Acasă Jurnalul Bucurestiului Barfe comisarul.ro : Info. Dragnea, în fruntea listei de 7 miniștri și parlamentari…

comisarul.ro : Info. Dragnea, în fruntea listei de 7 miniștri și parlamentari…

228
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Info. Dragnea, în fruntea listei de 7 miniștri și parlamentari pentru care refuzarea vizelor și restricții bancare ar fi iminente!

Info. Dragnea, în fruntea listei de 7 miniștri și parlamentari pentru care refuzarea vizelor și restricții bancare ar fi iminente! 

Senatorul PNL Florin Câțu informează românii că activarea unor sancțiuni este iminentă pentru politicieni de vârf din PSD și ALDE.

“Daddy deschide lista!

Lucrurile sunt pe cale sa intre intr-o zona periculoasa. Nu este clar daca si pentru Romania sau doar pentru o parte dintre romani!

Am participat la o discutie unde, printre altii, erau prezenti si reprezentatii a doua tari cu care Romania are parteneriate strategice.

Unul dintre ei, m-a luat deoparte si m-a intrebat ce naiba se intampla cu Romania. Era ingrijorat. Printre altele, mi-a spus foarte clar ca independenta justitiei este vitala in tara lui si in restul tarilor membre NATO.

Partenerii nostri cauta cel mai eficient mod de a da un semnal clar Romaniei ca nu sunt de acord cu ce se intampla. Evident vorbea despre atacurile politicienilor la justitie pentru a-si rezolva problemele personale.

Putin contrariat am intrebat: ok, si ce se poate intampla? Atunci mi-a prezentat un scenariu.
In opinia lor experienta acumulata pana acum, masurile luate impotriva unor tari care nu respecta democratia nu s-au dovedit eficiente cand au fost aplicate doar statelor (sanctiuni economice, embargou, etc ).

A devenit si mai precis cand mi-a explicat ca sanctiunile luata impotriva unor lideri politici sunt mult mai eficiente. Mi-a dat exemplu Rusia, Belarus, Coreea de Nord, Iran.

Pe intelesul tuturor, partenerii nostri strategici pot lua masuri impotriva unor oameni politici care genereaza instabilitate in zona. Masurile pot fi de la refuzarea vizelor de intrare pana la interdictia politicienilor de a participa la intalniri cu omologii lor din alte tari, supravegherea conturilor bancare, restrictii la transferurile bancare etc… Toate, sanctiuni deja aplicate unui numar mare de lideri politici.

Si acum vine bomba!

Exista deja o lista de sapte politicieni din guvern si Parlament care sunt pe cale sa primeasca astfel de sanctiuni. Mi-a dat si cateva nume. Minstri si parlamentari din coalitia PSD+ALDE. Pentru mine este clar, mai ales acum, ca a vorbit foarte serios.

Activarea acestor sanctiuni este iminenta.

P.S. In noiembrie 2012, fostul premier Adrian Nastase a fost instiintat ca i-a fost retrasa viza de calatorie in aprilie 2012.”, anunță parlamentarul PNL pe contul său de Facebook.

Citește și:

IMAGINEA zilei Peste 19.000 de avioane pe cer, în același timp

Info. Propaganda PSD a luat foc după ce Năstase l-a lăudat pe Coldea pe blog

Puparea-n cur a Rusiei. Ce sugerează un europarlamentar PSD și cum îl aprobă D.Prunariu. Probabil că lor acolo le bate inima

SURSE Dosarul Israel explodează la DIICOT pe bază de Roșia Montană. Dragnea, inculpat pentru divulgarea de informații


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here