Acasă Jurnalul Bucurestiului Anchete Cum a creat Vaticanul Islamul si cine se afla de fapt in...

Cum a creat Vaticanul Islamul si cine se afla de fapt in spatele actiunii

1522
5
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares

Ex-preot iezuit, Alberto Rivera, caruia i-a fost spus de catre Cardinalul Bea în timp ce a fost in Vatican.

Această informație a venit de la Alberto Rivera, fostul preot iezuit. Este extras din cartea “Profetul”, publicata de Chick Publications, PO Box 662, Chino CA 91708.

De la publicarea sa, după mai multe încercări nereușite asupra vieții lui, a murit subit de intoxicație alimentara. Mărturia lui nu ar trebui să fie redusa la tăcere.

Dr. Rivera ne vorbește încă …

Ceea ce am de gând să-ți spun este ceea ce am învățat în briefing-urile secrete de la Vatican, când am fost un preot iezuit, sub jurământ și inducție. Un cardinal iezuit pe nume Augustin Bea ne-a arătat cât de disperati erau romano-catolicii ca sa sfarseasca cu Ierusalimul in secolului al treilea.

Datorita istoriei sale religioase și locația sa strategică, cetatea sfântă a fost considerata o comoară neprețuită. Un sistem a trebuit să fie dezvoltat pentru a face din Ierusalim o cetate romano-catolica.

Marea sursă neexploatată de forța de muncă, prin care se putea face acest lucru au fost copiii lui Ismael, prin care săracimea Araba a căzut victimă la unul dintre planurile cele mai inteligente concepute vreodată de puterile întunericului.

Vatican Expert: Pope Francis a ‘Friend of Islam’

Urmasii ucenicilor mergeau pretutindeni predicand Vestea Buna prin a înființa adunari mici, dar au întâlnit peste tot opoziții grele. Atât evreii traditionalisti cat și guvernul Imperiului Roman au persecutat credincioșii în haMashiya pentru a opri răspândirea lor si a credintei lui Yashua.

Dar pina la urma iudeii s-au răzvrătit împotriva Romei, iar în anul 70 d.HM., armatele romane conduse de generalul Titus au distrus Ierusalimul și Marele Templu evreiesc, care a fost inima credintei evreiesti … prin împlinirea profeției lui haMashiyah din Matei 24:2 —-La ieşirea* din Templu, pe cînd mergea יהושע Yașua, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului. Dar יהושע Yașua le-a zis: „Vedeţi voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu* va rămîne aici piatră pe piatră care să nu fie dărîmată.”

Pe aceast pamant sfânt unde se afla odată templul, stă acuma Domul si Moschea, ca al doilea cel mai sfint loc a Islamului. Corupția, apatia, lăcomia, cruzimea, perversiunea și rebeliunea a fost mâncarea Imperiului Roman, și a fost gata să se prăbușească. Persecuția împotriva Urmasilor lui Yahshua a fost inutila, deoarece au continuat să-și dea viața pentru Vestea Buna a lui haMashiya.

Singurul mod in care Satana ar putea opri această împungere a fost de a crea o falsă religie numita “Creștinism” pentru ca să distrugă lucrarea lui YaHWeH. Soluția a fost în Roma. Religia lor a venit din Babilonul antic, și tot ce avea nevoie era de o operatie estetica. Acest lucru nu sa întâmplat peste noapte, dar a început în scrierile parintilor adunarii timpurii, din scriptura.

Prin scrierile lor, o nouă religie a luat forma. Statuia lui Jupiter în Roma, a fost în cele din urmă numita Sf. Petru, iar statuia lui Venus a fost schimbata in Fecioara Maria. Locul ales pentru sediul acestei religii, a fost pe una dintre cele șapte coline numită “Vaticanus”, pe locul Templului Satanic a lui Janus, numit Sarpele scufundării.

Marea Religie contrafăcuta, Romano-Catolicism, numita “Mister, Babilonul cel mare, mama curvelor și spurcăciunilor de pe pamant” – Apocalipsa 17 :1-6, Ea a fost ridicata pentru a bloca Vestea Buna, prin sacrificarea credincioșilor în haMashiya, prin crearea de religii noi, prin a provoca războaie și să facă ca națiunile-popoarele sa se îmbată din vinul curviei ei(invataturile ei) după cum am vazut, vom vedea si vedem ce se intampla in zilele noastre.

Apoi, unul* din cei şapte îngeri care ţineau cele şapte potire a venit de a vorbit cu mine şi mi-a zis: „Vino să-ţi** arăt judecata Curvei♦ celei mari, care♦♦ şade pe ape mari.

Cu* ea au curvit împăraţii pămîntului; şi locuitorii pămîntului s-au** îmbătat de vinul curviei ei!”

Şi m-a dus în Duhul într-un* pustiu. Şi am văzut o femeie şezînd pe** o fiară de culoare stacojie, plină cu nume♦ de hulă şi♦♦fiara avea şapte capete şi zece*♦ coarne.

Femeia aceasta era* îmbrăcată cu purpură şi stacojiu; era împodobită** cu aur, cu pietre scumpe şi cu mărgăritare. Ţinea♦ în mînă un potir de aur plin♦♦ de spurcăciuni şi de necurăţiile curviei ei.

Pe frunte purta scris un nume, o taină*: „Babilonul cel** Mare, mama♦ curvelor şi spurcăciunilor pămîntului.”

Şi am văzut pe* femeia aceasta, îmbătată de** sîngele sfinţilor şi de sîngele ucenicilor♦ lui יהושע Yașua. Cînd am văzut-o, m-am mirat minune mare.(Apoc.17:1-6)

Aceste doua religii majore au un lucru în comun – fiecare are un loc sfânt, unde se uita pentru închinare, Romano-Catolicismul se uita spre Vatican ca Cetate Sfântă, iar Musulmanii se uita spre Mecca, ca orașul lor Sfant.

La început, vizitatorii arabi aduceau daruri la “Casa lui Allah”, iar deținătorii din Kaaba au fost multumitori pentru toți cei care au venit. Unii si-au adus idolii lor și astfel acești idoli au fost plasati în interiorul sanctuarului.

Într-o dispută tribala, peste un timp, (Zamzam) comoara din Kaaba și ofertele pelerinilor au fost aruncate în cele din urmă intr-o fantana adâncă, unde a fost umpluta cu nisip si astfel comoara a dispărut. Mulți ani mai târziu, lui Adb Al-Muttalib ia fost data o viziune, spunându-i ca cine gaseste comoara va fi a lui. El a devenit eroul din Mecca, si a fost destinat să fie bunicul lui Muhammad.

Inainte de acest timp, Augustin a devenit episcop al Africi de Nord, si a fost foarte eficient ca sa-i aduca pe arabi la romano-catolicism, inclusiv triburi întregi. Intre acesti arabi convertiti la catolicism, sa nascut noțiunea de a căuta un profet arab.

Tatal lui Mohamed a murit de boli, iar copiii născuți de famíliile arabe, în locuri cum ar fi Mecca, au fost trimisi în deșert, pentru a fi alăptați și a petrece o parte din copilărie cu triburile de beduini, ca sa evite bolile din orașe.

După ce mama și bunicul său au murit, Muhammad a stat cu unchiul său, atunci un calugar romano-catolic a recunoscut identitatea lui, și a zis: Ia copilul fratelui tau, du-l înapoi în țara ta și protejeaza-l de evrei, si lucruri mari se vor face prin acest copil al fratelui tău.

In the most Holy City in the world, Pope Francis brings together the ...

Călugărul romano-catolic, astfel dar a raspandit flacarile persecuțiilor viitoare impotriva iudeilor de catre adepți lui Mohammed. Vaticanul dorea cu disperare Ierusalimul, din cauza semnificației sale religioase, dar a fost blocat de evrei.

O altă problemă au fost credincioși adevărați, urmasii lui Yashua care propovaduiau Vestea Buna, Romano-Catolicismul a fost în creștere si în mare putere, dar nu tolera opoziția. Vaticanul a trebuit să creeze o armă, pentru ai elimina pe evrei si pe credincioșii lui Yashua care au refuzat să accepte sa adere la romano-catolicism.

Privind spre Orientul Mijlociu, a văzut poporul arab ca o sursă de forță, care sa facă aceasta munca murdara. Unii arabi au devenit romano-catolici, și au fost utilizati în comunicarea de informatii pentru liderii din Roma, alții au fost folositi într-o rețea de spionaj de a informa Roma si a controla marile mulțimi care respingeau Catolicismul.

Când ” Sf. Augustin “a apărut pe scena, el stia ce se întâmplă. Mănăstirile lui au servit ca baze pentru a căuta si distruge manuscrisele biblice deținute de credincioșii adevărați.

Vaticanul a vrut să creeze un Mesia pentru arabi, cineva care ar putea fi un mare lider, un om cu carisma, care ar putea antrena și în cele din urmă sa uneasca pe toti arabii non-catolici, creând astfel o armata pternica care sa captureze în cele din urmă Ierusalimul pentru Papa.

In “Briefingul” Vaticanului, Cardinalul Bea a spus această poveste: O doamnă arabă bogată, care era un adept fidel al Papei, a avut o misiune importanta in aceasta drama extraordinara. Era o văduvă, pe nume Khadija. Ea a dat averea ei la Biserică și sa retras la o mănăstire, dar care ia fost data in atributie.

Ea a trebuit să găsească un om tânăr, care putea fi utilizat de către Vatican, pentru a crea o noua Religie, si care sa fie un Mesia pentru copiii lui Ismael.

Khadija a avut un văr, pe nume Waraquah, care a fost de asemenea un credincios romano-catolic, a fost plasat de Vatican într-un rol de consultant a lui Mohamed. El a avut o influenta foarte puternica asupra lui Muhammad.

Papa Grigorie I și Bonifaciu IV, l-au finanțat pe Muhammad. Cantități mari de aur și argint au fost colectate de către Imperiul Roman, și magazinate in vastele subterane de la Roma. Papii, ca succesori ai Cezarilor, au avuta cces la acest aur și argint, pe care l-au folosit pentru al finanța pe Mohammad.

Augustin de Hipona, poate fi numit  părintele real al Islamului, pentru-că in scrierile sale sunt expuse tehnicile mercenare, folosind forme de deghizare pentru a avansa Împărăția Papala.

Muhammad a trait în timpul domniilor a mai multor papi. Doi papi, au fost principalii responsabili pentru cariera lui Muhammad, care ulterior a dat naștere la cuceriri sangeroase.

Primul Papa a fost Grigorie I, care la trimis pe Augustin in Anglia, în scopul de ai opri pe Celti. Al doilea, a fost Papa Bonifaciu al IV-lea. Ambii au fost facuti Sfinti de Vatican, în semn de recunoaștere a eforturilor lor, de a elimina vechi rivali ai Romei.

Islamul, este o deghizare perfectă pentru Vatican, pentru că la suprafața, cele două religii par sa fie foarte diferite.

Profesorii iezuiți, au fost trimisi la tânărul Muhammad, pentru a fi instruit intensiv. Mohamed a studiat lucrările lui Augustin, prin care l-au pregătit să fie numit marele profet. Vaticanul avea multi adepti catolici Arabi în întreaga Africa de Nord, care propovaduiau povestea unui mare lider, care este pe cale să se ridice între oameni, și care a fost ales de DumneZeul lor.

12 Times Pope Francis Has Openly Promoted A One World Religion Or A ...

Când Mohamed era pregătit, a fost informat că dușmanii lui sunt evreii, și ca unicii credinciosi adevărați, erau catolicii. El a fost învățat că cei care nu erau catolici, erau impostori foarte răi, și ca ar trebui să fie distrusi.

Mahomed a inceput sa primeasca asa zisele “revelații divine”, la fel și soția lui catolica, și vărul lui Waraquah, care la ajutat sa le interpreteze. Apoi a venit Coranul.

În al cincilea an, al misiunii lui Mahomed, a venit persecutarea adepților săi, pentru că au refuzat să se închine la idolii din Kaaba.
Muhammad ia înstruit pe unii dintre ei să fugă la Abysinnia, unde Negus, era regele Catolic Roman, si ca le va accepta, deorece punctul de vedere a lui Mohammed despre Fecioara Maria era identic doctrinei romano-catolice. Astfel dar acesti Musulmani, au  primit  protecție din partea regelui, din cauza revelațiilor lui Mohamed.

Muhammad a cucerit Mecca și mai târziu Kaaba.

Istoria ne arata ca înainte de a fi existat Islamul, Sabeenii din Arabia se închinau Zeiței Lunii, care a fost casatorita cu Zeul Soare. Ei au dat naștere la trei zeițe, care au fost adorate în întreaga lume Araba ca “Fiicele lui DominiZeus(DumneZeu).

Un astfel de idol a fost descoperit la Hațor în Israel, în anul 1950, care arată un D-Zeu pe un tron cu o semiluna pe piept. Muhammad a afirmat ca a avut o viziune de la acest DumneZeu, și ca i sa spus: Tu ești mesagerul lui Alláh. Acest lucru a dat nastere la cariera sa de profet.

In momentul în care Muhammad a murit, religia Islamului, practic explodează. Triburile Nomade Arabe si-au unit forțele în numele lui Allah și a profetului Muhammad. Unele dintre scrieri a lui Muhammad au fost plasate în Coran, altele nu au fost publicate niciodată.

Ele sunt acum în mâinile oamenilor de rang înalt (Ayatollahi) ale credinței islamice. Când Cardinalul Bea a împărtășit acest lucruri la Vatican, el a spus: “Aceste scrieri sunt bine pazite, ele conțin informații care leaga Vaticanul cu crearea Islamului”. Ambele părți au multe informatii despre cealaltă parte, care, dacă ar fi expuse, ar putea crea un mega scandal, si care ar fi un dezastru pentru ambele religii.

Papa a fost recunoscut de Mohamed ca representant a lui DumneZeu pe pământ, acest lucru a făcut ca urmasii lui Muhammad să se teamă și să-l respecte pe Papa ca un “sfânt”.

Papa a reactionat rapid și a emis pliante prin care permitea generalilor arabi sa cucereasca națiuni din Africa de Nord. Vaticanul a ajutat la finanțarea construcției a acestor armate islamice uriașe, în schimbul a trei favoruri:

1. Eliminarea evreilor și a credincioșilor adevărați in Yashua, pe care el -a numit eretici.

2. Protejarea călugărilor Augustinieni și Romano-Catolici.

3. Cucerirea Ierusalimului pentru “Sanctitatea Sa” Papa de la Vatican.

Timpul trecea, si puterea Islamului crestea foarte mult … evreii și urmasii lui Yashua au fost sacrificati, iar Ierusalimul a căzut în mâinile Islamului.

Romano-catolicii niciodata nu au fost atacati, nici altarele lor nu au fost daramate în această perioadă, dar când papa a cerut Ierusalimul, el a fost surprins de raspunsul generalilor Arabi de a nu-l primi, deorece ei au avut un foarte mare succes militar, prin care nu au putut fi intimidati de papa -. nimic nu putea schimba propriile lor planuri la acel moment.

Muhammad a scris că, Avraam la oferit pe Ismael ca sacrificiu, dar Scriptura spune că Isaac era sacrificiul, dar Muhammad a îndepărtat numele lui Isaac și a introdus numele lui Ismael.

Ca urmare a acestei viziuni a lui Mahomed, Musulmanii au construit o moschee, Domul Stâncii, în onoarea lui Ismael pe locasul templului evreiesc, care a fost distrus în anul 70 d.HM..

Muslim clerics greeted Benedict XVI during his 2010 visit to Cyprus ...

Acest lucru a făcut ca Ierusalimul sa fie al doilea loc sfant în credința Islamului. Cum puteau ei să dea un sanctuar sfânt pentru papa, fără a provoca o revoltă? Papa si-a dat seama că ceea ce au creat, a fost scăpat de sub control, atunci când a aflat ca l-au facut pe “Sanctitatea Sa”, Infidel.

Generalii musulmani erau determinati a cuceri lumea pentru DumneZeul lor, Allah, și s-au întors împotriva Europei. Ambasadorii islamici, apropiati de Papa, au cerut aprobari papale pentru a li se dea permisiunea de a invada țările europene.

Vaticanul a fost indignat, războiul era inevitabil.

Puterea temporală de a controla lumea, era considerata ca dreptul fundamental al Papei, el nu dorea să o împartă cu cei pe care el ai considera păgâni.

Papa si-a ridicat armatele, pe care le-a numit Cruciade, pentru a preveni pe presupusii fii a lui Ismael, de a pune mana pe Europa Catolică. Cruciadele au durat timp de secole și Ierusalimul a alunecat din mâinile papei.

Turcia a căzut, Spania și Portugalia au fost invadate de forțele islamice. În Portugalia, au chemat un sat de lângă un munte, ” Fatima “, în onoarea fiicei lui Mahomed, care niciodată nu a visat ca va deveni faimoasa, si care astazi a ajuns sa fie al doilea locas de inchinare dupa Vatican, al Catolicilor.

Ani mai târziu, când armatele musulmane au fost poziționate în insulele Sardinia și Corsica, ca să invadeze Italia, a existat o problemă serioasă, generalii islamici si-au dat seama că erau foarte obositi, era timpul pentru discuții de pace.

Unul dintre negociatori a fost Francisc de Assisi. Ca rezultat al negocierilor, musulmanii au fost lăsati să ocupe Turcia, care facea parte dintr-o religie papala, iar catolicii au fost lăsati să ocupe Libanul, din lumea arabă. De asemenea, sa convenit că musulmanii pot construi moschei în tarile catolice fără interferența, în timp ce romano-catolicismul putea înflori în tarile arabe.

Pope Francis Makes Moves Toward Amity With Islam (Andrea Stanton ...

Controlul adevărului a fost ținut departe de musulmani, prin Ayatolahi islamici, călugărițe și călugări. Vaticanul a creat, de asemenea, o campanie de ura intre arabii musulmani și evrei.
Planul următor a fost de a controla Islamul. În 1910, Portugalia a devenit o tara Socialista.

Steagurile roșii au aparut și Biserica Catolică intampina o mare problemă. Un numar tot mai mare de oameni au fost împotriva bisericii catolice. Iezuitii doreau Rusia implicata.

Asa zisele viziuni de la Fatima, puteau juca un rol-cheie, prin a atrage din nou Islamul la Biserica Catolica Mama. In 1917,” Fecioara “a apărut la Fatima.

Fecioara a fost un succes răsunător, ceea ce a facut ca mulțimile sa intre în extaz. Ca urmare, Socialiștii din Portugalia au suferit o mare deruta. Romano-catolicii din întreaga lume au început să se roage pentru convertirea Rusiei, și astfel iezuiții prin viziunile de la Fatima puteau deține răspândirea bunelor relații publice în lumea musulmană.

Arabii credeau ca catolicii o onorau pe Fatima, fiica lui Muhammad, este ceea ce iezuitii au vrut ca musulmanii sa creada, ca urmare a viziunii de la Fatima, care a fost o farsă creata de iezuiți.

Dupa un timp, cu binecuvantarea Papei Pius al XII-lea, Crestinul Hitler, a ordonat armatei naziste sa zdrobeasca Rusia Crestin Ortodoxa, si astfel a reusit sa extermine peste 6 milioane de evrei.

Câțiva ani mai târziu dupa ce a pierdut al doilea razboi mondial, Papa Pius al XII-lea a surprins lumea cu viziunea sa, in care se facea  ca soarele dansa, pentru a mentine farsa cu Fatima la știri.

... Check. [Watch] The Pope Wants Europe To Open It’s Borders to Muslims

A fost un ShowBiz foarte mare și spectacol religios înghițit de lume.

Nu este surprinzator ca, Papa Pius a fost unicul care a vazut acea viziune. Ca urmare, o armata de adepți a crescut în lume, în total milioane de catolici dispusi să moară pentru Fecioara, pe care nu a vazut-o nimeni in acea viziune.

Iezuitii o au pe Fecioara, programata sa apara de patru sau cinci ori în China, Rusia, si cu aparitii majore in SUA. Aparițiile Fecioarei la Fatima, au marcat punctul de cotitură in istoria lumii musulmane. După moartea fiicei sale, Muhammad a scris : Este cea mai sacra dintre toate femeile din Paradis, alături de Fecioara Maria.

Mahomed a crezut că Fecioara Maria a ales să fie cunoscuta sub numele de Maica Domnului din Fátima, ca un semn și o promisiune pentru musulmani. Episcopul Sheen a reamintit că statuile Fecioarei de la Fatima sunt primite cu entuziasm de către musulmanii din Africa, India și alte locuri, și că acum, mulți musulmani intră in Bisericile Romano-Catolice.

…. date extrase din sursa http://www.jewsnews.co.il/….

ISLAMUL este deci o făcătură evreiască împotriva Creștinătății

rabin musulmanpope-on-muslims

Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul şi plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

Au reușit lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

Pope Francis is greeted as he arrives at Rome's synagogue, Sunday, Jan ...

Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”… (Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171)

[1] v. Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

Iudaismul, creștinismul și islamul: treimea falsă.

Lupta dintre aceste programe este doar de ochii lumii.

Multă dușmănie, luptă și tensiune între musulmani, creștini și evrei este jucată în fața ochilor lumii. Ei sunt în mod constant unul la gâtul altuia și în contradicție unii cu alții sau cel puțin așa s-ar părea.

Cu toate acestea, adevărul din spatele scenei ne spune o cu totul altă poveste. Faptul problemei este că islamul, creștinismul și iudaismul sunt orice numai dușmani nu și, de fapt, toate provin din aceeași sursă și lucrează pentru același scop. Odată ce diferențele lor puține și superficiale au fost îndepărtate, se poate observa cu ușurință că acestea sunt trei fețe diferite ale aceluiași lucru.

Există o mulțime de dovezi care pot fi găsite pentru a sprijini acest lucru dacă faci cercetările necesare. Înalta Preoteasă Maxine Dietrich a scris deja pe tema inamicului care joacă pe ambele părți împotriva părții de mijloc în ceea ce privește iudaismul și creștinismul pe Creștinismul Expus, așa că am de gând să mă concentrez pe relația dintre iudaism și islam.

<img width="640" height="358" alt="… Vatican TV Screenshot) (Photo: @MickyRosenfeld/ Twitter) Pope Francis” src=”https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fwww.breakingisraelnews.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F05%2Fpope-western-wall-tour-screenshot-vatican-tv1.jpg&f=1″>

Islamul, la fel ca și creștinismul, este încă un alt program al evreilor destinat să înrobească Neamurile și să îndepărteze cunoașterea și puterea spirituală din mâinile Gentililor, punându-le în mâinile evreilor sau a „câtorva aleși.” Același lucru s-a întâmplat ori de câte ori islamul a invadat, la fel cum făcut-o și creștinismul ori de câte ori a invadat. Toată cunoașterea spirituală a fost îndepărtată din populație și distrusă, iar ce mai rămăsese a rămas în mâinile distrugătorilor. Ca urmare, cei care foloseau cunoașterea spirituală au primit amenințări mari cum ar fi „osânda veșnică,” la fel cum a făcut și creștinismul. Tot ce are islamul a furat de la păgânismul antic, după ce a încercat să-l distrugă, dar voi aborda acest lucru într-un alt articol în întregime.

Conexiunea islamului cu evreii și venerația pe care o dau acestora, poate fi văzută în faptul că aceleași personaje evreiești (fictive) care apar în iudaism și în creștinism, apar de asemenea și în islam și în coranul său, venerați ca „profeți” și fondatori ai acestei așa-zisă religie.

The Federalist: Pope kisses the feet of Muslim migrants

Aici este însă o listă mică a „profeților” evreiești fictivi menționați și venerați în coran:

Avraam, numit Ibrahim în arabă
Moise, numit Musa în arabă
Noe, numit Nuh în arabă
Iacob, numit Yakub în arabă
Și, desigur, împuțitul acela de „Isus,” numit Isa în arabă.

Aici este o listă a altor personaje evreice fictive menționate:

Adam si Eva, numiți Adam și Hawa în arabă
Cain și Abel, numiți Habil și Qabil în arabă
Solomon, numit Sulayman în arabă
Lot, numit Lut în arabă
Iosif, numit Yusef în arabă
Maria, numită Mirriam în arabă

În plus, islamul a fost de asemenea numit și declarat de chiar de coran a fii „restaurarea” religiei avraamice/evreice originale. Ceea ce urmează este luat de pe Wikipedia, enciclopedia liberă:
„Interacțiunea istorică a iudaismului și islamului a început în secolul 7 după e.n., cu originea și răspândirea islamului în Peninsula Arabică. Pentru că islamul are fundamentul în iudaism și deci acestea împărtășesc o origine comună în Orientul Mijlociu prin Avraam, ambele sunt considerate religii avraamice. Există mai multe aspecte comune între iudaism și islam: islamul este similar cu iudaismul în perspectiva, structura, legea și practica sa religioasă fundamentală. Din cauza acestui fapt, precum și prin influența culturii musulmane și a filozofiei asupra practicanților iudaismului în lumea islamică, a existat considerabile și continue suprapuneri fizice, teologice și politice între cele două credințe în următorii 1400 de ani.”

Acest lucru dovedește dincolo de o umbră de îndoială că islamul este conectat la evrei și este un program al evreilor. Aici este un citat din coran care dovedește acest lucru chiar mai departe:
„Copiii lui Israel! Amintiți-vă acele binecuvântări ale mele cu care v-am înfrumusețat și cum v-am favorizat mai presus de toate celelalte persoane” – Surah 2:47
Această afirmație se repetă de mai multe ori de-a lungul paginilor coranului.

Oriunde islamul a preluat controlul și s-a stabilit, au fost scrise legi care să-i protejeze pe evrei, permițându-le „libertate religioasă,” deoarece au fost văzuți, la fel ca musulmanii, ca fiind „oameni ai cărții” – cartea fiind doctrina inamică falsă.* „EVREII, din moment ce au primit revelația lui Dumnezeu și au înregistrat-o în biblie, sunt „oamenii cărții,” la fel ca și creștinii, potrivit coranului. „Nicio teamă să nu fie pe ei,” stă scris. Cât ține de păgâni, aceștia au fost măcelăriți și persecutați în mod vicios.

Desigur că au apărut povești despre evrei care au fost exilați și persecutați pentru că au refuzat să se convertească la islam, însă acest lucru nu este nimic mai mult decât vechea minciună și poveste de succes despre „bieții evrei persecutați,” care sunt folosite pentru a obține sprijin și simpatie din partea Gentililor ignoranți și inconștienți. De asemenea, este încă un exemplu de joc pe ambele părți împotriva părții de mijloc.

Gamiaw Bulletin: WORLD: Pope, refugees and religious leaders pray for ...

Atât de interesant de notat e și „Papa Benedic al XVI-lea” (am fost informată că nu a fost el însuși un evreu, dar cu siguranță avea legături evidente cu iudaismul și cu evreii, acest lucru fiind evident având în vedere numeroasele sale eforturi de a-i „unifica” pe evrei și pe creștini) vizitând  Iordania, unde a fost invitat în cea mai mare moschee din țară și în care a făcut afirmația că el are „respect profund pentru Islam.” El a dat, de asemenea, un discurs despre importanța „unirii” dintre musulmani și creștini. http://www.haaretz.com/hasen/spages/1084185.html

Ca o adăugare în plus, aș dori să subliniez faptul că islamul împărtășește aceleași învățături, filozofii și idealuri cu iudaismul, care erau străine Arabiei Antice păgâne în care islamul s-a răspândit pentru prima dată. Un exemplu în acest sens este monoteismul. Aceasta este doar o învățătură evreiască relaționată exclusiv la religiile evreiești/avraamice și la orice alte religii care decurg din sau care sunt corupte de către acestea.

Religia adevărată și originală a umanității este Păgânismul. Conceptul iudaic de monoteism servil este străin și fals.

Toate acestea reprezintă din nou mesajul subliminal al supremației evreiești asupra Gentililor. E exact același mesaj care apare din nou și din nou peste tot prin creștinism. Acest lucru arată că islamul lucrează pentru exact același scop și nu este nici diferit și nici mai bun. De asemenea, arată că el nu este cel mai sigur dușman nici al creștinismului, dar nici al iudaismului.

După cum am spus mai înainte, animozitatea aparentă între musulmani, creștini și evrei, care este în mod constant jucată în fața ochilor noștri nu este altceva decât un teatru total. Ea are doar un singur scop: de a distrage atenția gloatelor.

... -Wahid Mosque in Milan, the highest representative of Islam in Italy

„Credinciosul” de rând pe care-l întâlnești la colț de stradă este ignorantă față de adevăr și, prin urmare, cade chiar în mâinile celor de sus, care controlează deopotrivă islamul, creștinismul și iudaismul. Scopul lor este de a aduce pe toată lumea să lupte între ei, practic să se distrugă reciproc, având frâu liber pentru a-și duce la bun sfârșit agenda lor și de a face tot ce le place. Această tactică, crearea de conflicte interne, este folosită adesea și în politică.

Deoarece cei de sus (evreii aflați la guvernare) lucrează în direcția înrobirii și eventualei distrugeri a popoarelor Gentile, acesta funcționând, de asemenea, ca o scuză pentru a impune doar asta. Ei pot să-și trimită trupele afară în țările islamice și să înceapă „războaiele sfinte,” omorând mii de Gentili. Cât de multe „războaie sfinte” n-au fost instigate de către adepții islamici, în care alte mii de Gentili au fost uciși și mulți alții grav slăbiți? Termenul islamic pentru asta este „jihad.” Nu este nimic mai mult decât o minciună creată pentru a pune în aplicare distrugerea popoarelor Gentile, de către alte popoare Gentile și este o stare extrem de tristă a lucrurilor. Acești oameni, care sunt sever induși în eroare și ignoranți față de adevăr, încercă să apeleze la islam pentru ajutor și răspunsuri, fără a-și da seama că islamul, în primul rând, este cel care cauzează problema și ei aterizează înapoi în mâinile evreilor conducători care doresc distrugerea lor.

(Cât de mulți evrei au fost uciși în timpul acestor episoade? Aproape nici unul. Ei sunt întotdeauna protejați de către „ai lor,” în timp ce Gentilii NOȘTRI sunt distruși.) Aici este un citat din Protocoalele Înțelepților Sionului: „Pe ai noștri ei nu-i vor atinge, pentru că momentul atacului va fi cunoscut de noi, iar noi vom lua măsuri pentru a proteja ce este al nostru.”

... Islam Connection : Pope Francis the Marian Pope : Skull and bones

Pe lângă asta, masca „războiului sfânt” este de asemenea folosită doar ca o scuză de care Israel se folosește pentru a pune mâna pe o țară care nu îi aparține și de a revendica ceea ce aparține de drept Gentililor, prin impunerea asupra noastră a versiunii lor false a istoriei, alias biblia și coranul. Orice persoană educată și rațională știe că țara care a ajuns cunoscută sub numele de „Israel” nu le aparține evreilor în nici un fel sau chip, ci a fost FURATĂ de la poporul Gentil căruia îi aparținea de drept. L-au luat de la Gentilii care o numeau patrie, prin forță și prin vărsare de sânge.

Cei de sus au omenirea într-o stare de haos și, prin urmare, au frâu liber de a face cu oamenii ceea ce le place și de a manipula situația atât cât le place, pentru că nimeni nu se întoarce la ei și nu îi ia la întrebări. Așa cum am spus și aici este un exemplu mai bun, același lucru a fost făcut cu partidele politice, atunci când guvernul e din partidul politic A și caută animozitate cu partidul politic B, vor merge la împotriva partidului B și la rândul lor, vor căuta animozitate cu partidul A. În acest fel, cele două părți se luptă unele împotriva altora și nu contra guvernului, când aceștia ar fi putut forma o alianță puternică care ar fi pus guvernul în genunchi. Acest lucru funcționează la fel pentru a distruge ambele părți fără ca guvernul să ridice vreun deget. Vezi ce spun? Acești oameni știu foarte bine cum să manipuleze situația pentru a rămâne la putere, iar acest lucru este, evident, pe o scară mult mai mare decât exemplul de mai sus.

Masele ignorante fac porunca celor de sus, ducându-le obiectivul de distrugere a Neamurilor la realizare, fără ca ei să ridice măcar un deget. Acest lucru trebuie să fie oprit!

VATICAN CITY (RNS) The Vatican has said that Catholics should witness ...

Dacă oamenii noștri Gentili s-ar trezi și ar vedea ce sunt islamul și creștinismul cu adevărat, și anume niște programe evreiești destructive de înrobire, atunci această distrugere fără sens s-ar opri și noi am fi în măsură să ne unim și să luptăm împotriva inamicului real, recâștigându-ne drepturile și puterea și tot ceea ce este de drept al nostru, dar care ne-a fost furat.

Și din nou ne amintim celebrul citat talmudic: „Când vine Mesia fiecare evreu va avea 2800 de sclavi.” – Ei cred că acesta este poporul Gentil pe care ei l-au înrobit și care va constitui toate aceste grupuri de 2800 „sclavi.” Este un fapt cunoscut că evreii sunt în minoritate pentru că există mult mai mulți Gentili. Este evident care este scopul lor, dar ei vor face tot posibilul pentru a menține ignoranța.

Războiul care a avut loc în Gaza este un exemplu perfect al acestei distrugeri și înrobiri. Urmașii islamului încep să fie anihilați de către Israel și evrei, dar aceștia sunt încă prostiți în venerarea acelorași evrei, continuând a fi adepți ai islamului.

În cele din urmă, evreii sunt cei care beneficiază de pe urma islamului, iar urmașii islamului sunt cei care suferă. „Dumnezeul” islamic e „dumnezeul” evreiesc. Acesta este un fapt cunoscut chiar și printre musulmani.

Cu toate acestea, acesta nu e un dumnezeu propriu-zis, ci doar o formă mentală care reprezintă vortexul de energie al magiei evreiești (creat prin FURTUL și coruperea cunoștinței păgâne; acesta a fost motivul pentru care toate cunoștințele oculte au fost îndepărtate rapid, dar și motivul pentru care adepților islamului le este interzis să studieze cunoștințele oculte ADEVĂRATE, deoarece aceștia trebuie să fie ignoranți cu privire la ea, pentru a putea fi înrobiți de aceasta).

Roxana Rodriguez, circled, on the day she joined the order of the ...

Acest lucru a fost deja discutat pe siteul Creștinismul Expus și situația nu e deloc diferită în islam – vezi Adevărul despre Islam. Orice persoană implicată în ocultism și în adevărata magie știe cum funcționează formele mentale și vortexurile de energie. Este creată cu un scop foarte specific și după ce a venit în existență, ea se hrănește cu energie în scopul de a se susține pe sine însuși și de a crește în putere, transformându-se dintr-o formă mentală simplă, într-o „formă dumnezeiască” mai puternică. Dacă este privată de energie, se va risipi încet.

În cazul „dumnezeului” evreiesc/creștin/musulman, acesta a fost creat cu scopul de a-i înrobi și slăbi pe Gentili și de a le da putere evreilor. Se hrănește cu energia ridicată de închinători în timpul „rugăciunii.” În cazul „salaat-ului” islamic, acest lucru are loc de 5 ori pe zi, la anumite puncte din ziua în care cea mai mare energie poate fi ridicată. Acești oameni sunt inconștienți și hrănesc inamicul cu cantități enorme de energie, energie care e întoarsă înapoi spre propria lor distrugere.

Așa cum s-a mai spus de atât de multe ori înainte, orice dumnezeu adevărat și puternic nu ar avea nevoie și chiar nu ar dori închinarea servilă a oamenilor. Această formă mentală/vortex energetic, evident, are nevoie de asta, deoarece are nevoie de cantități mari de energie pentru a se hrăni.

Deci, pe scurt, toți urmașii islamului se închină și hrănesc această creatură, dând astfel putere Israelului și evreilor și, în final, tot Israelul și evreii sunt cei care îi distrug din exterior.

Glorificarea „profetului” evreiesc și a personajelor fictive evreice, predicarea învățăturilor evreice, citate care-i glorifică pe evrei și care-l venerează pe „dumnezeul” jidanilor care abundă în tot coranul, este dovada că islamul este pur și simplu o altă față pentru venerarea și reverența evreilor. Acest lucru devine evident atunci când cercetezi faptele în mod temeinic.

„Profetul” islamic Mahomed (de fapt, un personaj fictiv) a fost inițial descris ca fiind el însuși un evreu!! Nu sunt mulți musulmani conștienți de acest lucru acum, deoarece a devenit acum ilegal să arăți orice formă de reprezentare a acestui „profet” fictiv, dar eu voi scrie un articol întreg separat cu privire la acest lucru și voi oferi dovezi. El a predicat învățăturile evreice și venerarea jidanilor, care sunt distrugătorii poporului nostru Gentil.

Islamul – ca și creștinismul – este doar un alt program al evreilor și orice animozitate sau lupte între ele nu este nimic mai mult decât o fațadă și o distragere a atenției. Joacă de ambele părți, împotriva părții de mijloc.

*What is Islam – de Maximillien de Lafayette

Citate din Coran

Prin secolul al VI-lea văd evreii cum Creştinismul se întinde şi cuprinde toată lumea. Vor însă, cu orice chip, să oprească răspândirea lui. Îi nelinişteşte înaintarea impetuoasă a credinţei şi învăţăturii lui Hristos. Se adună atunci în taină mai-marii evreilor, Sanhendrinul şi plăsmuiesc o religie luptătoare împotriva Creştinismului, mahomedanismul.

Foarte puţini, poate, ştiu că islamul nu a fost lucrarea şi plăsmuirea analfabetului şi sălbaticului Mahomed, ci a evreilor. Foarte puţini au habar că mahomedanismul este făcătură evreiască, deoarece toate informaţiile istorice despre acest lucru sunt măsluite de către cei ce au interes să ascundă asta. Cine mai ştie azi, că însuşi Mahomed era evreu după mamă? Câţi ştiu că, cel puţin trei dintre femeile lui erau evreice şi că el era îndrăcit?[1] Cine a aflat vreodată că toţi cei apropiaţi din jurul său erau sataniști (vrăjitori, astrologi şi spiritişti).

Au reușit lucifericii Sanhendrinului să facă din analfabetul, epilepticul şi demonizatul beduin Mahomed, profet mincinos. L-au propulsat în frunte ca, prin sabie, să răspândească mincinoasa religie şi să rănească astfel Creştinismul.

Despite endless censorship in France, politicians there claim that ...

Dar care este consecinţa acestei atitudini duşmănoase a evreilor împotriva lui Hristos? Ce-au câştigat căpeteniile luciferice a Sanhendrinului de pe urma născocirii Islamului? Au creat astfel cel mai rău şi mai neîmpăcat duşman de moarte al iudaismului. Primul sânge evreiesc a fost vărsat de însuşi Mahomed, lucru pe care adepţii religiei lui îl continuă până astăzi. Nu este mult timp de când, 110 milioane de arabi au depus greu jurământ ca să nimicească de pe faţa pământului şi ultimul evreu! Acuma, când sunt scrise aceste rânduri, 600 milioane de musulmani, pe care evreii i-au născocit ca să lovească Creştinismul, sunt gata să rănească de moarte, până la dispariţie, pe israeliţi, şi nu pe creştini, cum îşi plănuiseră ei de mai înainte.

     Ca atare, vezi, cititorule că Dumnezeu a întors asupra capetelor lor, săgeţile pe care le îndreptau împotriva creştinilor. Vezi că într-adevăr „lovesc cu piciorul în ţepuşă”…[2]

1. v. Sfântul Maxim Grecul, Adevăr şi minciună. Scrieri dogmatico-polemice, Ed. Sophia, 1998; Sfântul Maxim Grecul, Viaţa şi cuvinte de folos, Ed. Bunavestire, Galaţi, 2002. (n. ed.)

2. Mai multe date doveditoare despre faptul că evreii sunt inspiratorii şi izvoditorii mahomedanismului şi despre obârşia evreiască a lui Mahomed, a se citi cartea distinsului scriitor Washington Irving, tradusă în greacă în 1930 de către St. Ikonios şi publicată la editura “Eleftherudaki”. Nr. de înregistrare a Bibliotecii Parlamentului 2171

| Arhim. Haralambie Vasilopoulos –  Ecumenismul fără mască pag. 137

Jesus Christ in Islam and Christianity

Spun unii „islamul este o religie ca orice altă religie”, sau „este o religie a toleranței”, sau chiar „este o religie a iubirii”.

Adevărata față a islamului și a învățăturilor din Coran:

2 Surat Al – Baquara
Pg 97
Nota 162. „Politeist” traduce termenul arab „musrik”, care înseamnă necredincios, care crede în mai multe divinități.

3 Surat Al – Imran
Pg 129
151. Noi vom semăna spaima în inimile celor care tăgăduiesc, pentru ca I-au asociat lui Allah [idoli], fără ca El să fi trimis nici o dovadă pentru aceasta, iar sălașul lor va fi Focul. Și ce rău sălaș va fi pentru cei nedrepți!

Pg 152
89. Ei ar vrea ca voi să nu credeți, așa cum nici ei nu cred, astfel încât să fiți deopotrivă. Nu vă luați dintre ei părtași până ce ei nu vor purcede pe calea lui Allah! Dar dacă ei întorc spatele, prindeți-i și omorâți-i, oriunde-i veți afla! Și nu vă faceți dintre ei nici părtaș, nici ajutor.

91.Veți găsi pe alții care vor voi să aibă încrederea voastră și să aibă și încrederea neamului lor. De fiecare dată când vor fi îndemnați la ispită, ei se vor lăsa împinși spre ea. Dacă însă nu vor sta departe de voi și nu vă vor arăta supunere și nu vor opri mâinile lor [de la lupta împotriva voastră], atunci prindeți-i și omorâți-i, oriunde i-ați afla! Asupra acestora Noi vă dăm dovada sigură.

16 | June | 2012 | Lights of Faith&Glory

Pg 164
171. O, voi oameni ai Scripturii! (118). Nu exagerați în privința religiei voastre (119) și nu spuneți despre Allah decât adevărul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvântul Său, pe care El l-a transmis Mariei și un duh de la El. Credeți, așadar, în Allah și în trimișii Săi. Și nu spuneți „Trei!” (123). Opriți-vă de la aceasta și va fi mai bine pentru voi. Allah nu este decât un Dumnezeu unic. Slava Lui! Să aibă El un copil?
Nota: 118. De data aceasta adresarea este făcută creștinilor.
119. Nu exagerați în ceea ce privește rolul lui Isus și nu pretindeți că natura lui ar fi divină!
123. Doctrina triadei sau trinității este respinsă.

5 Surat Al Ma’ida
Pg 178
72. Necredincioși sunt aceia care spun: „Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei!”.Doar a zis Mesia: ”O, fii ai lui Israel, adorați-L pe Allah, Domnul meu și Domnul vostru!”. Pe cel care așează lângă Allah pe altcineva, Allah îl va opri de la Rai, iar adăpostul lui va fi Focul și cei nelegiuiți nu vor afla ajutor (83)
Nota 83. Asocierea altor zeități lui Allah este considerată cea mai mare nelegiuire și cel mai mare păcat în islam.

Pg 179
73. Necredincioși sunt și aceia care spun:”Dumnezeu este treimea din trei” (84), căci nu există altă divinitate în afară de [Allah] cel Unic și de nu vor înceta să vorbească astfel, îi va atinge și pe cei necredincioși dintre ei chin dureros.
Nota 84. În triada „Tatăl, fiul și Sfântul Duh”.

8 Surat Al – Anfal
Pg 245
12. [Aduceți-vă aminte] când Domnul tău le-a revelat îngerilor: „Eu sunt cu voi! Întăriți-i, așadar, pe cei ce cred! Eu voi arunca spaima în inimile celor care nu cred! Loviți-i, deci, peste gâturi și loviți-i peste toate vârfurile degetelor!
Nota: Sensul general este de „loviți oricum este posibil”

From L) German Pastor Gregor Hohberg, Israeli Rabbi Tovia Ben-Chorin ...

Din carte: „Eu sânt cu voi, întăriți deci pe cei ce cred, arunca-voi frica în inimile necredincioșilor, deci tăiați-le gâturile și tăiți-le toate vârfurile degetelor”

Pg 249
39.Și luptați împotriva lor până ce nu va mai fi ispită și până ce religia va fi în întregime pentru Allah.

9 Surat At – Tawba
Pg 257
5. Iar când se vor încheia lunile cele sfinte, atunci omorâți-i pe idolatri oriunde îi aflați.
Prindeți-i, împresurați-i și întindeți-le orice cursă.

Pg 267
73. O Profetule! Lupta împotriva necredincioșilor și fățarnicilor și fii aspru cu ei! Ghena va fi sălașul lor și ce sfârșit trist [vor avea ei]!

Pg 275
111. Allah a cumparat de la dreptcredincioși sufletele și bunurile lor, în schimbul Raiului, și astfel ei luptă pe calea lui Allah, omorând și fiind omorâți.

Nu se cade, ca Profetul și cei care cred, să ceară iertare pentru politeiști, chiar dacă ei sunt rude, după ce li s-a arătat limpede ca ei sânt oaspeții Iadului.

Pg 278
123. O, voi care credeți! Luptați împotriva necredincioșilor de lânga voi! Ei să găsească în voi asprime!

10 Surat Yunus
Pg 283
Nota 51. Nu există cale de mijloc între Adevăr și rătăcire; sau Allah Cel Unic, sau idolatria!

15 Surat
Pg 352
Nota 99. Politeismul fiind cel mai mare păcat

Cam asta e „toleranța” și „iubirea” islamului față de cei de altă religie, și în special față de creștini.


Raspandeste cu incredere
 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares

5 COMENTARII

 1. https://terraflorin.wordpress.com/2015/01/22/alberto-rivera/
  Alte puncte de vedere
  În realitate, afirmaţia sa că ar fi fost un preot catolic ar fi fost complet infirmate. Într-adevăr, cei care au verificat afirmaţiile sale au constatat în schimb că el făcut multe escrocherii, fiind căutat în Spania datorită unor probleme cu taxele, în timp ce în Statele Unite a strâns bani pentru un colegiu spaniol care nu a primit nimic din partea lui. Cu toate acestea, în Statele Unite a început o „lucrare de evanghelizare”, denumită Centrul de Informare Antihrist (Antichrist Information Center) pentru a expune Biserica Catolică. Sora sa nu a fost o călugăriță, dar a lucrat la Londra ca servitoare. De asemenea, el a acuzat Vaticanul pentru lucruri care l-au făcut să părăsească Biserica Catolică, cum ar fi sinuciderea în masă de la Jonestown. În cele din urmă s-a cuplat cu Jack Chick, care a creat mai multe cărți de benzi desenate bazate pe afirmaţiile sale (Alberto, Double Cross, The Godfathers, The Force, Four Horsemen, and The Prophet). Chick continuă să promoveze povestea lui Rivera ca fiind adevărată.
  Alberto Rivera a fost, de asemenea, un susținător al King James Only și a susținut că toate celelalte traduceri ale Bibliei au fost create de către iezuiți ca să-i înșele pe protestanți sau au fost traduse pe baza unor manuscrise corupte de la Vatican. El (împreună cu John Todd, care a susținut că traducerile moderne au fost finantate de către Iluminati) par a fi sursele de conversie ale lui Jack Chick la mişcarea Doar Biblia lui King James.

  • Cine urăște și dezbină, va avea aceiași răsplată faptelor. Caută armonia și nu dezbina prin tot felul de povești anti umane. Nici un popor nu trebuie învrăjbit împotriva altui ppopor. Piară învrăjbitori, binecuvântați fie Unificatorii lumii. Toti cei ce provăduiesc binefacerile și ajutorul între națiuni, aceștea au harul sfânt. Dezbinatorii sunt întruchiparea întunericului

 2. …ce pot sa mai vada niste orbi…???,cand vederile le sant furate de cei care au facut religiile,…ei vad doar atat cat trebuie,pt ca mintile lor asa au fost formate,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here