Acasă Istorie Dezvaluiri comisarul.ro : HOPA! Apar primele semne ale legăturii dintre Toader și Securitate!

comisarul.ro : HOPA! Apar primele semne ale legăturii dintre Toader și Securitate!

175
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 De asta a închis el repede subiectul SIPA?

HOPA! Apar primele semne ale legăturii dintre Toader și Securitate! De asta a închis el repede subiectul SIPA? În niște documente de arhivă despre trecutul de comunist slugarnic al lui Tudorel Toader, fost propagandist al PCR, cei care-l laudă pe tânărul care trudea cu râvnă la propășirea comunismului sunt cei din Partid care erau și colo și colo. Adică și la PCR și la Securitate. Noi suntem siguri că acesta este doar începutul….

Istoricul care a publicat materialele pe G4Media.ro, Bogdan Constantin Dogaru, atrage atenția asupra acestui amănunt. „Faptul că oameni cu conexiuni directe cu fosta Securitate și cu vechime în Partid îi apreciau activitatea pe linie politică ne arată că Tudorel Toader era un om de încredere al regimului comunist din România în fruntea căruia se afla dictatorul Nicolae Ceaușescu.”, scrie istoricul.

Dealtfel, din materialul de mai jos se vede că un procuror, membru PCR în cadrul organizației Procuratură-Justiție, care figurează în perioada 1987-1989 și ca „S.A.” (sursă aprobată) în rețeaua informativă din Panciu a locotenent-colonelului Bulăreanu Gheorghe din cadrul Serviciului I (informații interne) al Securității Vrancea, a făcut o caracterizare pozitivă colegului Tudorel Toader la 30 martie 1989: „Arăt că din luna septembrie 1986 îl cunosc pe tovarășul Toader Tudorel, procuror în cadrul aceleiași unități de procuratură ca pe un coleg bine pregătit profesional și politic cu comportare corectă și demnă în familie și societate.
În cadrul organizației de partid a avut atitudini critice și autocritice participând activ la dezbaterea problemelor puse în discuție”.

Atașamentul lui Tudorel Toader față de politica PCR rezultă și din caracterizarea făcută de secretarul principal al Procuraturii Locale Panciu, Popa Ștefan, membru PCR din 1967: „Cunosc pe tovarășul Tudorel Toader din luna septembrie 1986, de când a venit în această unitate de procuratură în funcția de procuror ca pe un tovarăș bine pregătit profesional și politic. Are o comportare foarte bună în familie și societate. Ca membru PCR se achită conștiincios de sarcinile ce îi sunt încredințate, în adunările generale fiind combativ și cu spirit de inițiativă”.

Galerie foto și documente


Citește și:

VIDEO Voi vedeți cine este în poza asta făcută la Ostrava, în Cehia, la meciul de Fed Cup al României?

ALERTĂ Tăriceanu, PALMĂ pentru Dragnea și PSD! Declarație surprinzătoare despre o eventuală plângere penală împotriva președintelui Iohannis

ALERTĂ Gest FĂRĂ PRECEDENT al generalilor Armatei Române! Cum au REFUZAT o slugă a GIO Dragnea! Amănunte INCENDIARE!

Dezvăluiri ÎNFIORĂTOARE! România, sufocată de anaconda Gazprom. Guvernul de la București renunță la propria țară

populare
astăzi

1 VIDEO Voi vedeți cine este în poza asta făcută la Ostrava, în Cehia, la meciul de Fed Cup al României?

2 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaje în miez de noapte!

3 ALERTĂ Gest FĂRĂ PRECEDENT al generalilor Armatei Române! Cum au REFUZAT o slugă a GIO Dragnea! Amănunte INCEN…

4 Dezvăluiri ÎNFIORĂTOARE! România, sufocată de anaconda Gazprom. Guvernul de la București renunță la propria ța…

5 Info. Aceste specimene nu au vrut ca orașul Constanța să fie parte civilă în prejudiciul de 114 milioane de eu…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here