Acasă politica comisarul.ro : Info. Șerban Nicolae cere în CEx-ul PSD de luni…

comisarul.ro : Info. Șerban Nicolae cere în CEx-ul PSD de luni…

125
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Info. Șerban Nicolae cere în CEx-ul PSD de luni RETRAGEREA României din Parchetul European! Kovesi ar putea fi ELIMINATĂ! Decizia rămâne la Dăncilă!

Info. Șerban Nicolae cere în CEx-ul PSD de luni RETRAGEREA României din Parchetul European! Kovesi ar putea fi ELIMINATĂ! Decizia rămâne la Dăncilă! Surse din anturajul lui Dragnea spun că Șerban Nicolae va propune în CEx-ul PSD de luni retragerea României din Parchetul European (EPPO). Chestiunea ar fi fost discutată și joi la întâlnirea de taină dintre Dragnea și gașca restrânsă cu care împărățește partidul. Însă, spun aceleași surse, deocamdată, chestiunea ar fi rămas în coadă de pește. Deoarece decizia transmiterii unei asemenea decizii îi revine Vioricăi Dăncilă. Și ea nu a fost prezentă la întâlnirea din Băneasa. 

Atenție, una dintre cerințele pentru candidații la funcția de procuror-șef european este: “Să fie cetățeni ai unuia dintre statele membre ale UE care participă la cooperarea consolidată, în temeiul Regulamentului privind EPPO”!

Augustin Zegrean: Șerban Nicolae a dat semnalul de retragere a României din Parchetul European

Fostul președinte al Curții Constituționale Augustin Zegrean crede că declarațiile senatorului Nicolae reprezintă semnalul că se vrea retragerea României din Parchetul European:

“Domnul Șerban Nicolae de la PSD a spus că ne-am grăbit când am aderat la Parchetul European și că ar fi trebuit să ne mai gândim. Este un semnal că vrem să ne retragem de acolo.

Discuția este dacă ne putem retrage, pentru că România este încă membru al Uniunii Europene, a semnat Tratatul de aderare și s-a angajat că respectă acest tratat întocmai și cu bună credință. Așa scrie în Constituție, la articolul 11. Noi fiind parte, trebuie să respectăm tratatele și legislația europeană. Este greu să ne imaginăm cum vor face să retragă România din acest tratat , dar nu imposibil. Altfel, nu are sens această poveste cu amânarea. Domnul ministru a amânat și a plecat în concediu, când termenul pentru trimiterea propunerilor este 31 martie. Nu mai are când să se întâmple.

Probabil că asta se urmărește, să ne retragem din EPPO și în acest fel doamna Kovesi nu va mai ajunge procuror-șef european pentru că o țară ca nu este parte în tratatul european nu își poate trimite membri. Numai țările care aderă își pot trimite procurori. Este o regulă general europeană. Dacă ne-am retras din acest tratat, noi nu mai trimitem procurori acolo, dar asta nu îndeamnă că acest parchet nu va ancheta și fraudele comise în România. Ușor-ușor îi tragem preșul de sub picioare doamnei Kovesi.

Pentru mine ăsta este semnalul că România vrea să se retragă. Ei vor spune că din orice tratat te poți retrage. Mă întreb dacă mai poți rămâne în Uniunea Europeană dacă vrei să pleci când nu-ți convine și participi numai la datul banilor. Suntem de acord să luăm bani europeni, dar să nu ne întrebe nimeni cum îi folosim, pentru că asta înseamnă Parchetul European. Dar este o iluzie, pentru că oricum ei vor verifica, așa cum face și OLAF. Dacă ai intrat și te retragi când vezi ce vrea să facă acel parchet, înseamnă că ai gânduri necurate”.

Citește și:

ALERTĂ! Document EXPLOZIV! Academia Română răspunde DUR solicitărilor UDMR în problema autonomiei!

Informație. Dragnea, ședință cu gașca la sediul PSD din Băneasa! Marți noapte spre miercuri a dormit la Scroviștea, cu țiitoarea!

BREAKING! Procuroarea PSD crește PRESIUNEA pe Kovesi! DNA a predat încă 5 dosare către SS!

Curtea Supremă / Primarul din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, a discriminat românii prin solicitarea de a cunoaște limba maghiară la ocuparea anumitor posturi din instituție

populare
astăzi

1 Ioana Ene Dogioiu, editorial de o DURITATE FĂRĂ PRECEDENT la adresa președintelui Iohannis! Are DREPTATE?

2 Sondaj INSCOP / PSD și PNL sunt aproape la egalitate la circa 26%, alianța USR / PLUS are 15,3%

3 VIDEO Imagini-ȘOC cu Proasta și translatorul la Bruxelles!

4 Info. Șerban Nicolae cere în CEx-ul PSD de luni RETRAGEREA României din Parchetul European! Kovesi ar putea fi…

5 ALERTĂ Încep să apară dezvăluirile despre internarea lui Dragnea! Amănunte INCENDIARE!


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 COMENTARIU

 1. Daca PSD-ul face o astfel de prostie , poate spera sa obtina mai mult de 20% la alegerile parlamantare ? De ce sa alegi europarlamentari , din partea unui partid care respinge mecanisme ale acestei institutii ? Oare daca va fi ales francezul in functia de comisar sef , coruptia romaneasca si Liviu Dragnea vor scapa de problema fraudarii fondurilor europena ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here