Acasă Anunturi Concerte de marcă la București

Concerte de marcă la București

DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Slipknot cântă în premieră în România

Pe 27 iulie bucureștenii sunt așteptați la Romexpo în aer liber la a noua ediție a Metalhead Meeting alături de Slipknot.  Primele 1.000 de bilete au prețuri la oferta earlybird și se pun în vânzare pe 24 ianuarie la ora 10:30.

Slipknot a scris istorie și continuă să o facă.

Bazele formației au fost puse în 1995 de Shawn Crahan, Joey Jordison și Paul Gray. Dintre aceștia doar Shawn continuă să urce pe scenă alături de trupă. De-a lungul carierei, Slipknot a fost nominalizată la 10 Premii Grammy. Aceștia au reușit să și câștige în 2006 cu ‘Before I Forget’, nominalizare pentru Best Metal Performance. În plus artiștii din Iowa au câștigat de șapte ori Kerrang! Awards, de patru ori Metal Hammer Golden God Awards și de cinci ori Revolver Golden God Awards. Cele șase albume de studio lansate până în prezent le-au adus 15 Discuri de Platină și 24 de Discuri de Aur.

După 25 de ani de activitate, Slipknot și-a câștigat locul în galeria formațiilor legendare ale scenei metal internaționale iar acum au ajuns la rândul lor să influențeze mii de artiști din întreaga lume.
Biletele au următoarele prețuri: primele 1000 de bilete:
Psycho – 379 lei, Snuff – 299 lei, Plague – 209 lei, presale:
Psycho – 399 lei, Snuff – 329 lei, Plague – 229 lei; la acces:
Psycho – 430 lei, Snuff – 350 lei, Plague – 250 lei.

Se pun în vânzare doar 10.000 de bilete pentru acest show. Biletele se găsesc în format electronic și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Spectatorii sunt rugați să consulte programul final cu 3 zile înainte de eveniment pe metalhead.ro Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Asta nu este singura surpriză pe care v-o prezentăm. Renumitul chitarist Richie Kotzen, fost membru al trupelor Poison sau MR. Big, revine la București după showul sold out de acum câțiva ani pe 10 septembrie la Hard Rock Cafe pentru un concert alături de trupa sa în cadrul turneului 50 for 50.

Biletele se găsesc în format electronic și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Biletele au următoarele prețuri: 109 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 200 de locuri), 79 de lei, fără loc, în fața scenei.

Notă. Pentru cei care nu știu, Jurnalul Bucureștiului precizează că Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

 


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here