Acasă Opinii contributors.ro : Liviu Nicolae Dragnea – omul nimicului

contributors.ro : Liviu Nicolae Dragnea – omul nimicului

126
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cu multe va trebui să se obișnuiască de acum încolo președintele PSD, dl. Liviu Nicolae Dragnea. De multe surprize neplăcute va avea parte dl. Dragnea cu ocazia vizitelor sale cu caracter electoral în județele patriei.
Vremurile idilice din anul 2016, atunci când dl. Dragnea își putea debita în voie minciunile servite pe post de promisiuni electorale, sunt demult apuse. Vor fi tot mai mulți românii care îi vor întrerupe discursurile pe cât de avântate pe atât de necinstite și de neadevărate, în primul rând pentru că nu toată România este Craiova, tărâmul roșu unde încă taie și spânzură PSD, Lia Olguța Vasilescu și prințul consort Claudiu Manda. În al doilea rând fiindcă românii au început să înțeleagă și să simtă pe pielea lor crunta realitate. Degeaba le-au mărit PSD și Dragnea pensiile și salariile cu bani luați pe datorie, o datorie contractată cu dobânzi din ce în ce mai înrobitoare, degeaba au mai mulți bani fie în buzunare, fie în carduri, prețurile din piețe și magazine au luat-o razna.
Dacă mâncarea săracului, cartoful, a ajuns să coste și 4, și 5 lei kilogramul, adică aproape mai mult decât dublu față de cât costa anul trecut, atunci mai mult ca sigur că ceva nu e tocmai bine și fără îndoială că au dreptate economiștii care avertizează că țara se îndreaptă către dezastru. Așa că poate el, dl. Liviu Nicolae Dragnea să își întărească echipa de bodyguarzi, poate să le ceară conducerilor PSD de prin județe să îi pregătească mai bine, mai riguros, cu atenție mărită vizitele, să îi filtreze cu mult mai mare vigilență revoluționară pe cetățenii ce iau parte la mitinguri, poate să îi ceară ministresei Carmen Dan să îi supună și mai mult Jandarmeria. Este de domeniul evidenței că, în pofida “întăririi disciplinei” se vor înmulți românii ce îi vor striga în față președintelui PSD că el și partidul lui nu au făcut, de fapt, nimic din ianuarie 2017, de când au preluat guvernarea. Că promisiunile lor au fost deșarte. Și că a venit vremea dezvrăjirii.
Entuziasmelor comandate inșilor mai balaoacheși care au reprezentat grosul celor prezenți la mitingul de săptămâna trecută de la Craiova le-a dat replica strigătul acuzator al cetățeanului din județul Suceava.Pe care degeaba l-a jignit în cel mai nevolnic, mai jalnic chip lașul, furul, mincinosul Dragnea. Realitatea nu poate fi distorsionată la infinit. Iar de lucrul acesta se va convinge tot mai aprig în zilele, săptămânile, lunile ce vin dl. Liviu Nicolae Dragnea.
Poți ca, folosindu-te de oameni- scule de non- valoarea morală a unui Tudorel Toader să intimidezi justiția. Să îți amâni la infinit, sau măcar până în momentul prescripției infracțiunilor, termenele de judecată. Poți să te joci cu componența completurilor. Poți să faci una cu pământul DNA-ul care, după demiterea din fruntea respectivei instituții a doamnei Laura Codruța Kὄvesi, a început să fie din ce în ce mai mult o instituție decorativă și să semene tot mai puternic cu PNA-ul din vremea Rodicăi Stănoiu și a fostului lui șef, procurorul Amariei. Poți să îți subordonezi toate instituțiile de presă finanțate de Stat, începând cu Radio România, acolo unde o troică jalnică alcătuită din Georgică Severin, Dan Preda și Nicu Popescu veghează ca Dragnea să fie prezentat drept salvatorul României, iar știrile să fie cenzurate ca pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, și încheind cu Televiziunea Română, compromisă de emisiunea România 9 a lui Ionuț Cristache și de un pdg de calibrul moral și intelectual incalificabil al Doinei Gradea. Poți să cumperi, folosind banii contribuabilor, condeiul, mintea și sufletul unor jurnaliști fără coloană vertebrală precum Cristoiu, Chirieac, Sorin Roșca Stănescu, poți să închei alianțe mizere cu televiziuni de genul Antena 3 sau România tv. Numai că nu poți minți la infinit pe toată lumea. Adevărul acesta l-a simțit pe pielea lui Ceaușescu în vremea Revoluției din decembrie.
Din ceea ce s-a întâmplat atunci, Dragnea nu a învățat nimic.
Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro și pe blogurile adevărul.ro

Ai informatii despre tema de mai sus? Poti contribui la o mai buna intelegere a subiectului? Scrie articolul tau si trimite-l la editor[at]contributors.ro


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here