Acasă Informatii Informatii ANAF Comunicat de presa : Posibile fraude prin sms

Comunicat de presa : Posibile fraude prin sms

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea. Persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la ANAF. Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor și PIN-urile acestora.

Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite și, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informații nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituției este www.anaf.ro !

SERVICIUL COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI MASS-MEDIA