Acasă Uncategorized Crema cu venin de vipera- rezultate uimitoare in cazul durerilor dar si...

Crema cu venin de vipera- rezultate uimitoare in cazul durerilor dar si a ridurilor

218
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Related image

Tehnologia moderna de prelucrare a veninului de sarpe precum si combinarea lui cu diverse extracte din plante si uleiuri vegetale au dus la obtinerea unor rezultate uimitoare in combaterea durerilor reumatice si la cresterea flexibilitatii articulatiilor.

Redati-va mobilitatea, libertatea de miscare si uitati de zilele in care erati nevoiti sa faceti eforturi sustinute pentru a va deplasa, spun producatorii VIPERFLEXIN.

VIPERFLEXIN este un gel antireumatic cu actiune imediata asupra durerilor reumatice, musculare si de articulatii.

Ingredient principal: VENIN DE VIPERA AMMODYTES.

Plantele completează unele deficienţe metabolice şi cresc beneficiul veninului de viperă:

SALVIA – Activează circulaţia periferică
SALCIA – Reduce procesul inflamator
ECHINACEA – Stimulează imunitatea

Mod de utilizare: Crema se aplică în strat subţire pe locul afectat de 1-2 ori pe zi (cca 5g de cremă). Se masează uşor până la absorbţia în piele

Veninul viperei cu corn este laudat de experti pentru proprietatile antireumatice si analgezice remarcabile, fiind si un excelent imunostimulator!
Viperflexin gel cu venin de vipera are  o concentratie optima de substante care actioneaza imediat asupra zonei dureroase. Este foarte dens, incat o singura picatura este suficienta. Substantele active actioneaza instantaneu asupra zonei dureroase, iar un flux placut de caldura cuprinde zona respectiva.
Viperflexin este absorbit de piele, tolerat de organism, fiind un produs eficient in calmarea durerii! Aplicati asupra zonei dureroase si masati usor. Imediat veti simti un flux de caldura si veti sti ca deja Viperflexin actioneaza asupra zonei dureroase.
Lupta cu succes impotriva durerilor reumatice, durerilor articulatiilor sau durerilor musculare,  actionand si asupra circulatiei sangvine si imbunatatind-o.

Precauţii: Nu se aplică pe porţiuni lezate ale pielii, în dematite acute sau în caz de hipersensibilitate la componentele produsului.
Contraindicaţii: copii sub 6 ani
Ingrediente: aqua carbopol, methylsalicilate, menthol, Salix alba, Echinacea angustifolia, venin de Viperă ammodytes
Ingrediente provenite din agricultură biologică.

De asemenea, veninul de viperă stimulează producerea colagenului în mod natural, relaxând în același timp contractura de expresie. Efectul asemănător celui de după o injecție cu botox are avantajul că acționează pe timp limitat (5-10 ore), fără să cauzeze pe termen lung eventuale neplăceri ce pot apărea în urma injectării (exagerarea asimetriilor, deformări ale expresiei).

No photo description available.

Pentru a le oferi fermitate și prospețime, cei de la bluelily.ro recomandă Crema Blue Lily antirid cu venin de viperă.

Supranumit botoxul natural, veninul natural de viperă relaxează musculatura facială, reduce adâncimea ridurilor, diminuează iritațiile și petele. Îi vin în ajutor o mulțime de ingrediente naturale premium: filtratul de melc, alantoina, untul de shea, uleiul de cocos organic și uleiul de măsline.

Extractul de Melc este un puternic ingredient natural și ecologic, alcătuit din substanțe active importante: alantoină, proteine, vitamine, alfahidroxiacizi, mucopolizaharide, enzime proteolitice, colagen, elastină.

Acesta s-a dovedit miraculous în diminuarea imperfecțiunii pielii umane, riduri adânci, pete, cicatrici.

Prin aplicarea zilnică a Cremei Blue Lily antirid cu venin de viperă, pielea devine netedă, luminoasă, expresia feței este relaxată, iar în timp adâncimea ridurilor se diminuează.


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here