Acasă Istorie Dezvaluiri Cum acționează ÎN HAITĂ, Rețeaua Progresisto-Globalistă. Progresiștii de la Washington Post sar...

Cum acționează ÎN HAITĂ, Rețeaua Progresisto-Globalistă. Progresiștii de la Washington Post sar în ajutorul Rețelei Progresiste de la noi: "Democrația, în pericol să decadă in Romania. Românii cinstiți au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale"

225
0
DISTRIBUIȚI
Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

Donald Trump, Președintele SUA : “#AmazonWashingtonPost is FAKE NEWS”

image

Nota Redacției

Ca să știți cu cine avem de-a face în cazul ziarului progresisto-globalist Washington Post trebuie să știți că ziarul (vechi de 140 de ani), a fost cumpărat acum câțiva ani, cu 250 de milioane de dolari, de patronul firmei Amazon.com, multi-miliardarul progresist Jeff Bezos, unul din capii rețelei progresiste mondialiste, alături de George Soros și de alți miliardari progresiști ca Bill Gates (Microsoft), Zuckerberg (Facebook) etc…

Acesta e motivul pentru care Președintele SUA, Donald Trump îl numește #AmazonWashingtonPost și ne spune despre el că este unul dintre principalele organe de propagandă progresistă de pe plan mondial, care răspândește “Fake News” – “Știri False” așa cum este și cea despre “situația dramatică din România”

Articolul demn de propaganda stalinistă cu “românii cinstiți care trebuie apărați de guvernele occidentale împotriva propriului lor guvern ales democratic”, este una dintre cele mai mari porcării și manipulări pe care am citit-o în ultima vreme

Articolul manipulator despre România din Washington Post ne arată însă un fapt deosebit de IMPORTANT:

El ne arată cum acționează ÎN HAITĂ, Rețeaua Progresisto-Gobalistă.

Observați cum după cele 7 ambasade ale unor guverne ultra-progresiste din federalista UE (Germania, Franţa, Olanda, Belgia, Suedia, Danemarca, Finlanda), au urlat ca și coioții din preerie, împotriva noilor Legi ale Justiției adoptate de Parlamentul României, e rândul Progresiștilor-Globaliști de la Washington Post să sară în ajutorul Rețelei Progresiste din România, cea care controlează în acest moment Puterea din România prin celebrul BINOM:

Washington Post “Democratia, în pericol să decadă in Romania. Românii cinstiți au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale”

Mai observați și exprimarea puturos de manipulatorie cu “românii cinstiți”…opuși desigur “celor necinstiți” care “trebuie înlăturați prin presiuni internaționale”….deși au fost aleși democratic de 55% dintre români

Dacă vă veți întreba ce i-a apucat pe toți progresiștii locali și mondiali, de urlă ca apucații referitor la noi legi ale Justiției în România (care la orice citire atentă se dovedesc a nu fi deloc “anti-democratice”), răspunsul e simplu:

Rețeaua Progresisto-Mondialistă își exercită puterea în multe țări ale lumii controlând Justiția cu ajutorul unor legi ale justiției permisive la abuzuri și cu ajutorul unor numiți la vârful justiției din acele țări, numiți dedicați trup și suflet idealurilor progresiste și care îndreaptă “de foarte multe ori”, “justiția independență” ca să le facă dosare penale și să-i elimine din politică, pe adversarii politici ai Rețelei Progresiste (pe care uneori îi și bagă la închisoare).

Cu alte cuvinte, “Lupta împotriva corupției” nu e altceva decât “Noua Luptă de Clasă”, “Luptă de Clasă”, sub pretextul căreia și prin care, rețeaua progresisto-mondialistă de sorginte marxisto-bolșevică, își elimina adversarii, în trecut, ca și astăzi.

Prin urmare, posibila pierdere a controlului asupra justiției de către Rețeaua Progresistă de la noi (prin intrarea în vigoare al unor noi legi mai puțin permisive la abuzuri și prin schimbarea unor oameni din posturile de conducere ale Justiției, oameni dedicați trup și suflet rețelei progresiste), face ca această REȚEA MONDIALISTĂ să urle ca din gură de șarpe – de la ONG-urile lui SOROS care mai nou s-au grupat în mișcarea anarhisto-progresistă #rezist, la partidele și la oamenii politici progresiști de la noi (Iohannis, Cioloș, USR, o bună parte din PNL, infiltrații din PSD, etc..), până la ambasadele unor State cu Guverne ultra-progresiste la putere și până la Presa Progresisto-Internaționalistă Locală (Hotnews, Ziare.com, Realitatea, Digi24, Adevărul, etc…) și Mondială (Washington Post, New York Times, The Guardian, Politico, CNN, MSNBC, etc..)

Ce dovadă mai bună vreți că e vorba de O REȚEA MONDIALISTĂ care lucrează în HAITĂ, decât modul în care acționează în HAITĂ ca să nu piardă controlul asupra Justiției din România, control pe care l-a obținut în 2005-2006 prin cuplul Băsescu-Macovei și prin Legile Macoveniene ale Justiției adoptate în mare grabă, atunci.

Donald Trump îi mai acuză pe cei de la Wasington Post că fac propagandă pentru ca firma Amazon (alături de alte firme conduse de miliardari progresiști ca Google, Facebook și de multe site-uri pornografice,) să nu plătească nici un fel de taxă pentru internetul pe care-l folosesc la greu de la providerii de internet…

Așadar înainte de a citi ce scriu cei de la Washington Post (observați că spre deosebire de mincinoșii progresiști, care nu publică niciodată părerile conservatoare, crezând că așa nu vă prindeți cum vă mint, noi publicăm întotdeauna complet ce scriu progresiștii), deci înainte de a citi ce scriu cei de la Washington Post despre “legile Justiției din România” și înainte de a vă face SINGURI o părere despre cum stau de fapt lucrurile, e bine să citiți și părerea Președintelui SUA, conservatorul Donald Trump, despre acest ziar:

Donald Trump, Președintele SUA : “#AmazonWashingtonPost is FAKE NEWS”

Știrea

Revolutia democratica ce a cuprins Europa Centrala dupa prabusirea Uniunii Sovietice este in pericol sa fie inversata. In ultimii ani, in Ungaria a inceput contruirea unei autocratii de facto, sub cochilia unor institutii democratice care au esuat. Polonia urmeaza acum acelasi curs. Uniunea Europeana pare incapabila sa opreasca aceste lucruri. Poate si din aceasta cauza, o a treia tara fosta comunista, Romania, se grabeste sa inverseze reformele anticoruptie adoptate sub presiunea Bruxelles-ului, scrie cotidianul Washington Post intr-un editorial intitulat “Democracy threatens to backslide in Romania” – “Democratia risca sa decada in Romania”.
“Romanii cinstiti au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale. Ambasada Statelor Unite la Bucuresti s-a exprimat clar in favoarea statului de drept, la fel si sapte ambasadori ai unor tari membre UE. Dar Parlamentul Romaniei ar trebui sa auda asta direct de la lideri precum Angela Merkel sa Donald Trump. Nu este inca prea tarziu pentru a opri decaderea  democratiei in Europa Centrala, dar acest lucru va necesita o actiune urgenta si concertata la cele mai inalt nivel”, este concluzia editorialului publicat de Washington Post.
Publicatia americana aminteste ca, saptamana trecuta, Parlamentul Romaniei a adoptat, dupa o dezbatere slaba, trei noi legi care risca sa reduca puterile Directiei Nationale Anticoruptie si sa compromita independenta judecatorilor si a procurorilor. Atacul asupra Directiei Nationale Anticoruptie este deosebit de important, deoarece a fost responsabil pentru sute de urmariri penale ale inaltilor functionari si demnitari romani in ultimul deceniu, inclusiv 72 de membri ai Parlamentului.
Aceste masuri nu sunt insa suficiente pentru membrii Partidului Social-Democrat (PSD), aflat la guvernare in Romania, care a fost in centrul coruptiei endemice din Romania, noteaza Washington Post. Liderii PSD propun acum zeci de amendamente la Codul penal si Codul de procedura penala, care ar proteja liderii politici de urmarirea penala pentru infractiuni dintre cele mai diverse, de la mituire pana la hartuire sexuala. In zelul lor de a se proteja, parlamentarii romani propun masuri de impiedicare a politiei si procurorilor in competente vitale, cum ar fi capacitatea de a folosi dovezi din camerele de supraveghere. De asemenea, ei vor sa interzica declaratiile publice privind investigatii si procese si sa le permita suspectilor, inclusiv de infractiuni cu violenta, sa asiste la audierea de catre politisti a martorilor care le aduc acuzatii.
Unul dintre cei mai mari beneficiari ai acestor modificari ar fi cea mai puternica figura din PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat pentru frauda electorala si este acuzat in alte dosare aflate in curs de cercetare, inclusiv fraudarea a 25 de milioane de dolari din fonduri europene. Marele perdant al modificarilor este Laura Codruta Kovesi, curajosul conducator al Directiei Nationale Anticoruptie.
Din fericire, exista o rezistenta semnificativa printre romani la aceasta contrarevolutie corupta. Presedintele Klaus Iohannis a fost extrem de critic fata de legislatia adoptata saptamana trecuta. El poate incetini modificarile, insa nu le poate bloca. Curtea Suprema a Romaniei a cerut deja Curtii Constitutionale sa anuleze noile legi. Si, poate  cel mai important, zeci de mii de romani au iesit pe strazile oraselor mari ale Romaniei pentru a protesta impotriva “loviturii parlamentare”.
Din pacate, Liviu Dragnea si aliatii sai nu se lasa usor descurajati, noteaza publicatia americana. Dupa proteste masive la inceputul acestui an, au renuntat temporar la rescrierea Codului penal, pentru ca acum sa revina la acest lucru.
Romanii cinstiti au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale. Ambasada Statelor Unite la Bucuresti s-a exprimat clar in favoarea statului de drept, la fel si sapte ambasadori ai unor tari membre UE. Dar Parlamentul Romaniei ar trebui sa auda asta direct de la lideri precum Angela Merkel sa Donald Trump. Nu este inca prea tarziu pentru a opri decaderea democratiei in Europa Centrala, dar acest lucru va necesita o actiune urgenta si concertata la cele mai inalt nivel, incheie Washington Post.

(Fluierul)


Raspandeste cu incredere
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share

LĂSAȚI UN MESAJ

Specify Facebook App ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Facebook Login to work

Specify LinkedIn Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for LinkedIn Login to work

Specify Google Client ID and Secret in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Google Login to work

Specify Vkontakte Application ID and Secret Key in Super Socializer > Social Login section in admin panel for Vkontakte Login to work

Please enter your comment!
Please enter your name here