Acasă Jurnalul Bucurestiului Informatii comisarul.ro : Info. Dăncilă pleacă vineri în SUA.

comisarul.ro : Info. Dăncilă pleacă vineri în SUA.

95
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Dragnea, deși a fost invitat, n-are viză !

Info. Dăncilă pleacă vineri în SUA. Dragnea, deși a fost invitat, n-are viză! Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi preşedintele Comisiei pentru Apărare a Camerei Deputaţilor, Dorel Căprar, au fost invitaţi la Conferinţa Comitetului de Politici Publice America Israel (AIPAC), care are loc în perioada 24-26 martie, la Washington. AIPAC este cea mai mare organizaţie de lobby pro-Israel din SUA.

Potrivit unor surse politice, premierul Viorica Dăncilă se va deplasa la Washington, însă Liviu Dragnea nu o va însoţi. Dragnea a mai fost invitat să participe la un eveniment în SUA și în luna februarie. Și n-a plecat din țară. Ponta a spus atunci că Dragnea nu are viză de America și nu îndrăznește să ceară.

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internațional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent și președintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, a scris PSD Teleorman pe Facebook.

„Problema adevarata este ca Liviu Dragnea nu are VIZA de intrare in SUA / si problema este ca nu are curaj sa ceara viza tinand cont de faptul ca este investigat in America pentru modul ilegal in care a platit ca sa faca acea poza la restaurant cu Trump in 2017”, a scris Ponta, în februarie, pe Facebook.

———-

Potrivit invitaţiilor primite de oficialii români, la evenimentul de trei zile vor participa aproape 15.000 de persoane din toată lumea, inclusiv politicieni de talie mondială şi oameni de afaceri.

Evenimentul va fi precedat de un Forum Internaţional de Securitate, pe 23 martie, la care vor participa oficiali de rang înalt din Israel. Aceştia vor prezenta diplomaţilor şi oficialilor aleşi prezenţi mai multe probleme din domeniul securităţii.

“Ca un participant VIP, veţi avea oportunitatea să vă întâlniţi cu lideri din SUA şi din alte ţări, dar şi să participaţi la Recepţia Liderilor din 25 martie, unde va fi prezent mai bine de jumătate din Congresul SUA”, se mai precizează în invitaţie.

Potrivit programului oficial, la conferinţă vor participa şi Mike Pence, vicepreședintele SUA, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, și secretarul de stat Mike Pompeo.

Citește și:

HOPA! Rareș Bogdan, la strâns de semnături prin București…

Ioana Ene Dogioiu, editorial de o DURITATE FĂRĂ PRECEDENT la adresa președintelui Iohannis! Are DREPTATE?

ALERTĂ Dementul României a luat ȚEAPĂ! Curtea Supremă a respins deja două spețe identice cu a lui! Dragnea vrea anularea condamnării!

Devăluiri ȘOCANTE! Cum prosperă familia Dragnea prin ruinarea unor sate din Teleorman. Salariu minim, contracte prelungite de la lună la lună, condiții grele

populare
astăzi

1 BOMBA nopții! Secția Specială PSD pune presiune pe Curtea Supremă pentru a-l ajuta pe Dragnea! Dezvăluiri CUTR…

2 RoMAFIA! Comisia Europeană a dat în judecată România pentru că nu a pus în aplicare normele în materie de comb…

3 Ioana Ene Dogioiu, editorial de o DURITATE FĂRĂ PRECEDENT la adresa președintelui Iohannis! Are DREPTATE?

4 DERUTĂ la spitalul unde-a fost internat Dragnea: Medicii n-au știu dacă trebuie să-i ceară sau să-i dea șpagă!…

5 VIDEO-ȘOC! Iordache, ieșire DEMENTĂ la Realitatea TV! „Și ce dacă se spală pacienții cu cana în spitale!” / Spăl…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here