Acasă Colţul specialistului Sondaje, Studii Crezi că te înșală partenerul?

Crezi că te înșală partenerul?

151
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 Știai că românii fie nu înșală niciodată, fie înșală foarte mult?

 • Atunci cnd vine vorba de înșelat, românii fie înșală cu totul, fie nu înșală deloc, arată un studiu realizat pe https://infidelidating.ro
 • Bărbații români preferă o relație secretă amoroasă de lungă durată unde pot spune pas prezervativului
 • Nimic nou în țara scuzelor: clasica scuză cu serviciul rămâne scuza numarul 1 în rândul infidelilor
 • Infidelidating introduce rush hour- o fereastră de flirt și chat gratuit, nelimitat

Un nou studiu realizat pe o platformă destinată persoanelor căsătorite în căutarea unei aventuri amoroase, scoate la iveală cum înșală românii spre deosebire de alte naționalități. S-a dovedit faptul că atât românii cât și finlandezii fie nu înșală deloc, fie înșală foarte mult, în timp ce francezii sunt mai mulți la număr care înșală dar totuși mai rar. Există o șansă foarte mare ca francezii asemenea belgienilor, să fie conectați pe canalele de socializare cu amanta/amantul, în timp ce olandezii sunt foarte precauți cu activitatea lor pe aceste canale. Universal valabil, barbații preferă mai puțin prezervativul decât femeile.

Din motive evidente, înșelatul nu este un subiect despre care oamenii vor să vorbească dar totuși sunt atât de multe lucruri despre care ne-ar plăcea să știm. Și pentru ca 13 februarie – Ziua Internațională a Înșelatului se apropie, Infidelidating.ro a realizat un studiu de caz complet anonim printre utilizatori, cu privire la obiceiurile și preferințele lor atunci când vine vorba de înșelat.

Utilizatorii români s-au detașat de celelalte naționalități prin faptul că 40% dintre ei au recunoscut ca și-au înșelat partenerul de mai mult de 10 ori, în timp ce un procentaj surprinzător de 60% fie nu și-au înșelat niciodată partenerul, fie s-a întâmplat mai putin de 3 ori.

De asemenea, bărbații români preferă aventurile amoroase de lungă durată în detrimentul celor de o noapte. Asta înseamnă că dacă partenerul are de gând să înșele vreodată, cel mai probabil va fi premeditat, va avea un plan foarte bine pus la punct pentru toată durata aventurii. Așadar, conform studiului, marea majoritatea a bărbaților români nu înșală “din greșeală” sau din cauza alcoolului.

În general, studiul a confirmat câteva stereotipuri dar a luat și întorsături neașteptate în ceea ce privește genul.

S-a dovedit faptul femeile preferă infidelitatea emoțională; dacă își înșală partenerul, își doresc să fie conectate și emoțional, nu doar trupesc cu amantul lor. Bărbații preferă o aventură amoroasă în general de o durata mai lungă și cu aceeași persoană, însă fară prea multă implicare emoțională. Riscurile de a fi descoperit sunt mai mici în această situatie decât în aventurile de o noapte, susțin ei. În cele din urmă, atât femeile cât și bărbații au fost de acord că în zilele noastre este mult mai simplu și mai la îndemană să fii infidel decât în urmă cu 20 de ani.

Neașteptat, 20% dintre bărbați susțin faptul că sunt conectați cu amanta lor pe canalele de socializare. 74% dintre femeile participante la studiu folosesc protecție întotdeauna în timpul

actului sexual – “no glove, no love”, în timp ce 42% dintre bărbați au recunoscut că preferă să nu folosească prezervativul, pentru că “strică totul”.

Opțiunea Rush Hour, este o caracteristică a platformei adăugată în urma studiului de caz. S-a demonstrat că 78% dintre participanți comunică cu amantul/amanta lor în timp ce merg spre serviciu, în intervalul orar 8-9. Așadar, în fiecare miercuri dimineața, timp de o oră, utilizatorii platformei InfideliDating vor putea comunica GRATUIT cu un numar nelimitat de conversații cu viitoarele lor aventuri amoroase.

La acest studiu de caz au participat 2000 de subiecți.

 

Din categoria celor mai creative scuze.

“I-am spus iubitului meu că bărbatul cu care eram e gay. Cred că încă mai crede asta chiar și în ziua de astăzi.”

“Prietena mea a avut un accident și a trebuit să stau cu ea peste noapte la spital.”

“Nu am nevoie de scuze. De obicei îmi programez întâlnirile în intervalele în care știu cu siguranță că nu are nimeni nevoie de mine.”

“M-am culcat cu un barbat și iubitul meu a aflat ca acel bărbat a fost la mine acasă. I-am spus iubitului meu ca acel bărbat a încercat să ma sărute și am început să devin isterică și suparată în fața lui cum de și-a permis să facă așa ceva. Practic am creat o scenă în fața iubitului meu.”

“Faceam munca voluntară.”

“M-am blocat în lift și nu am avut cum să raspund la telefon.”

“Am stat peste noapte la prietena mea pentru că era bolnava și nu putea conduce până la spital în cazul în care trebuia să meargă.”

“Mi s-a rupt cureaua de distribuție și nu pot ajunge acasă, caut să repar mașina.”

Alexandra Zanet I Marketing Manager


Raspandeste cu incredere
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here