cea care se înfăptuia în perioada comunistă.

În schimb, Iuliana Nedelcu, reprezentantul Ministerului Public, a precizat în faţa judecătorilor constituţionali că activitatea Serviciului Român de Informaţii este verificată de către Parlament, iar dacă Legislativul şi-ar fi îndeplinit în mod corespunzător atribuţia constituţională, ar fi identificat din vreme situaţia sesizată la CCR privind protocoalele cu SRI

Citește și:

EXPLOZIV! Moise Guran / Ticăie statul român – semne că sfârșitul guvernului PSD e aproape și că își orchestrează plecarea

ALERTĂ Dosarul lui Dragnea, la completul din care face parte judecătorul care i-a condamnat pe Năstase și Udrea! Noile completuri de 5 de la Curtea Supremă.

Șefa Curții Supreme trage încă un semnal de ALARMĂ! Justiția, sub ASALT TOTAL!

ALERTĂ CCR a amânat pentru a patra oară decizia privind protocoalele secrete dintre Parchetul general și SRI! Daniel Morar s-a îmbolnăvit!

populare
astăzi

1 VIDEO Imagini halucinante, cu Dragnea pus cu spatele la zid de 3 deputați UDMR! A ajuns, la propriu, SCLAVUL l…

2 Să nu îndrăzniți, asasinilor! CCR ar putea arunca azi în aer Justiția din România! Cod ROȘU!

3 ALERTĂ Procurorul General joacă tare, nu se lasă doborât de Mafia PSD din Justiție! Amănunte de ultimă oră

4 ALARMĂ! Demența lui Dragnea ÎNGROAPĂ România! NU sunt bani de salarii și pensii! Dezvăluiri incredibile despre…

5 LIVE Curtea Supremă a tras din nou la sorți completurile de 5. Noua componență. Tarcea: A început un asalt


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here