Acasă Istorie Dezvaluiri Conservatorul american Roger Stone ÎNGROZIT de gradul de infiltrare al Rețelei SOROS...

Conservatorul american Roger Stone ÎNGROZIT de gradul de infiltrare al Rețelei SOROS în România și mai ales în Ambasada SUA condusa de “democratul” Klemm

339
1
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Conservatorul american Roger Stone este unul dintre principalii critici ai rețelei globaliste mondiale și totodata consultant al lui Donald Trump în campania prezidentiala. S-a aflat în vizită la Bucureşti si a declarat ca ESTE  ÎNGROZIT de cât de infiltrată e Rețeaua SOROS în România și mai ales în Ambasada SUA!

Stire in curs de actualizare – Video-ul de pe Infowars cu analiza lui Roger Stone, intervievat de Alex Jones (patronul InfoWars.com), despre situația din România

Roger Stone and Alex Jones give the global elite a special salute for a job well done in trying to finish off America as we know it.

 

Democratul sorosist Hans Klemm trimis de Barack Hussein Obama la Bucuresti ca ambasador
Declarațiile lui Roger Stone despre situația din Romania și Ungaria și implicarea lui SOROS în România

Roger Stone (către Alex Jones): “Te rog să reții, că tocmai am fost în Ungaria și în România unde m-am întâlnit cu forțele anti-SOROS din structurile guvernamentale ale partidelor alese democratic și aflate la putere și ei tocmai au realizat că SOROS e un cancer, care încearcă să răstoarne și să dea jos de la putere, prin violență, guvernele alese democratic ”

Roger Stone: “(Soros) a cheltuit o groază de bani ca să-și planteze oamenii în interiorul guvernelor și a structurilor de putere din România și din Ungaria.”

Roger Stone: “Și vreau să fiu foarte clar Alex, Ambasadele SUA din Budapesta Şi de la Bucureşti sunt pline de oamenii lui SOROS. Oameni care aplică politica şi interesele lui SOROS”

Alex Jones: “Şi cu siguranță care trebuie cu toții schimbați. Căci aceştia sunt comercianți de informații din țara noastră, aceştia sunt comercianții de informații şi de acolo…Aceștia au fost în mod deschis în spatele Primăverii Arabe, aceştia au fost în spatele invaziei musulmane…Ei sunt cei care jucând la două capete au făcut să ne trezim la noi cu terorismul radical islamist…Această înseamnă înaltă trădare. Iar Ungaria şi alții o spun deschis. Iar eu salut acest lucru. Spune mai departe…”

Roger Stone: Ceea ce e interesant de spus aici e că nici România şi nici Ungaria nu au o importantă populație musulmană, deci ei (soroşiştii) au o problemă cu asta…

Alex Jones: …deoarece au fost conduşi de sute de ori de musulmani în ultimii de 400 de ani şi au luptat din greu pentru viețile lor…

Roger Stone: …Ai întru totul dreptate…De aceea, ei (oamenii lui Soros) încearcă să răstoarne aici, guvernele legitim alese…şi ca să facă asta, sunt mână în mână cu Serviciile de Informații de aici. Serviciile de Informații de aici lucrează pentru interesele altora (din spate) şi nu pentru guvernele lor, practic se comportă aşa cum o face şi CIA-ul la noi…

Alex Jones: Ei exploatează oamenii, exact aşa cum o face Statul Ascuns, “Deep State”, la noi

Roger Stone: E chiar mai rău ca la noi. Să luăm supravegherea, de exemplu. Am fost informat despre supravegherea pe care o fac serviciile de informații în România. Dumnezeule, jumătate din populația țării e spionată, jumătate din populația țării e pusă sub supraveghere. E înspăimântător ce are acest Soros în cap. Acțiunile acestor “Open Societies”, a acestor “Societăți Deschise” ale lui, trebuie oprite. Ele sunt practic interfața terorismului.

 

Iata si reactia retelei Soros din Romania la auzul vestii ca Roger Stone a vizita si va veni din nou in Romania sa investigheze reteaua Soros! Tipic romaneasca faza!

 

HOTNEWS prin lingaul de serviciu Dan Tapalagă alias SOROS NETWORK au TURBAT la auzul știrii că Roger Stone a vizitat România. Stone se ocupă în mod special de scoaterea la lumină a actvitatilor tenebroase ale Rețelei SOROS
Stirea Publicata pe site-ul Hotnews:
HotNews – EXCLUSIV Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump și consultant politic, se află în România. Cine l-a invitat?

de Dan Tapalagă

Roger Stone, unul din foștii consilieri de campanie ai lui Donald Trumpm se află în România, urmând să plece în aceasta seară, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Potrivit acestora, Stone ar urma să revină peste două săptămâni. Stone ar fi venit la București la invitația unui om de afaceri pe filiera PSD – Dragnea. Consultantul politic n-ar fi avut întâlniri oficiale, vizita sa urmărind interese strict politice.

HotNews.ro dezvaluia la jumătatea lunii mai ca Liviu Dragnea își face un lobby intens pentru o nouă vizită in Statele Unite, unde speră sa fie primit la Departamentul de Stat. Tot atunci, am arătat că un grup de lobbyişti americani, aceiași care i-au aranjat in ianuarie participarea lui Dragnea la ceremonia de investire a presedintelui Trump, s-ar fi aflat de curând in Romania la invitația lui Dragnea. Acest grup de americani a participat la partide de vânătoare în Delta, la invitația liderului PSD. Printre ei s-ar fi aflat si Elliott Broidy, puternicul lobbyist american si fundraiser din echipa de campanie a lui Donald Trump. La inceputul acestui an, Broidy i-a semnat lui Dragnea invitația de participare la ceremonia de investire în funcție a președintelui american. Potrivit informațiilor HotNews.ro, la aducerea lui Broidy în Romania a contribuit unul dintre patronii de presă din Romania și un om de afaceri romano-american, cu bune conexiuni la Washington. Evident, Broidy nu-l ajută pe Dragnea sa iasă din izolare dezinteresat și nici pe mize mici. Potrivit informațiilor obținute de HotNews.ro, Broidy și lobbyiştii americani la care apelează Dragnea sunt interesați la maxim de înființarea Fondului Suveran de Investitii, promis in campania electorala de liderul PSD.
Considerat un strateg al republicanilor si lobbist influent, Roger Stone ar urma să fie audiat în Statele Unite pe data de 24 iulie de comisia care ancheteaza presupuse legături între Rusia și președintele Trump.

Consultant politic conservator, căruia CNN si MSNBC i-au interzis apariția pe post în timpul campanei electorale din cauza unor remarci dure ale lui Stone împotriva rețelei globaliste, Roger Stone a admis in martie că a comunicat cu hackerul Guccifer 2.0, bănuit că ar fi mâna Moscovei în alegerile din Statele Unite.

“Există un articol in “Smoking Gun” care spune ca eu am complotat cu un hacker Guccifer 2.0. Eu l-am identificat pe Guccifer pentru publicul american (n.red: intr-un articol din 05.08.2016) și zece zile mai târziu am avut o conversație pe Twitter. A fost o conversație nevinovată și banală, în mare parte pentru că pe Twitter nu poti ști daca persoana cu care vorbești este, intr-adevăr, adevăratul Guccifer”, declara Roger Stone în martie.

Fostul consilier electoral al lui Donald Trump a negat ca ar avea vreo legătură cu Rusia sau cu Wikileaks, care a publicat informatii si e-mailuri furate de Guciffer 2.0 de pe serverele Partidului Democrat.

“Nu am fost niciodată in Rusia, nu am niciun contact în Rusia, nu am avut niciun contact cu vreun reprezentant al statului rus sau al serviciilor de informații. Nu am avut contacte cu oameni care ar fi putut acționa pentru ei”, a adăugat Roger Stone, fost consilier de campanie al lui Donald Trump.

La inceputul anului, Roger Stone a susținut chiar ca ar fi fost otrăvit cu poloniu când se pregatea să probeze ca Rusia nu este implicată în scurgerile mailurile partidului democrat în care apăreau acțiunile candidatei democrate Hillary Clinton.

In vara anului trecut, Roger Stone a prezis pe Twitter că va exista o “supriză de proporții în octombrie”, care va perturba campania lui Clinton, si chiar a sugerat că John Podesta (strategul democraților) se va confrunta cu un scandal, cu puțin înainte ca e-mailurile sale să apară pe WikiLeaks

Ce diferenta intre lingaii din Romania si cei din tara vecina, Ungaria, tara care cere oficial inculpare magnatului George Soros!

 

 

Ii invit pe toti sustinatorii retelei sorosiste sa studieze analizele lui Roger Stone!

Astept de asemenea cu maxim interes si reactia celui care m-a facut obsedata de Soros!


Raspandeste cu incredere
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here