Acasă Opinii contributors.ro : Șefii PSD se tem că vine vremea socotelilor adevărate

contributors.ro : Șefii PSD se tem că vine vremea socotelilor adevărate

185
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Atunci când au plănuit represiunea împotriva participanților la mitingul din 10 august, mai-marii PSD, în frunte cu numiții Dragnea Liviu-Nicolae și Dan Carmen, în complicitate cu șefii Jandarmeriei, represiune al cărei scop era înscăunarea fiului șefului de post din Grația drept stăpân absolut al țării, ca replică românească a lui Erdogan, respectivii au uitat un mic detaliu.
Și anume că și unii, și alții au școală puțină. Că au chiulit mult de la școală și că nici mintea nu i-a prea ajutat să recupereze ceea ce au pierdut din cauza absențelor repetate.
Mai exact, lui Dragnea, lui Carmen Dan plus celor din o parte dintre structurile Ministerului de Interne care au uitat, la ordin, că rostul lor pe lume este de a fi în slujba cetățenilor și nu al opresorilor le-a ieșit din minte exact că au lipsit de la orele de Limba și literatură română. Acolo unde se studiau proverbele și zicătorilor. Fiindcă altminteri ar fi știut că înțelepciunea românească spune că nu poți minți mereu pe toată lumea, că minciuna are picioare scurte și că ulciorul nu merge de multe ori la apă.
Lui Dragnea și fostei secretare de școală din Videle le-a mai scăpat și faptul că guvernarea PSD-ALDE nu și-a subordonat încă în totalitate procuratura și celelalte organe de anchetă, că justiția luptă din răsputeri să își păstreze independența, că oamenii cinistiți din România îi susțin eforturile, că cetăîțenii lucizi nu înghit pe nemestecate minciunile difuzate de oficinele lor de propagandă (Antena 3, România tv, Televiziunea Română, fițuica Evenimentul zilei a penalului Andronic Dan), că oricât s-ar da de ceasul morții să îndeplinească ordinele șefilor săi politici, penibilul ministru Tudorel Toader nu ajunge să le pună botniță celor care își fac datoria și vor să afle adevărul.
Lui Dragnea, Dan Carmen, Tăriceanu, Ștefănescu Codrin și altora de aceeași teapă le-a scăpat din vedere și faptul că românii nu și-au pierdut demnitatea, că nu mai sunt masificați ca pe vremea comuniștilor și ca în primii ani după Revoluție, că au curajul de a depune plângeri penale împotriva celor ce i-au agresat fără nici o justificare și în absența minimului temei legal. Dragnea&co au uitat și că tehnologia este alta decât cea din 1990, că există smartphone-uri, că imaginile filmate sunt încă acceptate în justiție, în pofida eforturilor demente ale lui Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae și ale întregii majorități-parlamentare PSD-ALDE susținute bezmetic și interesat de parlamentarii UDMR.
Cert e că, deși dl. Tudorel Toader vrea să amenințe și să intimideze pe toată lumea, probele care incriminează Puterea și subordonații ei slugarnici din fruntea Jandarmeriei și a altor instituții se adună. Drept pentru care încep să apară defecțiunile, teama, spaima de perspectiva pușcăriei. Așa se face că una au spus, atunci când au fost convocați să depună mărturie, șefii Jandarmeriei și purtătorii de cuvânt ai acesteia, pe veci compromișii Marius Militaru și Georgian Enache, altele a debitat ministrul Dan Carmen și cu totul altceva prefectul Capitalei, omul de casă al cuplului Firea-Pandele, o anume doamnă pe nume Cliseru Speranța. Mărturiile nu concordă, defecțiunea Gabrielei Firea poate să aducă surprize neplăcute prefațate de ceea ce s-a întâmplat la CEX-ul de sâmbăta trecută al PSD, dezvăluirile și acuzele priemarului general al Capitalei sunt tot mai primejdioase, cetățeana Dan Carmen poate fi oricând acuzată de mărturie mincinoasă, Dragnea se dă de ceasul morții să o scape și să rămână astfel și el stăpân pe situație, slujbașii Jandarmeriei încep să dea și ei să dea bir cu fugiții la gândul că nu ar fi deloc bine să fie trimiși în fața Tribunalului militar, protestatarii bătuți nu se lasă și cer să li se facă dreptate, presa internațională nu înghite minciunile debitate de corifeii coaliției PSD-ALDE, Dragnea însuși nu și-a văzut încă împlinit visul, acela de a fi Erdoganul României.
Așa că vremea socotelilor adevărate și a deconturilor drastice nu e deloc departe.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here