Acasă Colţul specialistului Sondaje, Studii comisarul.ro : Palada anunță pe Facebook că PSD

comisarul.ro : Palada anunță pe Facebook că PSD

152
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Palada anunță pe Facebook că PSD s-a PRĂBUȘIT în sondaje ! A pierdut în 6 luni DOUĂ milioane de votanți !

Bomba nopții! Palada anunță pe Facebook că PSD s-a prăbușit în sondaje! A pierdut în șase luni două milioane de votanți! „E un nou record. De cînd fac eu sondaje politice, de aproape 20 de ani de zile, n-a fost nicicînd atît de jos nivelul celor care au o opțiune explicită de vot. În momentul de față, doar 16% din români aleg ceva din lista oferită, din meniul pus în față. Repet: DOAR 16%. N-a mai fost niciodată atît de scăzut”, scrie Mirel Palada pe Facebook. „Într-o jumătate de an, PSD a scăzut de la 20% – nivelul lor obișnuit, concretizat în mod repetat și la alegeri – la doar 9%. Repet: DOAR 9%. Imensă scădere. 

Acesta, de la 20% la 9%, a pierdut mai mult de 10 puncte procentuale. 11% din români care îi alegeau cu ceva timp în urmă, dar acum spun pas.

Ca să înțelegeți: 11 puncte procentuale înseamnă 2 milioane. 2 milioane de români care nu se mai regăsesc în ce face PSD-ul acum.

Sau, cu alte cuvinte, ca să înțelegeți și mai bine: jumătate din electoratul obișnuit al PSD-ului. Repet: jumătate. JUMĂTATE., dezvăluie Palada pe Facebook.

Ce mai scrie Palada

E un nou record. De cînd fac eu sondaje politice, de aproape 20 de ani de zile, n-a fost nicicînd atît de jos nivelul celor care au o opțiune explicită de vot.În momentul de față, doar 16% din români aleg ceva din lista oferită, din meniul pus în față. Repet: DOAR 16%. N-a mai fost niciodată atît de scăzut.

„Nici nu mai pot calcula scorul partidelor, să fac procente din 100% participare la vot. Adică pot calcula, că nu mă doare mîna. Dar nu mai are nici un fel de relevanță. O să urle toți: PSD e la 47%. So what? E o păcăleală. E aproape jumătate din mult mai puțin. Un fleac. Un mizilic.

Asta nu înseamnă că românii nu mai sînt interesați de politică. Nu. 32% din români, adică o treime, repet: O TREIME spun că vin la vot dar sînt nehotărîți. Asta pentru că nu au ce alege din acea listă. E imens. E alt record electoral dureros.

Asta se întîmplă acum, sub ochii noștri. Românii aruncă cu scrumiera după clasa politică.”

Citește și:

Lazăr reacționează după ce sluga Tudorel a spus la Antena 3 că ministerul va gestiona fondurile pentru procurori

Danileț îi cere Danei Gârbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR despre care pretinde că sunt judecători

Le-o trage ca la MASCAȚI! Marian Godină, text ironic la adresa ciutacilor, mirceabazilor și gâzilor din presă, slugile penalilor!

Topul ministerelor în funcţie de salariul mediu net din 2018

populare
astăzi

1 BOMBA nopții! Palada anunță pe Facebook că PSD s-a PRĂBUȘIT în sondaje! A pierdut în 6 luni DOUĂ milioane de v…

2 Le-o trage ca la MASCAȚI! Marian Godină, text ironic la adresa ciutacilor, mirceabazilor și gâzilor din presă,…

3 1944 – 1990 – 2004 – 2017 / A venit timpul! Citește și dă mai departe!

4 Danileț îi cere Danei Gârbovan să dezvăluie public numărul și lista cu membrii UNJR despre care pretinde că su…

5 Lazăr reacționează după ce sluga Tudorel a spus la Antena 3 că ministerul va gestiona fondurile pentru procuro…


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here