Acasă Opinii contributors.ro : Uneori, istoria se repetă!

contributors.ro : Uneori, istoria se repetă!

71
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

PSD și-a înmulțit și împrospătat zdravăn echipa de vectori de imagine. Ceea ce înseamnă că d-na Anca Alexandrescu a avut în ultimele luni extrem de mult de lucru fiindcă pe lângă instruirea noilor vorbeți ai partidului respectiva insă s-a mai ocupat și cu datul de telefoane șefilor Televiziunii publice.
A făcut-o și încă o mai face spre a le spune care reporter este agreat de putere și care nu e, care e din cale de agresiv și nu pricepe că TVR trebuie să fie o agenție guvernamentală de propagandă, cine trebuie păstrat și cine trebuie rotit. Și nu s-ar putea spune că intervențiile d-nei Anca Alexandrescu nu ar fi dat până la ora actuală rezultate. Cea mai recentă victimă- reportera Andreea Dumitrescu care a preferat să demisioneze decât să se supună dispozițiilor descalificante date de o insă lipsită complet de har jurnalistic, dar și fără urmă de coloană vertebrală pe nume Mădălina Rădulescu, reînscăunată la conducerea Știrilor TVR numai fiindcă este pe placul politrucului Alexandru Sassu.
Însă fiind cum nu se poate de intens prinsă cu astfel de telefoane, doamna Anca Alexandrescu nu mai prea are vreme să se ocupe de instruirea corespunzătoare a noilor vorbeți ai PSD. Numai astfel se explică de ce inși precum Radu Preda care, nu mai departe decât miercurea trecută, s-a manifestat cu un ridicol maxim, de oltean specializat în datul doar în datul la gioale, la Digi 24 ori Claudia Țapardel și Gabriela Zoană, un fel de Veta și Zița ale PSD, nu pot să fie cu nimic mai breji decât impostorul Daniel Breaz de la Alba Iulia, cocoțat în postul de ministru al Culturii, ori etern aflatulîn offside Liviu Marian Pop care zilele trecute a mai insultat încă o dată grav limba română, susținând sus și tare că trebuie scris și pronunțat plancardă. Că așa ar zice DEX-ul. Aiurea. Domnul Pop nu a făcut decât să confirme că pesediștii mint și atunci când este vorba de dicționare, iar dacă intereselor partidului și a șleahtei care îl conduce o vor impune, pot să amendeze până și Teorema lui Pitagora. Ceea ce nu ar fi tocmai o problemă având în vedere faptul că dl. Pop, deși are bine pusă la păstrare o bucată de carton din care rezultă că ar fi profesor de matematică, s-a dovedit complet nepregătit și în acest domeniu.
Și noii, și vechii vectori de imagine ai PSD dau semne că au fost instruiți de sus-numita doamnă Anca Alexandrescu să își brodeze intervențiile televizate pe una dintre zicerile ce i-au asigurat o celebritate postumă Elenei Ceaușescu-„Tovarăși, stați liniștiți la locurile voastre!”.
Adică, spun domnii Breaz, Pop, Manda, Pleșoianu, dar și duducele Țapardel și Zoană, nu mai ieșiți în stradă, nu mai protestați fiindcă o faceți degeaba! PSD v-a crescut pensiile și salariile, ceea ce nu înseamnă însă că am duce-o măcar cu un dram mai bine și aceasta din cauza creșterii prețurilor și a inflației galopante, Ordonanța 7 este perfectă și chiar dacă nu e, nu e treaba voastră, adică a magistraților, a profesorilor universitari ori a actorilor să o contestați, Ordonanța 114 este una cum nu se poate mai înțeleaptă, iar dacă practica deja o contrazice, măcar e una patriotică fiindcă a fost concepută de dl. Darius Vâlcov „omul de o valoare rară” înzestrat și cu o condamnare de 8 ani închisoare cu exacutare, dar și de ministrul Eugen Orlando Teodorovici, mult mai frumos decât Chiparosul și monden din cale afară, deși, fie vorba între noi, avem de-a face cu o mondenitate cu retard. Protestele sunt inutile, guvernarea nu se gândește să le ia în seamă tot la fel cum ignoră avertismentele Uniunii Europene. Coaliția se bazează pe mult invocatele rezultate ale alegerilor parlamentare din decembrie 2016, făcându-se a nu băga de seama că în martie 2019 susținerea populară de care se mai bucură PSD se situează în scădere vertiginoasă.
Suntem supuși, suntem asaltați de o amplă operațiune de manipulare la care contribuie posturi de televiziune controlate de putere (România tv, Antena 3, TVR 1), gazete precum din ce în ce mai de necititul Evenimentul zilei, jurnaliști furajați direct sau indirect de PSD de teapa unor Doru Bușcu, Corenel Nistorescu, Bogdan Chirieac, Val Vâlcu, Sorin Roșca Stănescu, Ion Cristoiu.
Reamintesc că în anii ’80 agenții de influență, zvonacii, răspândacii puterii comuniste se dădeau de ceasul morții să ne inoculeze ideea că e inutil să protestăm la adresa umilințelor la care ne supunea regimul lui Nicolae Ceaușescu. Au protestat ei, polonezii, susținuți de Papă, au făcut greve, au intrat la închisoare pentru vina de a fi înființat Sindicatul Solidaritatea și tot degeaba. Primăvara anului 1989 a infirmat acest degeaba. La noi, infirmarea a ajuns doar în decembrie. Să nu uităm că uneori, totuși, istoria se repetă!
Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors.ro și pe blogurile adevărul.ro


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here