Acasă politica Comisarul.ro : HOPA! Mai mulți parlamentari PSD…

Comisarul.ro : HOPA! Mai mulți parlamentari PSD…

209
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

HOPA! Mai mulți parlamentari PSD au fost huiduiți și înjurați în teritoriu în ultima lună! Dragnea conduce partidul prin fițuici trimise colo și colo!

Hopa! Mai mulți parlamentari PSD au fost huiduiți și înjurați în teritoriu în ultima lună!  Situație tensionată în partid, spun surse convergente. Dragnea conduce partidul prin fițuici trimise colo și colo!

„Nu poți să conduci partidul, guvernul și țara din birou prin liste trimise pe la instituții. El asta face – trimite liste cu cine unde ar trebui să fie numit. Păi stai așa mai frate că partidul nu ești tu, nu e Partidul Liviu Dragnea! Este PSD și social-democrația nu e Dragnea sau alt pitpalac care îți spune toată ziua „Ești cel mai tare șefu!” La faza cu Grindeanu am pus cu toții botul, dar nu poți schimba premierii partidului ca pe ciorapi”, a spus unul din importanții lideri ai PSD.

„A ajuns un fel de Ceaușescu! Conduce prin fițuici și nu prin decizii ale forurilor statutare ale partidului. Nu a mai convocat Biroul Permanent Național de foarte mult timp”, a comentat unul din importanții parlamentari ai PSD.

Parlamentari huiduiți și înjurați în teritoriu

În mai multe județe, parlamentari PSD au fost înjurați și huiduiți în ultima lună de zile. Și s-a creat o oarecare stare de panică în sânul grupurilor parlamentare, spun sursele noastre. Problema cea mai acută în aceste momente în PSD nu este că Dragnea s-a transformat pentru PSD într-un cadavru intrat în putrefacție care tinde să infecteze întregul, ci lipsa unei alternative viabile. Nimeni nu ridică steagul. Toți vorbesc pe la colțuri.

Și, dacă s-ar face un inventar a ce le spun pesediștii în ultimul timp celor din Opoziție, la o cafea sau la o ciorbă, la prânz, s-ar vedea ce partid de lași și trădători este PSD-ul.

„Trebuie să scăpăm de Dragnea cât mai repede! Suntem izolați în Europa și în familia social-democrației europene. Nimeni nu mai vorbește cu noi de când cu nebunia asta cu Justiția pe care au pornit-o total aiurea. Chiar te rog să bagi asta să se știe că nu ne este frică de el”, a spus recent un senator din Ardeal pentru o publicație online prietenă a PSD. Sub anonimat, bineînțeles

Galerie foto și documente

Citește și:

BOMBA nopții! Duda și Margareta, dați afară oficial din Palatul Elisabeta! Tudose: Le-am făcut ofertă de chirie!

Dragnea, felicitat din Statele Unite…

EXPLODEAZĂ un NOU dosar TelDrum! Ministrul Fondurilor europene, cap de afiș!

Ultimele cărți jucate de Dragnea. Cum vrea să scape de Tudose. Se zguduie cocina, fraților

populare
astăzi

1 BOMBA dimineții! Șova l-a ÎNGROPAT pe Dragnea la DNA! Noi dosare vor EXPLODA în curând!

2 BOMBA nopții! Duda și Margareta, dați afară oficial din Palatul Elisabeta! Tudose: Le-am făcut ofertă de chiri…

3 Ultimele cărți jucate de Dragnea. Cum vrea să scape de Tudose. Se zguduie cocina, fraților

4 EXPLODEAZĂ un NOU dosar TelDrum! Ministrul Fondurilor europene, cap de afiș!

5 Un amănunt trecut cu vederea. Una dintre victimele Black Cube a murit. Jegul care s-a vândut corupților măcăne…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here