Acasă Jurnalul Bucurestiului Evenimente Comunicat de Presa

Comunicat de Presa

COMUNICAT DE PRESĂ
În emisiunea CONFLUENȚE din 17 iulie 2019 de la Tele Europa Nova Timișoara, în care invitat a fost ȘTEFAN POPA POPA’S, provocat de moderatorul TIBERIU CIOBANU, prin afirmația că ’’au venit oltenii să-i salveze pe ’’mlăștinoși’’, adică pe locuitorii municipiului de pe Bega’’, artistul vizual a făcut o serie de afirmații în legătură cu oltenii. Decupate apoi din context de unii ’’binevoitori’’, acestea au stârnit, pe bună dreptate, un val de proteste. Pentru cei care nu au vizionat emisiunea cu pricina, precizăm că Popa’S a numit ’’ciurucuri’’ doar acele elemente necivilizate venite pe Bega, restul fiind oameni valoroși, mai ales că are un respect aparte pentru reprezentanții acestei regiuni, din care este originară și mama sa. Intenția retragerii titlurilor de ’’Cetățean de Onoare’’ luate la Slatina și Craiova par de aceea desuete, întrucât i-au fost acordate pentru merite artistice, nu pentru altceva. Oricum, decizia finală va aparține consilierilor locali, pentru care, prin noi, marele artist vizual le transmite că are tot respectul. Orice speculații ulterioare sunt de prisos.
În numele Biroului de Presă al lui ȘTEFAN POPA POPA’S, prof.univ.asoc.Pompiliu COMȘA